fbpx
Kérdésed van? Írj nekünk!   hello@skillo.hu    +36 30 200 1000

Készítsünk vidám húsvéti bábukat házilag! Nem kell hozzá semmi különleges dolog, csak olyan, ami minden háztartásban megtalálható és persze a gyerekek is könnyen elkészíthetik! Dekorációként is megállják a helyüket!

Mi kell hozzá?

N

WC papír guriga (vagy karton)

N

színes lapok (vagy festék)

N

ragasztó

N

filctoll

Hogyan készíthetők el a bábuk?

Igazi maradékmentő kézműves dekoráció, melyhez a kidobásra szánt gurigákat és színes papírfecniket is felhasználhatjátok! Tudom, sokatokban talán ellenérzés van a WC papír gurigával szemben, de ezzel a legegyszerűbb együttdolgozni a gyerekeknek, illetve más módón nem tudjuk használni őket, kidobásra kerülnek. Persze guriga helyett kartonnal is dolgozhattok.

Először adjatok egy színes alapot az állatkáknak úgy, hogy a gurigát körbetekeritek színes papírral vagy fessétek körbe! Készítsetek csibét, nyuszit, bárányt, libát, de használjátok szabadon a fantáziátokat! Dekoráljátok ki pompomokkal, színes gombokkal, vagy bármivel amit otthon találtok!

Piros tojás helyett ezt is adhatjátok a benneteket meglocsoló legényeknek. 

Szeretnél további játékötleteket húsvét témakörben?

Gyere és csatlakozz a Játékos húsvéti készülődés programunkhoz!

Teremtsük meg közösen ezt a vidám hangulatot, készülődjünk együtt!

Töltődj fel!

Ehhez minden segítséget megkapsz most!

KATT IDE a részletekért!

Skillo levelek

A gombra kattintással elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot, és hozzájárulok, hogy ingyenes letölthető anyagokat és értékes írásokat tartalmazó hírleveleket kapjak az általam megadott címre.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com