Hoppá!

Esetleg lemaradtál?

Sajnos jelenleg nem tudsz csatlakozni a Skillo Klubhoz! De ne csüggedj, ha szeretnéd, szólunk neked, amint újra kinyitjuk a kapukat! Iratkozz fel a várólistára és elsők között értesítünk téged!

Várható nyitás: 2023. őszén

Megújult napirendkártyák a Skillo Klubban!

Felturbóztuk a közönségkedvencet! A kéréseitek alapján egy igazán sokrétűen felhasználható napirendkártya-csomagot alakítottunk ki nektek, mely vár titeket a szeptemberi Skillo Klubos anyagok között!

Skillo klub

Azoknak az édesanyáknak, akik hisznek abban, hogy szülőnek lenni nem stressz, hanem öröm és boldogság!

 

Adj nekünk egy hónapot és meglátod, családod mindennapjai gyökeresen átalakulnak majd! Nyugodtabb leszel, és ezt mindenki megérzi rajtad!

A Skillo Klubban arra fókuszálunk, hogy az anyaságunkat ne csak túléljük, hanem megéljük, mégpedig örömmel!

Hiszen a boldog családok nem csak úgy lesznek, hanem mi magunk teremtjük meg őket – hadd segítsünk most ebben!

Kivételes ajánlat!

Fejlesztő tanfolyamok egész évre!

Úgy alakult, hogy a gyerkőcnek egy kis felzárkózásra lenne szüksége a nyári szünet alatt? Akkor ne keress tovább! Rengeteg területen készítettünk már kurzusokat gyerekek számára, amiket játéknak élhet meg nyári iskola helyett!

Ha most csatlakozol a Skillo Klubba, akkor a Klub játékai mellett 15+1 fejlesztőtanfolyunk anyagait használhatjátok!

Amik közül válogathattok

Szebben írok! -Grafomotorika

1-2 osztályos gyerekek számára készült, akiknek az írással voltak nehézségeik a tanév során. Több száz gyermek írásképésn javított ez a kurzus, akik a nyári szünetben napi 15-20 percet rászántak erre a programra. Szerintük érdemes esélyt adni a programnak!

Finommotorika 4-5 éveseknek

A gyermeked nem szeret rajzolni? Ennek hátterében sok esetben az áll, hogy a finommotorikus készségek még tartanak ott, hogy a ceruzával megbarátkozzon. Ez a 10 hetes program a Skillo egyik legsikeresebb kurzusa, ami több ezer gyermekkel szerettete meg a rajzolást! Próbáljátok ki!

finommotorika 5-6 éveseknek

Ez a kurzus ott kezdődik, hogy a kezünkbe vesszük a ceruzát. De még nem rajzolni fogunk ám vele, csak ismerkedünk. Mire pedig végigmész a 10 hetes kurzuson, a gyermeked jó barátja lesz, meglátod! Iskola előtt kifejezetten ajánlom minden gyermek számára!

Beszélgessünk! - beszédindítás otthon

Ez a Skillo második legnépszerűbb kurzusa. Jelenleg is elérhető 39.900 Ft-os áron, de most úgy döntöttünk, betesszük ezt is a klubba, hiszen nagyon fontos, hogy mire ősszel közösségbe (bölcsibe, oviba) kerülnek a kicsik, képesek legyenek szavakkal is elmondani, mit szeretnének!

Beszédértés és -észlelés óvodásoknak

Ha a gyermeked 3 éves elmúlt, de sok esetben nem érted, amit mond, a szavakban keveri a hangokat, ragokat, (pl. cipő helyett picő ényém helyett tiém), akkor sokat segít, ha a beszédészlelés területét fejleszted játékokkal. Ebben a kurzusban 10 héten keresztül 50 ilyen játékot hozok neked! Észre se fogjátok venni, hogy tanultok közben!

Beszédértés és -észlelés iskolásoknak

Ezt a kurzust akkor ajánlom, ha a gyermeked már ismeri a betűket, azaz most volt 1. vagy 2. osztályos. Ha gyakran félreolvas szavakat, vagy a szövegértés felmérői nem sikerülnek jól, esetleg érzed, hogy nem mindig érti pontosan, amit kérsz tőle, ez a kurzus segíteni fog!

Másképp érzem

Szenzoros gyerekek szüleinek szól ez a program. A nyári szünet pont ideális a szenzoros diéta kialakítására – bár nyilván ez folyamatosan változhat, de mégis, sokkal könnyebb ilyenkor egymásra hangolódni, amikor egy hajszálnyival mégiscsak több időnk van kapcsolódni, mint a rohanós tanév során!

