fbpx

Lecsúsztál a nyitásról?

Pont lemaradtál legutóbbi csatlakozási lehetőségünkről? Netán új vagy itt? Akkor iratkozz fel a Skillo levelekre, hogy értesülhess minden aktuális hírünkről – legyen az klubnyitás, szuper akciók vagy ingyenes anyagok!

A gombra kattintással elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot, és hozzájárulok, hogy ingyenes letölthető anyagokat és értékes írásokat tartalmazó hírleveleket kapjak az általam megadott címre.

Skillo klub

Azoknak az édesanyáknak, akik hisznek abban, hogy szülőnek lenni nem stressz, hanem öröm és boldogság!

Adj nekünk egy hónapot és meglátod, családod mindennapjai gyökeresen átalakulnak majd! Nyugodtabb leszel, és ezt mindenki megérzi rajtad!

A Skillo Klubban arra fókuszálunk, hogy az anyaságunkat ne csak túléljük, hanem megéljük, mégpedig örömmel!

Hiszen a boldog családok nem csak úgy lesznek, hanem mi magunk teremtjük meg őket – hadd segítsünk most ebben!

Te is érezted már magad így?

Ha legalább a gyerekeink elfoglalnák magukat néha!

Ott a sok játék a gyerekszobában! De végig söpört egy hurrikán – a játékok szerteszéjjel, a gyermekeink pedig unatkoznak. A lakásunk már régen nem az a családi szentély, amit a Printeresten megálmodtam.

Számomra a gyereknevelés nagyon kimerítő.

Rengeteg az egymásnak ellentmondó információ. Anyaként próbálok megfelelni a sokféle elvárásnak. Néha úgy érzem magam, mint egy cirkuszi zsonglőr, aki 6 tányért tart egyszerre a levegőben. A munkahelyem, a gyerekeim, a férjem, a családi menü, a programok, az ünnepek, a reggeli elindulás, a délutáni hazaérkezés, betegségek… és melyik tányért ejtem el?

Hát persze hogy azt, amire már nem figyelek, azaz saját magamat…

Nagyon akaratos gyerekeim vannak.

Nem csak úgy érzem, hogy a fejemre nőttek, hanem ez az igazság. Már sokmindent kipróbáltam: büntetés, zsarolás, jutalmazás, könyörgés, de semmi nem hatott. Nagy szükségem lenne olyan módszerekre, amelyek valóban működnek!

Azt érzed, hogy soha nem vagy elég jó…

Már annyi tanácsot, tippet olvastál az Instagramon, de még egy jó ötletet sem sikerült megvalósítani. Láthatatlannak és magányosnak érzed magad… Vannak elképzeléseid, hogy milyennek kellene lennie a családi életnek, de óriási a szakadék az álmaid és a valóság között. Csak azt érzed, nem vagy jó, nem vagy elég.

Belekerülsz egy ördögi körbe…

Mindannyian tudjuk, hogy a gyerekeink egyszer felnőnek és nem szeretnénk azt gondolni: Másképp kellett volna…!

Én azt mondom, megérdemled, hogy élvezd a gyereknevelést, élvezd a családoddal töltött időt, és a gyerekek is megérdemlik, hogy örömteli legyen a gyerekkoruk! És van egy jó hírem:

Nem kell kimerülnöd a gyereknevelésben!

Ha szeretnél kilépni és örökre elhagyni az ördögi kört, ne várj tovább, most itt az idő!

Olyan eszközöket kapsz a kezedbe, amelyek segítenek olyan anyává válni, amilyen mindig is szerettél volna lenni. Minden hónapban egy témára fókuszálunk! Egyszerre egy kicsit lépünk előre, de minden apró lépéssel nagy változásokat hozhatunk a mindennapokba!

Azon dolgozunk majd, hogy kapcsolódj gyermekeddel, így a családi életed békésebbé, az otthonod pedig játékosabbá, meghittebbé válik!

Íme a játékos minőségi idő Skillo módra!

Amivel mindezt elérjük – a LÉPJ! módszer

L = Lássuk!

Minden hónap elején egy videó kurzus vár. Ennek segítségével kitűzöd, mi lesz a célod. Segítek kialakítani!

É = Én mit tehetek?

