fbpx
Kérdésed van? Írj nekünk!   hello@skillo.hu    +36 30 200 1000

TANFOLYAMOK

Montessori az otthonodban

Teremts elfogadást nyújtó otthont gyermekednek!

A “Montessori az otthonodban” tanfolyam során átalakul az otthonod – de semmit nem kell kidobnod, semmit nem kell vásárolnod!

A tanfolyamban otthonotok fehér lapjáról lesz szó: mindazokról a dolgokról, amelyeket hajlamosak vagyunk észre sem venni, pedig minden napunkat itt töltjük! De elhiheted, ott vannak és arra várnak, hogy tudatosan, értéküket felismerve kezdjük használni őket a mindennapok során.

Készüljünk együtt az iskolára!

Nyári suliváró játékprogram

Elmaradtak az iskolaelőkészítő foglalkozások, amelyektől sokat vártál? Hamarosan itt a nyár, és szeretnéd megtartani a napi rutint, szeretnél érdekes tevékenységeket kínálni a gyermekednek? Örülnél ha a nyár mégis vakáció, felhőtlen játék és kikapcsolódás lenne… Igen, ez a kurzus pont ezt az élményt adja meg nektek! Mégis komplex módszerekkel készíti fel az első osztály kihívásaira a gyermekedet! Az iskolára nem feladatlapokkal, hanem kreatív játékokkal készülünk, ez a leghatékonyabb és a legélvezetesebb módszer is egyben!

Reflexkalauz

Kalandozás a reflexek világában!

Minden, amit tudnod kell a csecsemőkori reflexekről: Ismerd fel, értsd meg és támogasd gyermeked fejlődését célzott gyakorlatokkal! A nem időben integrálódott reflexek több, nem pontosan meghatározható problémát okoznak! Lehet, hogy a te gyermekednek is le nem épült csecsemőkori reflexe van! Csatlakozz te is a Reflexkalauz online kurzushoz, hogy segíthess gyermekednek az egészséges fejlődésben!

TUDTAD?

Ha a Skillo Klub tagja vagy, kedvezmény jár!

De a kedvezmények mellett a klubban komplett fejlesztőtanfolyamokat is találhattok! Ismerd meg a fejlődési mérföldköveket! Sok esetben te magad tudod segíteni a fejlődést, és elkerülheted a zsákutcákat!

Eddig felkerült tartalmaink:

Beszéd fejlődése

Beszédindulástól az iskoláig

Iskolai előkészítő

Játékkal készülünk az iskolára

Finommozgások

Az iskolaérettség egyik alapköve

Tanulj meg tanulni!

Tanulásmódszertan kicsiknek

Nagymozgások

Mikor mit “kell” tudnia a gyermeknek?

Autizmus a mindennapokban

A téma szakértője, Pataki Klári videókurzusa

Lemaradtál?

Ne csüggedj! Minden induló tanfolyamunkról, ingyenes anyagainkról és exklúzív ajánlatainkról értesítjük érdeklődőinket! Iratkozz fel a Skillo levelekre, hogy addig is értékes anyagokhoz juss, amíg épp a téged érdeklő tanfolyam indulására vársz!

Majd ne felejts el korosztályt jelölni, hogy valóban csak a számodra értékes témákról kapj olvasnivalókat!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com