fbpx
Kérdésed van? Írj nekünk!   hello@skillo.hu    +36 30 200 1000

Az őszi változékony időszakban bizony sokszor előfordul, hogy a lakásba kényszerülünk maradni. A gyerekekben azonban a játék iránti vágy ilyenkor sem csillapodik. Készítettem egy letölthető Sünis játékcsomagot, amivel korán sötétedős estéken, valamint borongós napokon is bátran játszhattok!

Hogyan tudsz játszani a Sünis játékcsomaggal?

Két különböző játékötletet hoztam, hogyan tudtok otthon vagy az óvodában játszani a játékokkal. (A teljes játékcsomag kizárólag a Skillo Klub tagjainak elérhető. Hírlevélben a csipeszes számolós kártyák kerülnek kiküldésre.)

Nézzük is, hogyan tudtok játszani vele!

1. Csipeszes számolós kártyák

Mennyi mindent hordoz a hátán a süni? A megfelelő számra helyezzen csipeszt a gyermeked. Azért szeretem nagyon a csipesszel való játékot, mert nagyon jól fejleszti a finommotorikát és a legtöbb gyermek izgalmas kihívásként tekint rá, ha nem csak egyszerűen be kell karikázni. Akár gémkapocs segítségéve is lehet jelölni a helyes megoldást!

2. Mit visz a süni?

Húzzon egyet a gyermeked a sünis kártyák közül, tegye ki középre és a feladata az lesz, hogy a többi kártya közül kiválassza melyek találhatók a tüskéi között és nevezze is meg ezeket. Lehet letapsolni, (szótagolni), hangokra bontani, abc rendbe állítani, így játszható ovisokkal, kisiskolásokkal. Sőt, tovább nehezíthető, hogy utána emlékezetből kell felsorolni, mit vitt a süni haza! Figyeljetek a levelek színire és a gombák méretére! 

Skillo levelek

A gombra kattintással elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot, és hozzájárulok, hogy ingyenes letölthető anyagokat és értékes írásokat tartalmazó hírleveleket kapjak az általam megadott címre.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com