Kérdésed van? Írj nekünk!   hello@skillo.hu    +36 30 200 1000

Anyaságunk egyik sarokpontja, hogyan viszonyulunk a pocsolyákhoz. Vannak édesanyák, akik engedik a pocsolyázást, míg mások bármit bevetnek, csakhogy a gyerkőc ne fedezze fel létezésüket.

Jómagam inkább a pocsolyakedvelők táborát gyarapítom. Mondjuk egy gyermekorvos ismerősöm kis óvatosságra intett a pocsolyázással kapcsolatban, mert rengeteg baktérium szaporodhat el benne. Így inkább kihagytuk a pocsolyás fürdőzéseket, de azért egy kis lábfürdő még simán belefért.

Ebben a posztban összegyűjtöttem néhány játékötletet, amivel a pocsolyák ajándékoznak meg bennünket!

9

A pocsolyát át lehet ugrani.

9

A pocsolyát át lehet lépni. Lehet kicsit lépni, nagyot lépni. Kinek sikerül? És kinek nem?

9

A pocsolyán át lehet szaladni, át lehet gázolni, át lehet rajta ugrálni páros lábbal vagy éppen fél lábon.

9

Egy igazán jó pocsolyában lehet ugrálni – fél lábon, páros lábon, forogva-pörögve. Lehet benne 5X ugrani, de akár 20X is, nem fog leszakadni, mint az otthoni kanapé.

9

A pocsolyába lehet kavicsot dobni, gallyakat dobni. Figyelhetjük, melyik merül el, és melyik marad fenn a víz felszínén. 

9

A pocsolyák vizét fel lehet kavarni a séta során gyűjtött botokkal.

9

A pocsolyák vizét fel lehet kavarni a séta során gyűjtött botokkal.

9

Úsztathatunk benne kishajót. Ha elázott, külön projekt kihalászni, és a megfelelő helyre eljuttatni. Ez a hajómentő akció szuper móka tud lenni a végén!

9

Pocsolyából készül a legfinomabb dínó leves! 

Ha van még ötleted, írd meg kommentben!

Skillo levelek

A gombra kattintással elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot, és hozzájárulok, hogy ingyenes letölthető anyagokat és értékes írásokat tartalmazó hírleveleket kapjak az általam megadott címre.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com