Kérdésed van? Írj nekünk!   hello@skillo.hu    +36 30 200 1000

Mi vagyunk a Skillo!

Egy lelkes csapat, egyetlen küldetéssel: az anyaság kihívásait igazán élvezetessé és könnyűvé tenni. Nap mint nap dolgozunk a Skillo közösségért – értetek, hogy a tapasztalt és az újdonsült anyukáknak is segítségére lehessünk. Ismerkedj meg velünk, hogy ki és hogyan dolgozik ezért a mindennapokban!

Virág

Alapító, cégvezető

Bár a Skillo 2019-ben született, a Gyereketető.hu oldalon akkor már közel 10 éve oszottam meg a játékötleteimet, és gondolataimat.  Gyógypedagógus-logopédusként most is ezt teszem: küldetésemmé vált, hogy támogassam az édesanyákat abban, hogy gyermekük fejlődését ne szorongással telve,  és bizonytalanságban kövessék, hanem egy játékos, természetes megközelítéssel. Az a célom, hogy minél szélesebb körben elérjem az édesanyákat a közösségi média platformjainkon keresztül, és olyan tartalmakat nyújtsak, amelyek segítenek átvészelni a mindennapok nehézségeit a szülők számára.

István

Cégvezető

2019-ben csatlakoztam a Skillohoz. Virággal közösen vezetjük a  céget. Eredetileg matematikus-gépészmérnök vagyok, de a Skillonál végre más területeken is kipróbálhatom magam: az én feladatom a pénzügyi tervezés, a honlap technikai hátterének gördülékeny működtetése, és az ügyfélszolgálat vezetése. 

Barbi

Termékfejlesztő – menedzser asszisztens

Barbi vagyok a Skillo csapat munkatársa. Eredeti végzettségem tekintetében biom- és élelmiszermérnök vagyok, azonban gyorsan be kellett látnom, hogy nem ez a nekem való hivatás. Jelenleg gyógypedagógiát tanulok logopédia – tanulásban akadályozottak szakirányon. A Skillo csapatát két éve erősítem, munkásságommal főleg a Skillo Klub tagjai találkoznak. Fő feladataim közé tartozik a játékok, játékcsomagok, valamint a csendeskönyvek szerkesztése és a hozzájuk tartozó leírások készítése. Skillo Klubtagként bátran keress bármilyen kérdéssel, szívesen segítek eligazodni a végtelennyi játék világában.

Orsi

Ügyfélszolgálati munkatárs

Orsi vagyok, a Skillo csapat ügyfélszolgálati munkatársa. Mindig is szerettem emberekkel, illetve gyerekekkel foglalkozni, többek között ezért is végeztem az alap diplomámat óvodapedagógia szakon. Óvónőként akkor ugyan nem helyezkedtem el, humánerőforrás tanácsadóként kezdtem el mesterszakos tanulmányaimat, majd mint HR Generalista helyezkedtem el. A megfelelő kommunikáció és a probléma megoldás így a mindennapos feladataim közé tartozott. Jelenleg kislányommal vagyok itthon, Lucával, akinél szerencsére az óvodapedagógián megszerezett tudást minden nap tudom használni. Úgy érzem a Skillonál igazán hasznosítani tudom tapasztalataimat. Igyekszem, hogy minél hamarabb segíteni tudjak neked és válaszoljak leveledre! 🙂

Emese

Marketing menedzser

Emese vagyok, és pont mint ahogy mindenki a Skillo csapatban, én is azon dolgozom, hogy minél jobb felhasználói élményt nyújthassunk nektek. Az én feladatom marketingesként, hogy megértsem az igényeiteket, ennek fényében fejlesszük a termékeinket illetve, hogy tisztán, érthetően kommunikáljunk róluk, hogy informált döntést hozhassatok. Jelenleg az ELTE-n tanulok, szociológia szakon ahonnan sok statisztikai, interjúzási és kérdőívezési tudást használok fel a munkám során.

Kata

Grafikai tervező

Kata vagyok, a cicomázási felelős! Néhány általam készített játékkal még a Gyereketetős időkből is találkozhattatok, a Skillo csapatát pedig 2020 óta erősítem teljes egészében. Kezdetben a feladatlapok és játékok igényes kivitelezése és megtervezése volt a fő feladatom, manapság már mindenhol találkozhattok a munkámmal – mint például ez az oldal is! Célom, hogy mind az anyagaink, mint a felületeink a lehető legkényelmesebbek legyenek nektek, lelkes olvasóknak és tagoknak, meg persze a kicsik számára is! 

Babasarok

Klára & Lujzi

Ügyfélszolgálati munkatárs

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com