Megteszed az egyetlen apró lépést. Ehhez minden eszközt biztosítok neked. A lépés a te feladatod, az eredményért én vagyok a felelős.

P = Problémák átbeszélése

Legyőzöd az akadályokat. Természetes, hogy nem megy minden elsőre. De ne aggódj! A csoportunkban már sokan jártunk ott, ahol most te vagy. Több, mint ezer segítőkész, ítélkezéstől mentes édesanya adja át neked a tapasztalatát.

J = Jutalmazzuk meg magunkat!

Megünnepled a sikert. Igen, megcsináltad! Nem csak vállon veregetjük magunkat, hanem ténylegesen észrevesszük és megünnepeljük a változást.

Megannyi gondosan megtervezett tartalom vár rád!

Aktuális és állandó tartalmainkat az alábbi kategóriákra bontva rendezzük neked!

Megújúlt felületünkön egyszerű a navigálás, hogy könnyen megtaláld a gyermeked korosztályának megfelelő játékokat, tartalmakat!

Legfrissebb anyagaink

Dínók

Bölcsis csendeskönyv

Gyurma

Bölcsis játékcsomag

Dínók

Ovis csendeskönyv

Gyurma

Ovis játékcsomag

Határszabás kapcsolatban

Játék a véletlennel

Montessori sakktábla

Hobbisarok - Bútorfestés

Skillo Mami

A legfontosabb, hogy te jól legyél! Így lesz energiád megélni az anyaság örömeit, illetve megoldani az ezzel a szereppel járó nehézségeket!

Így természetesen neked is készülnek tartalmak minden hónapban! Legyen az egy videósorozat, egy kihívás, letölthető anyag – igyekszünk mindig az aktuális és a bármikor felmerülő témákra, problémákra is készen állni számodra valamivel!

Ízelítő a Skillo Mami tartalmaiból, melyek folyamatosan bővülnek és megújulnak:

Anyatöltő tartalmak

Önszabályozás

Családi kultúra

Mindenki alszik

Önálló öltözködés

Gyerekszoba helyett játéktér

Pozitív fegyelmezés

Agresszió gyermekkorban

Dackorszak és azon túl

Önálló játék

Képernyőidő

Rend a játékospolcon

félelem és szorongás

nyomtatható tartalmak

2024 naptár

Napirendi kártyák

Családi tervezőlapok

Skillo Suli

A kicsi most megy suliba vagy már el is kezdte? Színesítsd meg neki az új élményeket és segítsd játékosan a tanulásban, hogy az iskola szórakozás és sikerélmény lehessen számára! Dolgozzatok fel kötelező olvasmányokat lapbookokkal, ismerkedjetek meg a matek mókás oldalával! Megannyi tematikus készségfejlesztő anyagunkkal közös szórakozássá alakul a tanulás is!

Amit a sulis anyagaink közt megtalálhatsz:

lapbookok

Matematika

Szorzótábla

Főnevek

Pál utcai fiúk

Egri csillagok

Igék

Kreatív naplók

Önismeret

Célkitűzés

Testvérek

Önbizalom

99 napom

Légy pozitív

Családi gyűlés

Növekedési gondolkodás

Több, mint matek

Játék a véletlennel

Titkosírás

Végjáték a sakkban

Bélyegjáték

Montessori sakktábla

Skillo ovi

 Megannyi készségfejlesztő játék az ovis korosztály számára! Segítünk megalapozni a könnyű felkészülést az iskolára, természetesen móka formájában! Lapbookokban feldolgozunk meséket, ismerkedünk a világgal, fejlesztjük az emlékezetet, a logikát! A játékcsomagokkal és a csendeskönyvekkel ügyesítjük a kezeket és megalapozzuk a helyes betűtanulást is!

