fbpx
Kérdésed van? Írj nekünk!   hello@skillo.hu    +36 30 200 1000

Hétfőn olyan dolog történt, ami szerintem egy évtizedben egyszer esik meg a családok életében. A férjem IKEÁba akart menni. Nyilván volt egy konkrét célja, ugyanis egy fiókos kisszekrény lábával akadtak problémák, illetve az egyik ágynak már fél éve repedt volt az egyik léce, szóval ez így összességében elérte nála azt a szintet, hogy betegye a lábát az áruházba. 

Hát tőlem se kellett kétszer megkérdezni, vele tartok-e, mert nagyjából 100 dologból álló listám van arra az esetre, ha “éppen arra járok”. Szóval mentem én is! Nekem külön jót tesz amúgy, ha együtt megyünk, mert akkor bekapcsolja rajtam az önkontroll gombot, és a 100-as lista megcsappan. 

Most se vettem meg mind a 100 dolgot, amit szívesen megvettem volna. De egyetlen egy dologhoz ragaszkodtam. Régóta szerettem volna, de sehol nem találtam eddig itthon. Mutatom!

Mégis, mire kellett nekem ez a palack?

Természetesen egy játékötlet tökéletes kivitelezéséhez – mi másért vásárolok én bármit?

Bár ezt a játékot egy sima petpalackból is el tudtam volna készíteni, azért ennek a palacknak megvannak a különleges előnyei. Sorolom!

9

Teljesen átlátszó, és nincs rajta semmi felirat. SEMMI! 

9

A kupakjánál fogva felakasztható, sőt stabilan tartani tudja akár egy gyerkőc is!

9

A méretét illetően is tökéletes, pont beleillik a 4-8 éves gyerekek kezébe!

9

Műanyag – alapvetően nem szeretem a műanyagot, a konyhámból lényegében száműztem már. Ennek ellenére szerintem van, amikor kifejezetten előnyös, például ehhez a játékhoz is. 

Mutatom a játékot, amit készítettem belőle!

Játékszabály:

Nyomtasd ki a hírlevélben kiküldött játékot! Ha teheted, lamináld a lapokat, így évekig tudtok játszani velük! A táblákat vágd szét, minden játékos válasszon egyet közülük! 

A pici korongokat tedd bele a vöröslencsével (rizzsel, apró tésztával, kukoricadarával, stb) megtöltött palackba!

A palackot sorban minden játékos egymás után megrázza. A látott képek közül kiválaszt egyet, ami az ő tábláján szerepel, és erre rátesz egy korongot, gombot vagy babszemet. 

Akinek először lesz három korongja egymás mellett/alatt/átlóban, az nyer! 

Nehezítés: csak akkor lesz ő a nyertes, ha nem felejti el azt mondani, hogy BINGÓ!

 

Hogyan készítheted el te is?

Nem feltétlenül kell hozzá az IKEÁS kulacs, de azért ha esztétikus és tartós játékot szeretnél, akkor a petpalack nem a legjobb megoldás.

Amire még szükséged lesz, az valamilyen töltőanyag, én vöröslencsét használtam, mert annyira tetszik most ez a meleg, narancssárga szín!

Skillo levelek

A gombra kattintással elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot, és hozzájárulok, hogy ingyenes letölthető anyagokat és értékes írásokat tartalmazó hírleveleket kapjak az általam megadott címre.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com