fbpx
Kérdésed van? Írj nekünk!   hello@skillo.hu    +36 30 200 1000

Mikor a Skillo klub anyukákat megkérdeztem melyik a kedvenc társas játékuk egyértelműen a Dobble nyert! Azóta már felsorolni is nehéz mennyi különböző témában készítettem el ezt a játékot. A Játékos húsvéti készülődésre itt a húsvéti változat is!

Miért szeretem én is a Dobble játékot?

N

Fejleszti a figyelmet és a koncentrációt!

N

A gyors pártalálás fejleszti a reakcióidő is!

N

Pozitív hatása van a vizuális észlelésre!

N

Nem mellesleg nagyon jó móka kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

Hogyan lehet vele játszani?

Minden játékos kap egy kör-lapot (kártyát), képpel lefordítva. A maradék lapokat képpel lefelé tegyük az asztal közepére egymásra helyezve – ez lesz a húzópakli. A pakli tetején lévő lapot az egyik játékos felfordítja, és mindenki megpróbálja mihamarabb megkeresni azt a szimbólumot, amely mind a saját kártyáján, mind a húzópakli tetején lévő kártyán szerepel.

Aki először mondja ki a mindkét helyen (a pakli tetején és a saját maga előtt található körlapon szereplő) ábrázolt dolog nevét, az elveheti a húzópakli felső lapját, és lerakja maga mellé.

A játék ezután a húzópakliból a következő játékos által újonnan felfordított kártyával folytatódik. A játék célja a lehető legtöbb lap összegyűjtése. A játék akkor ér véget, amikor a húzópakli elfogy.

Szeretnéd megkapni a letölthető Dobble kártyákat és további játékötleteket húsvét témakörben?

Gyere és csatlakozz a Játékos húsvéti készülődés programunkhoz!

Teremtsük meg közösen ezt a vidám hangulatot, készülődjünk együtt!

Töltődj fel!

Ehhez minden segítséget megkapsz most!

KATT IDE a részletekért!

Skillo levelek

A gombra kattintással elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot, és hozzájárulok, hogy ingyenes letölthető anyagokat és értékes írásokat tartalmazó hírleveleket kapjak az általam megadott címre.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com