Kérdésed van? Írj nekünk!   hello@skillo.hu    +36 30 200 1000

Szeretnéd tudni, hogyan fejlődik gyermeked beszéde?

Szeretnéd tudni, mit tudnak egy adott életkorban a gyerekek?

Szeretnéd, ha gazdag szókinccsel, gördülékenyen és magabiztosan fejezné ki magát, ha megkérdezik valamiről a véleményét?

Akkor pont jó helyen vagy!

Miért nehéz a témában hiteles forrást találni?

Pontosan tudom, hogy az interneten amilyen egyszerű egy témával kapcsolatban anyagot találnunk, olyan könnyen ellentmondásokba is tudunk ütközni. A beszéd fejlődése című interaktív elektronikus kiadványt a legfrissebb szakmai ajánlások alapján állítottam össze! Elolvasásával és kitöltésével egy átfogó képet, ismeretet kaphatsz a beszédfejlődés mérföldköveiről és megtudhatod gyermeked milyen szinten áll. 

Miben fog segíteni A beszéd fejlődése ebook?

A gyermeked születésétől három éves koráig használhatod! 

Megtudod, gyermeked hogyan reagál a külvilágra!

Megtudod, hogyan fejezi ki magát!

Megmutatom, hogyan segítheted a fejlődésben!

Beszédre ösztönző technikákat mutatok neked!

5 ok, amiért szeretni fogod a kiadványt!

1. Teljesen ingyenes

Ezért az e-bookért nem kell fizetned. Ingyenesen letöltheted. Csak annyi a dolgod, hogy regisztrálj az oldal alján található űrlapon.

2. Lépésről lépésre egyszerűen tudod használni

Akár nyomtatva, akár tableten, vagy számítógépen olvashatod. Egy könnyen kezelhető támpontokat kapsz a kezedbe. Tudni fogod, szükséges-e külső segítséget kérned.

3. Nem vesz el órákat az életedből!

Az ajánlott technikákat könnyen be tudod építeni a mindennapokba, nem kell “külön” fejlesztési időt elkülönítened erre.

4. Csak a lényeget tartalmazza!

Nem untatlak felesleges dolgokkal! Úgy állítottam össze a kiadványt, hogy csak a lényegre fókuszáljunk, mindenféle körítés nélkül!

5. Interaktív!

A könyv olvasása közben aktív szereplővé válasz, mivel kipipálhatod melyek azok a dolgok, amelyekre már képes a gyermeked a beszéddel kapcsolatban. Lehetőséget kapsz arra is, hogy összeírd mely szavakat használja és saját jegyzeteid által figyeld a fejlődését!

Miért bízhatsz bennem és a könyvemben?

Az elmúlt 10 évben több, mint 3000 családnak segítettem abban, hogy gyermekeik önbizalommal felvértezve tudjanak beszélgetni másokkal. A munkát mindig a szülőkkel közösen végzem, én mutatom az irányt, megmutatom a célhoz vezető játékokat, a szülőknek pedig nincs más dolga, mint játszani a gyermekükkel.

Biztos vagyok benne, hogy az e-book téged is magabiztossá tesz a gyermeked beszédével kapcsolatban! 

Skillo levelek

Optin - Hírlevel

A gombra kattintással elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot, és hozzájárulok, hogy ingyenes letölthető anyagokat és értékes írásokat tartalmazó hírleveleket kapjak az általam megadott címre.