Ugróiskola

Ezt a kurzust azoknak a gyerekeknek készítettem, akiknek az olvasással gyűlt meg a bajuk. Szintén 1-2. osztályt végzett gyerekeknek ajánlom. Később már nem tudunk csupán játékokkal segíteni, de ebben a korban még igen! Ne hagyd ki ezt az értékes időablakot! Napi 15-20 perc játékkal hatalmas fejlődést érhetsz el!

Ugróbéka

Játékos, vicces mozgásfejlesztés 4-7 éves kor között ajánlom, főleg azokra a nyári napokra, amikor odakinn hatalmas a kánikula, és mégis jó lenne kicsit átmozgatni a gyerekeket. Minden mozgássorozathoz mese és letölthető mozgáskártya tartozik.

Agytorna

A figyelmet fejlesztjük ebben a kurzusban! Talán a figyelem az a képesség, aminek a legnagyobb szerepe van az iskolai tanulás során. Lehet akármilyen “okos” a gyermekünk, ha figyelmetlen, sok-sok iskolai kudarc éri majd. Ezt én magam is megtapasztaltam, hiszen az egyik fiam ADHD-s. Ebben a kurzusban osztom meg veled azokat a lehetőségeket, amelyeket egy szülő tehet ebben az esetben!

Játékos matematika

Ebben a kurzusban az 1+1-től eljutunk az 1X1-ig. Akkor ajánlom, ha gyermeked már 1. vagy 2. osztályos, és nem a matematika a kedvenc tantárgya! Sajnos az a tapasztalat, hogy ha az elején elcsúszik valami, később egyre nagyobb energia az alapokat rendbetenni. De hidd el, 1-2 osztály után még simán lehet ezt játékosan, játékokkal megtenni! Ne hagyd ki ezt az értékes időablakot! Napi 15-20 perc játékkal hatalmas fejlődést érhetsz el!

Tisztán beszélek!

Logopédia online 4-7 éves korig ajánlom. Ha gyermeked nem ejti tisztán hangokat, vagy más hangot ejt, pl. K helyett T-t mond, akkor ez a kurzus segíthet abban, hogy megtanuljon tudatosabban képezni hangokat. Nem konkrét hangokkal dolgozunk, hanem megalapozzuk a helyes artikulációt sok-sok játékos gyakorlattal!
A  kurzus nem pótolja a személyes  segítséget, de gyorsít a folyamaton, és  alapot biztosít a logopédiai terápiához!

Téri tájékozódás

4-7 éves korig ajánlom ezt a kurzust. Ha a te gyermekednek is problémát jelent a jobb és bal megkülönböztetése, vagy keveri a b és d betűket a szavak olvasása során, akkor ez a kurzus kifejezetten nektek szól!

időbeli tájékozódás

Ebben a kurzusban végigvesszük, hogyan jut el egy gyermek az óra ismeretéig! Gyakran tapasztalom, hogy a szülők úgy állnak neki a “projektnek”, hogy az óra számlapját kezdenek magyarázni. De van ennél jobb módszer! Gyere, megmutatom!

Tanulásmódszertan

Ha nem tudsz tanulni, akkor ezt meg lehet tanulni! A piacon leginkább felsős gyerekek számára készültek ilyen kurzusok. De én azt gondolom, az alapokat legjobb már 1-2 osztályban lerakni. Szóval a legkisebb sulisoknak ajánlom!

Készüljünk együtt az iskolára!

Speciálisan a nyári vakációra kidolgozott Iskolaelőkészítő kurzus nagycsoportból elballagott gyerkőcöknek. Tematikus hetek, gondosan összeállított játékok, akár a nagymamával is végig tudják csinálni, vagy a nyaralásra is vihetitek magatokkal!

Még eddig tudsz csatlakozni!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Élvezd a tanfolyamok mellett a Skillo Klub tartalmait is!

Minden gyermek igényei mások, több tanfolyamból is válogathatsz, hogy melyik az, amelyik jobban beválik számotokra, legyen szó az olvasásról, írásról, szövegértésről, vagy a mumus matematikáról!

Tanfolyamaink külön-külön átlagosan 24.900 Ft-os áron vásárolhatók meg, de most mind a 15+1 fejlesztő kurzust elérhetitek mindaddig amíg tagok vagytok!

Minden tanfolyam kb. 8-10 hét alatt kényelmesen elvégezhető, rengeteg nyomtatható és videós anyagot kapsz minden témában, továbbá korlátlanul kérdezhetsz a tanfolyamok felületén!

És mi a ráadás? Ezidő alatt a Skillo Klub teljes tartalmát is élvezhetitek!:)

Hogy ez mennyi plusz tartalmat jelent neked? Csak olvass tovább!

A lehetőség 09.07. éjfélig áll fenn!

Te is érezted már magad így?

Ha legalább a gyerekeink elfoglalnák magukat néha!