Kis betekintő az ovisok játékaiba:

fejlesztő és mesés lapbookok

Iciri-piciri

Nyulacska harangja

a tücsök és a hangya

Sün Balázs

Répamese

A só népmese

három kismalac

három pillangó

három kiscica

Kiskakas gyémántfél-krajcárja

a kőleves

A kesztyű

Gombamese

olló lapbook

Naptár

Jegesmaci

Pingvin

Játékcsomagok

állatkert

Tél

Szülinap

Munkagépek

Unikornis

Szörnyecskék

Űrhajós

Rovarok

dínós

Mozgásos

Pizza

lovagok és hercegnők

Kertészkedés

Színek

Csendeskönyvek

Űrutazás

Tél

Szülinap

Munkagépek

állatkerti állatok

Háziállatok

Unikornis

Tengerek és óceánok

Kertészkedés

Betűk

Számok

Időjárás

Skillo Bölcsi

Megannyi játék 1-3 éves gyerekeknek! Ebben az időszakban nagy figyelmet fordítunk a beszéd megfelelő fejlődésére, így egy komplett 8 modulos tanfolyam is a klubtagoké! Emellett tematikus játékcsomagok várnak, illetve a kicsik legnagyobb kedvencei, a csendeskönyvek!

Pár példa a bölcsiseknek szánt anyagokból:

Játékokcsomagok

állatkert

Tél

Szülinap

Munkagépek

Unikornis

Szörnyecskék

Űrhajós

Rovarok

dínós

Mozgásos

Pizza

lovagok és hercegnők

Kertészkedés

Színek

Csendeskönyvek

Űrutazás

Tél

Szülinap

Munkagépek

állatkerti állatok

Háziállatok

Unikornis

Tengerek és óceánok

Kertészkedés

alakzatok

Színek

Időjárás

Beszélgessünk! tanfolyam

Beszélgessünk!

Beszédindítás komplex kurzus 1-3 éves kicsiknek

A Skillo Klub témákban és anyagokban egyre csak nő, minden hónapban azon dolgozunk, hogy titeket, ötletéhes édesanyákat segítsük!

Képzeld csak el, milyen lenne, ha ez a rengeteg tudást te is mindössze egy kattintással elérnéd?

Engedd, hogy segítsünk ebben!

Ki vagyok & miért segíthetek?

Szia! Sárosdi Virág vagyok, a Skillo Klub alapítója, 6 -immár felnőtt – gyermek édesanyja, és gyógypedagógus-logopédusként tevékenykedem

A munkám révén több tízezer gyermekkel kerültem kapcsolatba az elmúlt 20 év során, az édesanyákon keresztül. Hat saját gyermekem van, és most, hogy megnőttek, még nagyobb lelkesedéssel készítek játékokat a te gyermekeidnek! Azt szeretném, ha te is stressz és bűntudat nélkül nevelnéd a gyermeked, és örömforrás legyen számodra minden együtt töltött pillanat!

Gyógypedagógus-logopédusként pontosan tudom, mire van szüksége a gyermekednek az optimális fejlődéshez, anyacoachként pedig téged tudlak kísérni azon az úton, hogy a mindennapok nehézségeit kevesebb indulattal, de több érzelmi energiával legyél képes megoldani. 

A Skillo Klubban egy egész csapattal dolgozunk azért, hogy az ezen vezető úton haladj végig! Nem csak rám számíthattok a klubban, hanem minden csapattag beleteszi a szívét-lelkét, hogy a legjobbat adhassuk nektek!

Légy egy elfogadó, sokszínű anyai közösség tagja!

Jelenleg több, mint

édesanya tartozik a Skillo Klub közösségébe

Az örömteli anyasághoz vezető úton sosem leszel egyedül! Tagként csatlakozhatsz a Skillo Klub facebook csoportjába, ahol aktívan segíthetitek egymást is a tapasztalaitokkal, kérdéseitekkel, élménybeszámolóitokkal!

“A barátnőmtől kaptam ajándékba a tagságot még tavaly. Amikor lejárt, az első dolgom volt, hogy meghosszabbítsam! A Skillo Klub játékai a mindennapjaink részévé váltak. A kislányom minden nap kéri, hogy játszunk a játékcsomagokkal! Nekem pedig óriási segítséget jelentenek a videó kurzusok! Most éppen a Pozitív fegyelmezésnél tartunk, és a férjemmel együtt nézzük a videókat, és igykeszünk ezen elvek mentén alakítani a nevelési gyakorlatunkat. Már az első héten éreztem, hogy a kislányom sokkal együttműködőbbé vált! A másik nagy kedvenceink a Kreatív naplók, nagy élmény kitölteni őket, és biztos vagyok benne, hogy csodás emlékek lesznek pár év múlva. “

Horváth Emília

egy pajkos kislány édesanyja

Mit mondanak a Skillo Klub tagjai?

