Kérdésed van? Írj nekünk!   hello@skillo.hu    +36 30 200 1000

A mozgás és a kikapcsolódás fontosságát nem tudom és nem is lehet eleget hangsúlyozni! Mikor a gyerekeim kicsik voltak igyekeztem odafigyelni arra, hogy mindig újabb és újabb mozgásos játékokat hozzak nekik! Szerettem a  játékokba is egy kis kreativitást is belecsenni, hogy igazi felüdítő program legyen a számukra.

Tudok azonban valamit, ami több, mint

mozgáskártya,

mesekönyv,

vagy tásasjáték!

Ha ezt a három összetevőt jó alaposan összegyúrjuk és hozzáadunk még egy pár extrát (mert igen, itt még nem fullad ki a dolog) megkapjuk a Mesélő Jógakártya csomagot! 

Először is… Miért jó a jóga? 

hozzájárul a helyes testtartáshoz

segíti a testtudat és testkép kialakulását

növeli az önbizalmat

a felgyülemlett feszültséget és a szorongást oldja

Az előnyöket persze a teljesség igénye nélkül soroltam fel. Napestig tudnám sorolni, hogy a jóga a figyelem fejlesztéséhez, magatartászavarok kezelésére  vagy éppen a megfelelő egyensúlyérzék kialakulásához is jótékonyan hozzájárul?

Miben másabbak ezek a jógakártyák a többitől? 

A jógakártya csomagban 55 db színes, jógázásra csalogató kártyát találsz. Mindegyik kép úgy lett kialakítva, hogy még a legdurcásabb gyerkőc is „bedobja a lapot” és elkezdje utánozni a kártyán szereplő karaktert. 

Saját jógamese

Mesével még színesebbé varázsolhatod a játékot, a gyermeked fantáziája pedig csak úgy szárnyalni fog a különböző pózok láttán, ezt garantálom. 😉

Persze a mese területén sem maradunk segítség nélkül, ugyanis a csomag tartalmaz egyet, amely speciálisan ezekre a kártyákra lett kitalálva. Le merem fogadni, hogy miután kipróbáltátok, ti magatok is meg tudjátok alkotni a saját történeteteket.

Mit találunk a Jógakártya játékcsomagban?

55 db jógás kártyát (7 különböző témában)

10 db motiváló matricát pozitív megerősítésekkel

Használati útmutató füzetecskét, amely tartalmazza az ajándék mesét

„Mesélő jógakártya sokoldalú felhasználása” online jegyzetet 5 különböző játékkal

Dobj és jógázz játéklapot dobókockával – a „megúszósabb” estékhez

1 db két oldalas mini posztert

Az egyik oldalán az „Érzelmek felismerését és megélését”, a másik oldalán pedig ”  A növekedés központú gondolkodást támogató, pozitív megerősítéssel” jógapózok láthatóak. 

Hogyan játszanék velük én?

Hivatalosan 3-99 éves kor között ajánlott a csomagot, szóval bátran beszállhatsz a játékba te is. 😋 A gyermeked is örülni fog, ha közösen végzitek el a gyakorlatokat.

3-4 éves korban

Kisebb gyerkőcöknek add a kezükbe a kártyákat és nézegessétek, majd beszéljétek meg közösen mit láttok rajta. Utána pedig próbáljátok is leutánozni a lapon lévő kisfiút/kislányt.

5-6 éves korban

„Dobj és jógázz” játékot játszhatjátok. A dobozban találtok erre is példát, de nyugodtan használhatjátok a fantáziátokat is! A mesét is bevonhatjátok már a játékba.

7 éves kortól és afölött

Helyezzétek magatok elé a lapokat és kezdjetek el a látottak alapján mesélni és közben jógázzatok! 

 

A Jógakaland mesekártyákkal öröm lesz gyermekednek a jógázás! Nem mellesleg gyönyörű ajándék is lehet egyben! 😉

Skillo levelek

Optin - Hírlevel

A gombra kattintással elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot, és hozzájárulok, hogy ingyenes letölthető anyagokat és értékes írásokat tartalmazó hírleveleket kapjak az általam megadott címre.