Ott a sok játék a gyerekszobában! De végig söpört egy hurrikán – a játékok szerteszéjjel, a gyermekeink pedig unatkoznak. A lakásunk már régen nem az a családi szentély, amit a Printeresten megálmodtam.

Számomra a gyereknevelés nagyon kimerítő.

Rengeteg az egymásnak ellentmondó információ. Anyaként próbálok megfelelni a sokféle elvárásnak. Néha úgy érzem magam, mint egy cirkuszi zsonglőr, aki 6 tányért tart egyszerre a levegőben. A munkahelyem, a gyerekeim, a férjem, a családi menü, a programok, az ünnepek, a reggeli elindulás, a délutáni hazaérkezés, betegségek… és melyik tányért ejtem el?

Hát persze hogy azt, amire már nem figyelek, azaz saját magamat…

Nagyon akaratos gyerekeim vannak.

Nem csak úgy érzem, hogy a fejemre nőttek, hanem ez az igazság. Már sokmindent kipróbáltam: büntetés, zsarolás, jutalmazás, könyörgés, de semmi nem hatott. Nagy szükségem lenne olyan módszerekre, amelyek valóban működnek!

Azt érzed, hogy soha nem vagy elég jó…

Már annyi tanácsot, tippet olvastál az Instagramon, de még egy jó ötletet sem sikerült megvalósítani. Láthatatlannak és magányosnak érzed magad… Vannak elképzeléseid, hogy milyennek kellene lennie a családi életnek, de óriási a szakadék az álmaid és a valóság között. Csak azt érzed, nem vagy jó, nem vagy elég.

Belekerülsz egy ördögi körbe…

Még eddig tudsz csatlakozni!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Mindannyian tudjuk, hogy a gyerekeink egyszer felnőnek és nem szeretnénk azt gondolni: Másképp kellett volna…!

Én azt mondom, megérdemled, hogy élvezd a gyereknevelést, élvezd a családoddal töltött időt, és a gyerekek is megérdemlik, hogy örömteli legyen a gyerekkoruk! És van egy jó hírem:

Nem kell kimerülnöd a gyereknevelésben!

Ha szeretnél kilépni és örökre elhagyni az ördögi kört, ne várj tovább, most itt az idő!

Olyan eszközöket kapsz a kezedbe, amelyek segítenek olyan anyává válni, amilyen mindig is szerettél volna lenni. Minden hónapban egy témára fókuszálunk! Egyszerre egy kicsit lépünk előre, de minden apró lépéssel nagy változásokat hozhatunk a mindennapokba!

Azon dolgozunk majd, hogy kapcsolódj gyermekeddel, így a családi életed békésebbé, az otthonod pedig játékosabbá, meghittebbé válik!

Amivel mindezt elérjük – a LÉPJ! módszer

L = Lássuk!

Minden hónap elején egy videó kurzus vár. Ennek segítségével kitűzöd, mi lesz a célod. Segítek kialakítani!

É = Én mit tehetek?

Megteszed az egyetlen apró lépést. Ehhez minden eszközt biztosítok neked.

A lépés a te feladatod, az eredményért én vagyok a felelős.

P = Problémák átbeszélése

Legyőzöd az akadályokat. Természetes, hogy nem megy minden elsőre. De ne aggódj! A csoportunkban már sokan jártunk ott, ahol most te vagy. Több, mint ezer segítőkész, ítélkezéstől mentes édesanya adja át neked a tapasztalatát.

J = Jutalmazzuk meg magunkat!

Megünnepled a sikert. Igen, megcsináltad! Nem csak vállon veregetjük magunkat, hanem ténylegesen észrevesszük és megünnepeljük a változást.

Megannyi gondosan megtervezett tartalom vár rád!

Anyatöltő

A legfontosabb, hogy te jól legyél! Így lesz energiád megélni az anyaság örömeit, és megoldani az ezzel a szereppel járó nehézségeket.

Agresszió gyerekkorban

Ha gyermeked üt, csíp, néha még harap is

9 videóból álló kurzus

Pozitív fegyelmezés

Hogyan oldhatsz meg mindennapi problémákat büntetés, kiabálás nélkül?

22 videóból álló kurzus

Énidő

Hogyan tudsz időt teremteni saját igényeidre?

4 videóból álló kurzus

Képernyőidő

Hogyan is csökkentsük a mennyiségét?

11 videóból álló kurzus

Önálló játék

Avagy anya forrón szereti a kávéját!

12 videóból álló kurzus

Beszoktatás bölcsibe/oviba

Mi egy sikeres beszoktatás kulcsa?

4 videóból álló kurzus

Rendszerező kihívás

Rendrakós szemléletváltás

7 videóból álló kurzus

Dackorszak és azon túl

Nehéz érzések kezelése édesanyaként

9 videóból álló kurzus

Szenzorosság édesanyaként

Általában gyerekekkel kapcsolatban merül fel a szenzorosság, pedig édesanyákat is érint!

