fbpx

TANFOLYAMOK

Iskolás leszek!

Játékos iskolafelkészítő online kurzus

A te gyermeked is épp a nagycsoportot kezdi? Jövőre már várná az iskola? Nagy ugrás ez minden kisgyermek életében – kérdés lehet számodra, hogy vajon készen áll-e? Mit jelent egyáltalán az iskolaérettség? Mik azok a képességek, amiket már magabiztosan kellene használnia a nagycsoport végére? Ezek mindegyikét sikerül az óvodában elsajátítania?

Ezer és egy kérdésed lehet, szerencsére nem kell tovább keresgélned, mi tudjuk a válaszokat! Átfogó iskolafelkészítő kurzusunkkal végigkísérünk titeket a nagycsoporton, hogy jövő szeptemberben a gyerkőcöd magabiztosan kezdhesse meg az iskolai éveket!

Játékvarázsló

Alkoss játékokat varázsütésre!

Neked is megkönnyítené a munkádat vagy a hétköznapokat, ha bármilyen játékot adhatnál a gyerekek elé egy mágikus suhintással? Nehéz lefoglalni a gyerkőcöt? Most épp csak az érdekli, ha vonatokról, lovacskákról van szó? Bújod a netet ötletek után a megfelelő témában, de mire oda jutsz, már más az izgalmas?

Csatlakozz, válj te is játékvarázslóvá! Ha varázspálcát nem is, de könnyű játékkészítési alapokat tudunk neked adni, így garantáltan tudsz majd olyat alkotni, ami nem csak hogy tetszik a gyerkőcöknek, de még a fejlődésükben is segít!

Beszélgessünk!

Beszéd és kommunikáció fejlesztése 1-3 éves korban

Aggódsz, hogy gyermeked beszédével valami nincs rendben? Esetleg még nem is beszél? Gyere, dolgozzunk együtt, hogy  gyerkőcöd kommunikációja helyesen fejlődhessen!

Az aktív szókincs alakulásában számos tényező játszik szerepet, így bukkanók előfordulhatnak akkor is, ha rengeteget mondókáztok, énekeltek. Megijedni azonban nem kell! A tanfolyam során megnézzük, hogyan is fejlődik gyermeked beszéde, milyen apró, de lényeges változtatásokkal lehet segíteni őt a mindennapok folyamán!

Montessori az otthonodban

Teremts elfogadást nyújtó otthont gyermekednek!

A “Montessori az otthonodban” tanfolyam során átalakul az otthonod – de semmit nem kell kidobnod, semmit nem kell vásárolnod!

A tanfolyamban otthonotok fehér lapjáról lesz szó: mindazokról a dolgokról, amelyeket hajlamosak vagyunk észre sem venni, pedig minden napunkat itt töltjük! De elhiheted, ott vannak és arra várnak, hogy tudatosan, értéküket felismerve kezdjük használni őket a mindennapok során.

TUDTAD?

Ha a Skillo Klub tagja vagy, kedvezmény jár!

De a kedvezmények mellett a klubban komplett fejlesztőtanfolyamokat is találhattok! Ismerd meg a fejlődési mérföldköveket! Sok esetben te magad tudod segíteni a fejlődést, és elkerülheted a zsákutcákat!

Eddig felkerült tartalmaink:

Beszéd fejlődése

Beszédindulástól az iskoláig

Iskolai előkészítő

Játékkal készülünk az iskolára

Finommozgások

Az iskolaérettség egyik alapköve

Tanulj meg tanulni!

Tanulásmódszertan kicsiknek

Nagymozgások

Mikor mit “kell” tudnia a gyermeknek?

Autizmus a mindennapokban

A téma szakértője, Pataki Klári videókurzusa

Lemaradtál?

Ne csüggedj! Minden induló tanfolyamunkról, ingyenes anyagainkról és exklúzív ajánlatainkról értesítjük érdeklődőinket! Iratkozz fel a Skillo levelekre, hogy addig is értékes anyagokhoz juss, amíg épp a téged érdeklő tanfolyam indulására vársz!

Majd ne felejts el korosztályt jelölni, hogy valóban csak a számodra értékes témákról kapj olvasnivalókat!