“8 hónapja vagyunk Skillo Klub tagok. Ezalatt az idő alatt jelentősen megnőtt a gyermekekkel együtt töltött minőségi időnk, aminek nem csak mi (apa és anya), de a kicsik is nagyon örülnek. Mióta a Skillo Klubban kapott javaslatok alapján átrendeztük, rendszereztük a gyerekek játékait, azóta szembetűnően többet játszanak egyedül is, jobban feltalálják magukat. “

Major-Kiss Nikolett

Három huncut kisfiú édesanyja

“A Skillo klub nekem egy óriási lelki nyugalmat adott. Az, hogy itt van a többi anyuka is, akikkel ugyanazokkal a hétköznapi problémákkal, nehézségekkel osztozunk, lelkileg sokat segít.

Én Milánnal hatalmas mélységeket és magasságokat élek meg anyaként és ehhez szuper kapaszkodókat, támpontokat, mentőöveket ad Virág és persze a kis csoportunk.”

Kis Gabriella

Egy fantasztikus kisfiú anyukája

“Óvónőként használom a munkámhoz. A játékcsomagokat a foglalkozásokon dolgozzuk fel, a videók pedig a gyerekek neveléséhez nyújtanak részletes és tapasztalt segítséget.

Amikor a gyermekeim kicsik voltak, jó lett volna egy ilyen segítség, csak javasolni tudom a kisgyermekes családoknak is.”

Molnárné Miklán Jolán

Óvónő, 4 felnőtt (2 fiú, 2 lány) anyukája, 5 unokával

A Skillo Klub…

NEM

Pszichológiai tanácsadás

Csupán játékok gyűjteménye

Képességfejlesztő program

NEM VALÓ

Tökéletes édesanyáknak

Azoknak az anyukáknak, akik feladták a fejlődés és változás lehetőségét.

Helyette »

AMI IGEN

Megváltoztatja a családok életét

 Könnyíti a mindennapokat

 Sprint helyett maraton

NEKED VALÓ HA

 A családi élet kihívásaira megoldandó lehetőségként tekintesz!

 Örömmel támogatsz másokat és magad is tudsz segítséget kérni!

 “Elég jó” anya vagy, aki tesz a családja boldogságáért!

 Hibázol – de ezt csak egy tanulási folyamat részeként éled meg!

Mit kaphatsz havonta a Skillo Klubban?

Aktuális anyagok

Karácsony? Húsvét? Nyári szünet? Az éppen releváns tartalmakat kiemeljük számodra, hogy augusztusban ne az adventi játékokon rágd át magad!

Anyatöltő

A gyereknevelés, anyaság és fejlesztés témakörében megannyi különböző témát dolgoztunk fel eddig, a gyűjteményt bővítjük tovább!

Lapbook

Kreatív lapbookok, melyeket közösen készíthettek el – így a tanulási képességeket is előkészítjük, hogy ne legyen gond az iskolában sem!

Játékcsomag

Gyors, instant játékötletekkel leszel gazdagabb hónapról hónapra. Munka után is egyszerű előkészíteni, így mindig lesz idő a közös játékra!

Csendeskönyv

A kicsik nagy kedvence, nagyszerű tematikus csendes játék, mely segíti a gyerkőcök logikai gondolkodását!

Könyv- és játékajánlók

Minden hónapban ajánlunk olvasnivalót! Persze a kicsikről se feledkezünk meg – ha ajándékozásra kerülne a sor, ezzel egyszerűbbé tesszük a dolgod!

Fejlesztő tanfolyamok

Komplett fejlesztőtanfolyamok kisebbeknek és nagyobbaknak, hogy semmilyen területen ne érezzétek magatokat lemaradva – legyen az beszéd, mozgás, tanulás!

Bónuszok

Szinte mindig igyekszünk kuponokkal, programokkal, extra anyagokkal kedveskedni! Bizonyos exkluzív tartalmak csak a klubtagoknak elérhetőek! 

Miért Fogod szeretni a skillo klubot?