10 videóból álló kurzus

Kapcsolatunk az idővel

Rendhagyó időgazdálkodás anyaként

26 videóból álló kurzus

Gyerekszoba helyett játékterek

Hol játsszon a gyerkőc, hogy ne terítsék be a lakást a játékok?

7 videóból álló kurzus

A közösség

Hogyan kérj segítséget?

14 videóból álló kurzus

És még sok más téma!

Online workshopok

Egy témát egy kb. 30-40 perces, mindent összefoglaló videóban dolgozunk fel nektek!

Érzékelő doboz készítése

Praktikus ötletek, eszközök

Montessori módszer

A Montessori alapjai

Anya, unatkozom!

Miért jó, ha hagyod unatkozni?

Játéksémák

Ismerd meg gyermeked játékát!

Csendes kuckó készítése

Ahol megnyugodhat gyermeked

A szeretet nyelve

Hogyan tudod szeretni gyermeked, hogy ő is érezze?

Akadálypálya otthon

Hogy mozgasd át gyermeked egy esős napon?

És még sok más téma!

Fejlesztőtanfolyamok

Ismerd meg a fejlődési mérföldköveket! Sok esetben te magad tudod segíteni a fejlődést, és elkerülheted a zsákutcákat!

Beszéd fejlődése

Végigmegyünk a beszéd fejlődésén az első hónaptól a 6. év végéig!

Külön fókusz a beszédindulás időszakára!

Iskolai előkészítő

Leveszem válladról a terhet, játékkal készülünk az iskolára!

18 komplex fejlesztővideó

Finommozgások

A finommozgások fejlődése nagyon fontos része az iskolaérettségnek, ezért is foglalkozunk vele részletesebben

Tanulj meg tanulni!

Tanulásmódszertan kicsiknek – tanítsuk meg gyermekedet tanulni!

Nagymozgások

Mikor mit “kell” tudnia a gyermeknek?

Autizmus a mindennapokban

A téma szakértője, Pataki Klári videókurzusa

Az év során újabb témákkal bővül!

Skillo baba: 0-2 éves kor között – Új!

Ez a sorozat most indul, egy pici baba fejlődésén keresztül előveszünk minden témát, ami anyaként fontos lehet!

Szoptatási tanácsadás

Mosipelus alapok

Hordozás alapok

A babák 6 alapállapota

És még sok más téma!

SuliTár: játékos tanulás 5-8 éves kor között

Ebben a szekcióban az iskolát kezdő gyerekeknek találsz tartalmakat!

KREATÍV NAPLÓK

15-20 oldalas kreatív kikapcsolódás gyermeked számára, mely során ő maga is átgondolhatja mindennapjait egy-egy témában!

Célkitűzés

CSaládi gyűlés

Légy pozitív!

Önismeret

Újra itt az iskola!

99 napom

Növekedési gondolkodás

Vége a nyárnak!

Önbizalom

Testvérek vagyunk

TÖBB, MINT MATEK ZSOMBORRAL

Újdonság! – Megalapozzuk a matekot, hogy gyermekednek ne okozzon gondot

Számolós játékok

6 videóból álló kurzus

Firkafal

6 videóból álló kurzus

Játék a véletlennel

7 videóból álló kurzus

Az év során újabb témákkal bővül!

Rengeteg kreatív játék

Tagként olyan nem lesz, hogy a gyerkőcöd unatkozik, játék nélkül marad – minden hónapban készítünk adott témákban csomagokat! Ha valami közös játékra vagy lefárasztó mozgásos játékokat keresel, csak nyisd meg valamelyik a játékcsomagunkat! A gyerkőcöd nagyon rá tud kattanni egy témára? Készítsetek el egy lapbookot! Játék mellett nem csak a kézügyessége fejlődik, de az ismereteit is bővíti! Legújabban pedig csendeskönyveket is készítünk számotokra!

LAPBOOKOK

Közönségkedvenc minden témában – rengeteg mese és más hétköznapi témakör feldolgozásai közül válogathattok!

Eddigi legsikeresebb lapbookok:

Autós

A tücsök és a hangya

A három pillangó

A három kiscica

A kőleves

A kesztyű

A só

kiskakas gyémántfélkrajcárja

A három kismalac

És még sok más téma!

JÁTÉKCSOMAGOK

Minden hónapban egy adott témára épített ~80-100 oldalas gyűjtemény, amivel bármikor lefoglalhatod a gyerkőcöt!

Eddigi legsikeresebb csomagok:

Unikornisos

Pizzás

Űrhajós

Rovaros

Sarkvidék

Szörnyecskék

Munkagépes

Dínós

És még sok más téma!

CSENDESKÖNYVEK

Újdonság!A csendeskönyvek interaktív nyomtatható könyvecskék, minden hónapban egy újabbat készítünk nektek!

