Kérdésed van? Írj nekünk!   hello@skillo.hu    +36 30 200 1000

TANFOLYAMOK

Nyári fagyis akció

Fejlesztő kurzusaink szuper áron!

Jó lenne gyermekednek valamelyik képességfejlesztő kurzusunk? Most mindegyik a tiéd lehet hatalmas kedvezménnyel – amit megspóroltok, fagyizzátok el a nyáron!;)

Az akció eddig él!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Készüljünk együtt az iskolára!

Nyári suliváró játékprogram

Elmaradtak az iskolaelőkészítő foglalkozások, amelyektől sokat vártál? Hamarosan itt a nyár, és szeretnéd megtartani a napi rutint, szeretnél érdekes tevékenységeket kínálni a gyermekednek? Örülnél ha a nyár mégis vakáció, felhőtlen játék és kikapcsolódás lenne… Igen, ez a kurzus pont ezt az élményt adja meg nektek! Mégis komplex módszerekkel készíti fel az első osztály kihívásaira a gyermekedet! Az iskolára nem feladatlapokkal, hanem kreatív játékokkal készülünk, ez a leghatékonyabb és a legélvezetesebb módszer is egyben!

Reflexkalauz

Kalandozás a reflexek világában!

Minden, amit tudnod kell a csecsemőkori reflexekről: Ismerd fel, értsd meg és támogasd gyermeked fejlődését célzott gyakorlatokkal! A nem időben integrálódott reflexek több, nem pontosan meghatározható problémát okoznak! Lehet, hogy a te gyermekednek is le nem épült csecsemőkori reflexe van! Csatlakozz te is a Reflexkalauz online kurzushoz, hogy segíthess gyermekednek az egészséges fejlődésben!

Minden hétre egy betű

Útmutató kíváncsi gyerekek szüleinek

A gyerekek nem egyformán fejlődnek: vannak, akik már jóval iskolakezdés előtt intenzív érdeklődést mutatnak a betűk, és az írott világ iránt. Kérdéseket tesznek fel, amelyekre választ várnak. Sok szülő elrettenhet ezektől a kérdésektől, mert félnek, hogy rosszul adják át a kicsiknek a betű- és számtanulás rejtelmeit még az iskola előtt. De neked nem kell félned, segítünk, hogy gyermeked érdeklődésének ilyesmi ne szabjon határt!

Gyere és alapozzuk meg közösen játékkal és mókával gyermeked betűtanulását anélkül, hogy helytelen beidegződések kialakulásától kellene tartanod!

Montessori az otthonodban

Teremts elfogadást nyújtó otthont gyermekednek!

A “Montessori az otthonodban” tanfolyam során átalakul az otthonod – de semmit nem kell kidobnod, semmit nem kell vásárolnod!

A tanfolyamban otthonotok fehér lapjáról lesz szó: mindazokról a dolgokról, amelyeket hajlamosak vagyunk észre sem venni, pedig minden napunkat itt töltjük! De elhiheted, ott vannak és arra várnak, hogy tudatosan, értéküket felismerve kezdjük használni őket a mindennapok során.

Játékvarázsló

Alkoss játékokat varázsütésre!

Neked is megkönnyítené a munkádat vagy a hétköznapokat, ha bármilyen játékot adhatnál a gyerekek elé egy mágikus suhintással? Nehéz lefoglalni a gyerkőcöt? Most épp csak az érdekli, ha vonatokról, lovacskákról van szó? Bújod a netet ötletek után a megfelelő témában, de mire oda jutsz, már más az izgalmas?

Csatlakozz, válj te is játékvarázslóvá! Ha varázspálcát nem is, de könnyű játékkészítési alapokat tudunk neked adni, így garantáltan tudsz majd olyat alkotni, ami nem csak hogy tetszik a gyerkőcöknek, de még a fejlődésükben is segít!

TUDTAD?

Ha a Skillo Klub tagja vagy, kedvezmény jár!

De a kedvezmények mellett a klubban komplett fejlesztőtanfolyamokat is találhattok! Ismerd meg a fejlődési mérföldköveket! Sok esetben te magad tudod segíteni a fejlődést, és elkerülheted a zsákutcákat!

Eddig felkerült tartalmaink:

Beszéd fejlődése

Beszédindulástól az iskoláig

Iskolai előkészítő

Játékkal készülünk az iskolára

Finommozgások

Az iskolaérettség egyik alapköve

Tanulj meg tanulni!

Tanulásmódszertan kicsiknek

Nagymozgások

Mikor mit „kell” tudnia a gyermeknek?

Autizmus a mindennapokban

A téma szakértője, Pataki Klári videókurzusa

Lemaradtál?

Ne csüggedj! Minden induló tanfolyamunkról, ingyenes anyagainkról és exklúzív ajánlatainkról értesítjük érdeklődőinket! Iratkozz fel a Skillo levelekre, hogy addig is értékes anyagokhoz juss, amíg épp a téged érdeklő tanfolyam indulására vársz!

Majd ne felejts el korosztályt jelölni, hogy valóban csak a számodra értékes témákról kapj olvasnivalókat!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com