Saját ütemedhez szabhatod

Amint taggá válsz, perceken belül hozzáférsz a fiókodhoz, ahol bármikor böngészhetsz – akár egy álmatlan éjszakán is!

mindig kapsz segítséget!

Facebook csoportunkban garantáltan gyors választ kapsz kérdéseidre tőlünk, vagy a közösség tagjaitól!

Rugalmas felhasználás

A felületen lévő anyagokkal nem kell sietni, apránként haladhattok a saját tempótokban, kényelmesen!

Több korosztály számára megoldás

Több gyerkőc van? Mindegyiküknek találsz fejlettségi szintjükhöz  passzoló játékokat!

Lecsúsztál a nyitásról?

Pont lemaradtál legutóbbi csatlakozási lehetőségünkről? Netán új vagy itt? Akkor iratkozz fel a Skillo levelekre, hogy értesülhess minden aktuális hírünkről – legyen az klubnyitás, szuper akciók vagy ingyenes anyagok!

A gombra kattintással elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot, és hozzájárulok, hogy ingyenes letölthető anyagokat és értékes írásokat tartalmazó hírleveleket kapjak az általam megadott címre.

Kérdések, amik talán benned is felmerültek

Nem szeretnék egy évre elköteleződni - nincs havi előfizetés?

Természetesen fél éves és havi díjas előfizetést is választhatsz. Akkor szakítod meg, amikor szeretnéd. Ezt követően nem férsz hozzá tovább a felülethez, és ha újra szeretnél csatlakozni, azt az aktuális feltételekkel tudod majd megtenni.

Hogyan működik a tagsági rendszer?
  • A havi előfizetéssel járó tagság 30 napra (1 hónapra) szól. A bankkártyád havonta terhelődik a havi előfizetés díjával.
  • A fél éves előfizetés 6 hónapra szól, 5 hónap díjáért. A féléves fordulónapon a bankkártyád ismét terhelésre kerül és újabb 6 hónappal meghosszabbodik a tagságod.
  • Az éves előfizetés 12 hónapra szól, 10 hónap díjáért. Az éves fordulónapon a bankkártyád ismét terhelésre kerül és újabb 12 hónappal meghosszabbodik a tagságod.

Bármelyik előfizetés esetén a tagdíj változatlan marad, amíg folyamatos az előfizetésed!

Ha kedvezményesen (kuponkóddal) fizettél elő, akkor a kedvezményes díjon érvényes az előfizetésed, amíg az folyamatos!

Hogyan fizetem majd a tagdíjat?

Az előfizetést bankkártyás, rendszeres levonási megbízással tudjuk teljesíteni, ez biztosítja a folyamatos hozzáférést. Ha többszöri próbálkozás ellenére esetleg még sem sikeres a megbízás, akkor kérlek, írj az ügyfélszolgálatunkra Orsinak a hello@skillo.hu címre és igyekszünk minél hamarabb segíteni!

A bankkártyás megbízásodat az OTP Simple Pay rendszere kezeli, a bankkártya adataidat mi nem látjuk, az előfizetésedet pedig bármikor megszakíthatod!

Mi történik, ha lemondom a tagságomat?

Ha a választott (havi, fél éves vagy éves) előfizetésedet lemondod, a következő fordulónapkor már nem terhelődik a kártyád, és eddig a napig él a hozzáférésed is a Klub tartalmához.

Bármelyik előfizetés lemondása után csatlakozhatsz majd újra, amikor ismét fogad jelentkezőket a Skillo Klub, az akkor aktuális feltételekkel.

Nincs facebook profilom - csatlakozhatok így is?

Természetesen! Minden letölthető anyag, minden egyes videókurzus, a kedvezmények, könyv és játékajánló elérhető számodra is! A kérdéseidet is felteheted, a kérdezz-felelek videókhoz is hozzáférsz! A Facebookon zajlanak a kihívások, és a közösségi élet. Ha ebben nem szeretnél részt venni, semmi gond. Dönts, ahogy számodra komfortos!

Nem Magyarországon élek - csatlakozhatok így is?

A magyar emberek híresek a vendégszeretetükről, így nagy örömmel fogadunk téged is, akárhol is élsz! A Skillo Klub anyagaihoz digitálisan férsz hozzá, így az országhatárok nem gátolnak semmiben! A fizetést meg tudod oldani bankkártyás fizetéssel, így teljesen ingyenes a pénzmozgás is.