Éves előfizetőként plusz egy csendeskönyv jár neked, aminek a témájáról szavazhattok!

Eddig elkészült könyvecskék:

Munkagépes csendeskönyv

unikornisos csendeskönyv

Erdei állatok csendeskönyv

Állathangok csendeskönyv

alakzatok, formák csendeskönyv

Tanulom a betűket! csendeskönyv

Az év során újabb témákkal bővül!

A Skillo Klub témákban és anyagokban egyre csak nő, minden hónapban azon dolgozunk, hogy titeket, ötletéhes édesanyákat segítsük!

Képzeld csak el, milyen lenne, ha ez a rengeteg tudást te is mindössze egy kattintással elérnéd?

Engedd, hogy segítsünk ebben!

Még eddig tudsz csatlakozni!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Miért tudok neked segíteni?

Szia! Sársodi Virág vagyok, logopédus-gyógypedagógus,
6 immár felnőtt gyermek édesanyja & a Skillo Klub alapítója

A munkám révén több tízezer gyermekkel kerültem kapcsolatba az elmúlt 20 év során, az édesanyákon keresztül. Hat saját gyermekem van, és most, hogy megnőttek, még nagyobb lelkesedéssel készítek játékokat a te gyermekeidnek! Azt szeretném, ha te is stressz és bűntudat nélkül nevelnéd a gyermeked, és örömforrás legyen számodra minden együtt töltött pillanat!

Gyógypedagógus-logopédusként pontosan tudom, mire van szüksége a gyermekednek az optimális fejlődéshez, anyacoachként pedig téged tudlak kísérni azon az úton, hogy a mindennapok nehézségeit kevesebb indulattal, de több érzelmi energiával legyél képes megoldani. 

A Skillo Klubban egy egész csapattal dolgozunk azért, hogy az ezen vezető úton haladj végig! Nem csak rám számíthattok a klubban, hanem minden csapattag beleteszi a szívét-lelkét, hogy a legjobbat adhassuk nektek!

Légy egy elfogadó, sokszínű anyai közösség tagja!

Jelenleg több, mint

édesanya tartozik a Skillo Klub közösségébe

Az örömteli anyasághoz vezető úton sosem leszel egyedül! Tagként csatlakozhatsz a Skillo Klub facebook csoportjába, ahol aktívan segíthetitek egymást is a tapasztalaitokkal, kérdéseitekkel, élménybeszámolóitokkal!

“A barátnőmtől kaptam ajándékba a tagságot még tavaly. Amikor lejárt, az első dolgom volt, hogy meghosszabbítsam! A Skillo Klub játékai a mindennapjaink részévé váltak. A kislányom minden nap kéri, hogy játszunk a játékcsomagokkal! Nekem pedig óriási segítséget jelentenek a videó kurzusok! Most éppen a Pozitív fegyelmezésnél tartunk, és a férjemmel együtt nézzük a videókat, és igykeszünk ezen elvek mentén alakítani a nevelési gyakorlatunkat. Már az első héten éreztem, hogy a kislányom sokkal együttműködőbbé vált! A másik nagy kedvenceink a Kreatív naplók, nagy élmény kitölteni őket, és biztos vagyok benne, hogy csodás emlékek lesznek pár év múlva. “

Horváth Emília

egy pajkos kislány édesanyja

Mit mondanak a Skillo Klub tagjai?

“8 hónapja vagyunk Skillo Klub tagok. Ezalatt az idő alatt jelentősen megnőtt a gyermekekkel együtt töltött minőségi időnk, aminek nem csak mi (apa és anya), de a kicsik is nagyon örülnek. Mióta a Skillo Klubban kapott javaslatok alapján átrendeztük, rendszereztük a gyerekek játékait, azóta szembetűnően többet játszanak egyedül is, jobban feltalálják magukat. “

Major-Kiss Nikolett

Három huncut kisfiú édesanyja

“A Skillo klub nekem egy óriási lelki nyugalmat adott. Az, hogy itt van a többi anyuka is, akikkel ugyanazokkal a hétköznapi problémákkal, nehézségekkel osztozunk, lelkileg sokat segít.

Én Milánnal hatalmas mélységeket és magasságokat élek meg anyaként és ehhez szuper kapaszkodókat, támpontokat, mentőöveket ad Virág és persze a kis csoportunk.”

Kis Gabriella

Egy fantasztikus kisfiú anyukája

“Óvónőként használom a munkámhoz. A játékcsomagokat a foglalkozásokon dolgozzuk fel, a videók pedig a gyerekek neveléséhez nyújtanak részletes és tapasztalt segítséget.

Amikor a gyermekeim kicsik voltak, jó lett volna egy ilyen segítség, csak javasolni tudom a kisgyermekes családoknak is.”

