fbpx
Kérdésed van? Írj nekünk!   hello@skillo.hu    +36 30 200 1000

Nézzük rá az esküvőkre egy pillanatra gyerekszemmel: kimarad a délutáni alvás, egész nap készülődés, hosszú ceremóniák és sok-sok ismeretlen ember… Nem túl vonzó ebből a szemszögből, ugyanakkor egy kis odafigyeléssel a gyerekek számára is élvezetessé és igazi bulivá tudjuk tenni az esküvőket és lakodalmakat!  

Hogyan lesz feledhetetlen az esküvő/lakodalom a gyerekek számára?

Természetesen, ha egy kis játékot is belecsempészünk a napba!

Érdemes már otthon készülni a nagy eseményre, mivel az esküvő tele van olyan kifejezésekkel és elemekkel, amelyekkel nem minden nap találkozik az ember. Ilyen például a menyasszony, vőlegény, esküvői torta, koszorúslányok stb.  

Persze a nagy napon sem kell abbahagyni a játékot, ma már a legtöbb esküvőn a jegyespár (ha sok gyerkőc van már a családban) ki szokott alakítani egy kis sarkot a lakodalmi helyen, ahol játékok várnak a legkisebbekre. Ehhez hoztam most egy letölthető játékcsomagot! 

Mit tartalmaz a letölthető esküvői játékcsomag?

1. Esküvői szókincskártyákat

A kártyák segítségével a gyerekek könnyen elsajátíthatják az esküvővel kapcsolatos szavakat. Természetesen több módon is lehet játszani velük, akár memoriként, akár barkochbaként is. 

2. Esküvői színezőt

Egy esküvőn legyen esküvő témájú a színező is, amit odaadunk a gyermeknek! Legyen szó szívecskéről, tortáról, csokorról bátran eleresztheti fantáziáját a gyermeked és a lapon megvalósíthatja! 

3. Esküvői dobble-t

Minden gyermek szeretett játékát, a dobblét is elhoztam esküvői verzióban!

3+1. Esküvői kincsvadász lapot

Egy esküvő számos kincset rejt. Ilyen például a menyasszonyi csokor, -ruha, -cipő, az esküvői torta, vagy például a jegygyűrűk is! Kérjük meg az ifjú párt, hogy mutassák meg magukon ezeket a gyermekeknek, ők pedig pipálhatják is, melyik kincseket sikerült felfedezniük!  

Hol tudjuk használni ezeket a játékokat?

A letölthető játékcsomaggal akár az otthonainkban, akár az esküvő helyszínén játszhatunk. Szerintem nagyon aranyos köszönőajándék lehet a kicsik számára, ha ezeket a játékokat kinyomtatva letesszük a helyükre, ahol ülnek! 

Skillo levelek

A gombra kattintással elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot, és hozzájárulok, hogy ingyenes letölthető anyagokat és értékes írásokat tartalmazó hírleveleket kapjak az általam megadott címre.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com