Óvónő vagyok, én is csatlakozhatok?

Óvónőként rengeteg időt spórolhatsz meg azzal, hogy kész tematikus játékcsomagokat találsz a Skillo Klubban. Ezek a játékcsomagok 70-100 oldalas komplett játékok, leírásokkal, fotókkal. A praktikus tárolási ötletek, a játékszervezéssel kapcsolatos videókurzusok szintén nagyban segítik, egyszerűsítik a munkádat.

Megoszthatom a tagságomat?

Nem. Azzal együtt, hogy nagyon örülünk, ha a férjed, a barátnőd, és az édesanyád is támogat a közös játékban, és a tudatos fejlesztési folyamatban, egy előfizetéssel csak egy személy jelentkezhet a FB csoportba, és egy személy férhet hozzá a tanfolyami felülethez.

Ha a barátnőddel is szeretnéd megosztani ezeket a játékokat, saját előfizetéssel kell rendelkeznie!

Nem vagyok egyáltalán kreatív - hasznos lehet nekem is a klub?

Jaj, ha tudnád, hányan érezték már ugyanígy magukat! Biztosíthatunk róla, hogy senki sem születik kreatívnak! Ha elkezded megvalósítani a játékötleteket, biztosak vagyunk benne, hogy pár hét múlva már nem lesz benned kétség! Felébred benned is a kreativitás!

Nincs sok időm, mennyit igényelnek a foglalkozások?

Igyekeztünk az elfoglalt szülők számára is könnyen feldolgozhatóvá tenni a Skillo Klub anyagait. Egy-egy közös játék a gyermekeddel 20-30 percet igényel, ezt javasljuk hetente többször beiktatni a napjaitokba. A videókurzusok kb 10-15 percesek, ezekből havonta 2-5 lesz a felületen. A megvalósításuk egy folyamat része, családonként eltérő lehet.

Minden fillért jól meg kell gondolnom - mire lesz szükségem a játékokhoz?

Pontosan tudjuk, hogy a kisgyermek rengeteg kiadást jelent egy családnak. Gondolhatod, Virág hat gyermeket nevelt fel! Éppen ezért a programot úgy állítottuk össze, hogy lehetőleg az otthoni anyagokat, a meglévő játékaitokat tudd felhasználni. Sőt, partner webshopok is csatlakoztak a Skillo Klubhoz, akiknél folyamatosan kedvezményben részesülhetsz a vásárlások során! Ha még ez sem lenne elég, tagságod ideje alatt a Skillo.hu tanfolyamaiból, játékaiból is kedvezményes áron tudsz vásárolni!

Mi lesz, ha mégsem tetszik?

Annak ellenére, hogy a legnagyobb gondossággal készítjük a havi anyagokat, előfordulhat, hogy neked mégsem fog tetszeni. Sajnos a befizetett összeget nem tudjuk neked visszatéríteni, így arra kérünk, hogy ha még nem ismered a Skillot, akkor várj még a csatlakozással! Iratkozz fel a hírleveleinkre, amelyben sokféle ingyenes játékot találsz, és jobban fogod látni, hogy való-e nektek a Skillo Klub!

Nem sikerült a kártyás rendelésem - hogy csatlakozhatok?

Sajnos néha előfordul, hogy a rendelés, vásárlás többszöri próbálkozásra sem sikerül.

Ha hosszabb ideig, más helyről és/vagy eszközről indítva is sikertelen marad a próbálkozásod, kérlek, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkon Orsival, hogy közösen kereshessünk megoldást:

Email: hello@skillo.hu

Telefon: +36 30 200 1000

Együtt játszunk,

együtt fejlődünk!®

Elérhetőség

H-P: 8:00 - 16:00

+36 30 200 1000

hello@skillo.hu

2112 Veresegyház, Sportföld utca 23/i.

                            

skillo levelek

Ha szeretnél értékes anyagokat, érdekes híreket és exklúzív ajánlatokat kapni tőlünk, akkor irítkozz fel a Skillo hírleveleire!

Majd ne felejts el korosztályt jelölni, hogy valóban csak a számodra értékes témákról kapj olvasnivalókat!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com