Molnárné Miklán Jolán

Óvónő, 4 felnőtt (2 fiú, 2 lány) anyukája, 5 unokával

A Skillo Klub…

NEM

Pszichológiai tanácsadás

Csupán játékok gyűjteménye

Képességfejlesztő program

NEM VALÓ

Tökéletes édesanyáknak

Azoknak az anyukáknak, akik feladták a fejlődés és változás lehetőségét.

Helyette »

AMI IGEN

Megváltoztatja a családok életét

 Könnyíti a mindennapokat

 Sprint helyett maraton

NEKED VALÓ HA

 A családi élet kihívásaira megoldandó lehetőségként tekintesz!

 Örömmel támogatsz másokat és magad is tudsz segítséget kérni!

 “Elég jó” anya vagy, aki tesz a családja boldogságáért!

 Hibázol – de ezt csak egy tanulási folyamat részeként éled meg!

Mit kapsz pontosan egy hónapban a Skillo Klubban?

Online kurzusok

A gyereknevelés, anyaság és fejlesztés témakörében megannyi különböző témát dolgoztunk fel eddig, a gyűjteményt bővítjük tovább!

Játékötletek

Gyors, instant játékötletekkel leszel gazdagabb hónapról hónapra. Munka után is egyszerű előkészíteni, így mindig lesz idő a közös játékra!

Lapbookok

Minden hónapban egy új lapbook, melyet közösen készíthettek el – így a tanulási képességeket is előkészítjük, hogy ne legyen gond az iskolában sem.

Könyv- és játékajánlók

Minden hónapban ajánlunk olvasnivalót! Persze a kicsikről se feledkezünk meg – ha ajándékozásra kerülne a sor, ezzel egyszerűbbé tesszük a dolgod!

Szerepjátékok

Közös vidámság, máskor önálló játék vagy móka a tesókkal – mindig találsz az aktuális “kattanás” témájában megfelelő ötletet, készletet!

Fejlesztő tanfolyamok

Komplett fejlesztőtanfolyamok kisebbeknek és nagyobbaknak, hogy semmilyen területen ne érezzétek magatokat lemaradva – legyen az beszéd, mozgás, tanulás!

Tagsági kedvezmény!

Minden hónapban az aktuális fejlesztőtanfolyamaink árából lefaragunk a klubtagok számára! Most a hónapban 5990 Ft, azaz egy havi tagság árával kevesebbért vásárolhatod meg tanfolyamainkat!

Miért jó, hogy a Skillo Klub online elérhető?

Egyszerű

A Skillo Klub összes anyagát saját fiókodban bármikor elérheted!

Nem kell várnod

Amint taggá válsz, azonnal hozzáférsz az anyagokhoz – bizony akár 2 percen belül!

Rugalmas

A felületen található anyagokkal akkor és úgy haladhattok, ahogy nektek kényelmes!

Alkalmazkodik hozzád

Ha szeretnéd, éjjel is barangolhatsz az oldalon! Ha el vagy havazva és 3 napig be se lépsz, nem fut el semmi lehetőség, megvár téged minden!

Mindig kapsz segítséget!

Akár a Facebook csoportban teszed fel a kérdésed, akár nekünk írsz üzenetet, garantáltan gyors választ kapsz a felmerülő kérdéseidre!

Visszanézhető

Egy fejlesztőkurzust, workshopot vagy tanfolyamot megnéztél, de nem emlékszel teljesen a tippekre, okosságokra belőle? Nézd vissza őket bármennyiszer!

Mennyibe kerül a Skillo Klub?

A Skillo Klub előfizetéseddel minden egyes hónapban közel 67.000 Ft értékű új anyag áll rendelkezésedre! Természetes, hogy téged az érdekel most, hogy mennyit kell fizetned ezért az értékért! A ti kényelmetek érdekében, 3 féle előfizetési forma közül választhatsz!

A havi tagdíjjal egy teljes hónapig használhatod a Skillo Klub felületét, letöltheted a játékokat, megnézhetsz minden videót, részt vehetsz a játékos kihívásokban és a közösség tagjaként együtt teremtheted meg a meghitt családi mindennapokat!

A havi előfizetést bármikor átválthatod éves előfizetésre, vagy le is mondhatod, ha már nem szeretnéd folytatni a tagságot!

Ezt követően azonban nem fogsz tovább hozzáférni az anyagainkhoz vagy a felülethez! Ha később szeretnél mégis újra csatlakozni, akkor azt csak az aktuális feltételekkel teheted meg!

Éves előfizetéssel

2 hónap díja ajándék!

4990,-

( 59.900,- /év )

Amit az előfizetés tartalmaz

Anyatöltő tartalmak – 20.000,-

Online workshopok – 5.000,-

Fejlesztőtanfolyamok – 14.900,-

Skillo Baba tartalmak – 5.000,-

SuliTár tartalmak – 9.900,-

Játékcsomagok – 5.900,-

Lapbookok – 3.190,-

Csendeskönyvek – 2.900,-

Könyv- és játékajánlók

Kedvezmények, kuponok

+1 ajándék csendeskönyv, amiről ti szavaztok!

 

Ha összeadod, egy havi Skillo Klub tartalom értéke összesen:

~ 67.000 Ft / hónap

Ha éves előfizetést vásárolsz nálunk, akkor 12 hónapig korlátlanul élvezheted ezeket a tartalmakat mindössze ennyiért!

59.900,- / 12 hónap

2 havi tagdíj ajándék!

Féléves előfizetéssel

1 hónap díja ajándék!

4990,-

( 29.950,- /félév )

Amit az előfizetés tartalmaz

Anyatöltő tartalmak – 20.000,-

Online workshopok – 5.000,-

Fejlesztőtanfolyamok – 14.900,-

Skillo Baba tartalmak – 5.000,-

SuliTár tartalmak – 9.900,-

Játékcsomagok – 5.900,-

Lapbookok – 3.190,-

Csendeskönyvek – 2.900,-

Könyv- és játékajánlók

Kedvezmények, kuponok

 

Ha összeadod, egy havi Skillo Klub tartalom értéke összesen:

~ 67.000 Ft / hónap

Ha féléves előfizetést vásárolsz nálunk, akkor 6 hónapig korlátlanul élvezheted ezeket a tartalmakat mindössze ennyiért!

29.950,- / 6 hónap

1 havi tagdíj ajándék!

Havi előfizetéssel

Bármikor válthatsz évesre!

5.990,-

Amit az előfizetés tartalmaz

Anyatöltő tartalmak – 20.000,-

Online workshopok – 5.000,-

Fejlesztőtanfolyamok – 14.900,-

Skillo Baba tartalmak – 5.000,-

SuliTár tartalmak – 9.900,-

Játékcsomagok – 5.900,-

Lapbookok – 3.190,-

Csendeskönyvek – 2.900,-

Könyv- és játékajánlók

Kedvezmények, kuponok

 

Ha összeadod, egy havi Skillo Klub tartalom értéke összesen:

~ 67.000 Ft / hónap

Ha havi előfizetést vásárolsz nálunk, akkor 1 hónapig korlátlanul élvezheted ezeket a tartalmakat mindössze ennyiért!

5.990,- / hónap

Most talán arra sincs időd, hogy nyugodtan megigyál egy kávét – azonban ha a Skillo klub sikerútjára lépsz a mindennapjaidban, megígjük, lesz énidőd is és habos cappuccinod!

 

Szeretettel várunk!

Még eddig tudsz csatlakozni!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Kérdések, amik talán benned is felmerültek

Nem szeretnék egy évre elköteleződni - nincs havi előfizetés?

Természetesen fél éves és havi díjas előfizetést is választhatsz. Akkor szakítod meg, amikor szeretnéd. Ezt követően nem férsz hozzá tovább a felülethez, és ha újra szeretnél csatlakozni, azt az aktuális feltételekkel tudod majd megtenni.

Hogyan működik a tagsági rendszer?
  • A havi előfizetéssel járó tagság 30 napra (1 hónapra) szól. A bankkártyád havonta terhelődik a havi előfizetés díjával.
  • A fél éves előfizetés 6 hónapra szól, 5 hónap díjáért. A féléves fordulónapon a bankkártyád ismét terhelésre kerül és újabb 6 hónappal meghosszabbodik a tagságod.
  • Az éves előfizetés 12 hónapra szól, 10 hónap díjáért. Az éves fordulónapon a bankkártyád ismét terhelésre kerül és újabb 12 hónappal meghosszabbodik a tagságod.

Bármelyik előfizetés esetén a tagdíj változatlan marad, amíg folyamatos az előfizetésed!

Ha kedvezményesen (kuponkóddal) fizettél elő, akkor a kedvezményes díjon érvényes az előfizetésed, amíg az folyamatos!

Hogyan fizetem majd a tagdíjat?

Az előfizetést bankkártyás, rendszeres levonási megbízással tudjuk teljesíteni, ez biztosítja a folyamatos hozzáférést. Ha többszöri próbálkozás ellenére esetleg még sem sikeres a megbízás, akkor kérlek, írj az ügyfélszolgálatunkra Orsinak a hello@skillo.hu címre és igyekszünk minél hamarabb segíteni!

A bankkártyás megbízásodat az OTP Simple Pay rendszere kezeli, a bankkártya adataidat mi nem látjuk, az előfizetésedet pedig bármikor megszakíthatod!

Mi történik, ha lemondom a tagságomat?

Ha a választott (havi, fél éves vagy éves) előfizetésedet lemondod, a következő fordulónapkor már nem terhelődik a kártyád, és eddig a napig él a hozzáférésed is a Klub tartalmához.

Bármelyik előfizetés lemondása után csatlakozhatsz majd újra, amikor ismét fogad jelentkezőket a Skillo Klub, az akkor aktuális feltételekkel.

Nincs facebook profilom - csatlakozhatok így is?

Természetesen! Minden letölthető anyag, minden egyes videókurzus, a kedvezmények, könyv és játékajánló elérhető számodra is! A kérdéseidet is felteheted, a kérdezz-felelek videókhoz is hozzáférsz! A Facebookon zajlanak a kihívások, és a közösségi élet. Ha ebben nem szeretnél részt venni, semmi gond. Dönts, ahogy számodra komfortos!

Nem Magyarországon élek - csatlakozhatok így is?

A magyar emberek híresek a vendégszeretetükről, így nagy örömmel fogadunk téged is, akárhol is élsz! A Skillo Klub anyagaihoz digitálisan férsz hozzá, így az országhatárok nem gátolnak semmiben! A fizetést meg tudod oldani bankkártyás fizetéssel, így teljesen ingyenes a pénzmozgás is.

Óvónő vagyok, én is csatlakozhatok?

Óvónőként rengeteg időt spórolhatsz meg azzal, hogy kész tematikus játékcsomagokat találsz a Skillo Klubban. Ezek a játékcsomagok 70-100 oldalas komplett játékok, leírásokkal, fotókkal. A praktikus tárolási ötletek, a játékszervezéssel kapcsolatos videókurzusok szintén nagyban segítik, egyszerűsítik a munkádat.

Megoszthatom a tagságomat?

Nem. Azzal együtt, hogy nagyon örülünk, ha a férjed, a barátnőd, és az édesanyád is támogat a közös játékban, és a tudatos fejlesztési folyamatban, egy előfizetéssel csak egy személy jelentkezhet a FB csoportba, és egy személy férhet hozzá a tanfolyami felülethez.

Ha a barátnőddel is szeretnéd megosztani ezeket a játékokat, saját előfizetéssel kell rendelkeznie!

Nem vagyok egyáltalán kreatív - hasznos lehet nekem is a klub?

Jaj, ha tudnád, hányan érezték már ugyanígy magukat! Biztosíthatunk róla, hogy senki sem születik kreatívnak! Ha elkezded megvalósítani a játékötleteket, biztosak vagyunk benne, hogy pár hét múlva már nem lesz benned kétség! Felébred benned is a kreativitás!

Nincs sok időm, mennyit igényelnek a foglalkozások?

Igyekeztünk az elfoglalt szülők számára is könnyen feldolgozhatóvá tenni a Skillo Klub anyagait. Egy-egy közös játék a gyermekeddel 20-30 percet igényel, ezt javasljuk hetente többször beiktatni a napjaitokba. A videókurzusok kb 10-15 percesek, ezekből havonta 2-5 lesz a felületen. A megvalósításuk egy folyamat része, családonként eltérő lehet.

Minden fillért jól meg kell gondolnom - mire lesz szükségem a játékokhoz?

Pontosan tudjuk, hogy a kisgyermek rengeteg kiadást jelent egy családnak. Gondolhatod, Virág hat gyermeket nevelt fel! Éppen ezért a programot úgy állítottuk össze, hogy lehetőleg az otthoni anyagokat, a meglévő játékaitokat tudd felhasználni. Sőt, partner webshopok is csatlakoztak a Skillo Klubhoz, akiknél folyamatosan kedvezményben részesülhetsz a vásárlások során! Ha még ez sem lenne elég, tagságod ideje alatt a Skillo.hu tanfolyamaiból, játékaiból is kedvezményes áron tudsz vásárolni!

Mi lesz, ha mégsem tetszik?

Annak ellenére, hogy a legnagyobb gondossággal készítjük a havi anyagokat, előfordulhat, hogy neked mégsem fog tetszeni. Sajnos a befizetett összeget nem tudjuk neked visszatéríteni, így arra kérünk, hogy ha még nem ismered a Skillot, akkor várj még a csatlakozással! Iratkozz fel a hírleveleinkre, amelyben sokféle ingyenes játékot találsz, és jobban fogod látni, hogy való-e nektek a Skillo Klub!

Nem sikerült a kártyás rendelésem - hogy csatlakozhatok?

Sajnos néha előfordul, hogy a rendelés, vásárlás többszöri próbálkozásra sem sikerül.

Ha hosszabb ideig, más helyről és/vagy eszközről indítva is sikertelen marad a próbálkozásod, kérlek, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkon Orsival, hogy közösen kereshessünk megoldást:

Email: hello@skillo.hu

Telefon: +36 30 200 1000