fbpx
Kérdésed van? Írj nekünk!   hello@skillo.hu    +36 30 200 1000

Itt a tavasz! Jön a jóidő, lassan érik a cseresznye, az eper, a zöldborsó. 

Közeleg a húsvét, egyre többször, egyre hosszabb ideig vagyunk a szabadban, papírsárkányt eregetünk, piknikezünk.

Amikor eme sorokat írunk, éppen karanténba zártuk magunkat, önfegyelmet gyakorlunk mások és persze magunk érdekében. Nagyon más most minden. A csodás, napsütéses tavaszi napokat a lakásban töltjük….

Persze, nem jól van ez így, mindannyian tudjuk, de most mégis mindannyian meghoztuk a döntést, benn maradunk a lakásban. Pedig milyen jó volna, ha nem így lenne!

Ha egy icipicit is, próbáljunk meg tenni azért, hogy másképpen legyen! A letölthető tablót azért készítettük, hogy összehozza a családot, élményeket gyűjtsünk közösen!

HOGYAN HASZNÁLD A LETÖLTHETŐ ÉLMÉNYTABLÓT?

9

Először is nyomtasd ki a lapokat! Találsz a csomagban színes és színezhető verziót, szerintem a legjobb, ha közösen színeztek! 🙂

9

A színezés után ragasszátok össze a jelölésnél a 4 db A4-es lapot, és tegyétek egy ajtóra, vagy a falra! 

Ha a kisebb A4-es verziót használjátok, az kényelmesen elfér a hűtőszekrényen is!

9

A kis címkék között előre elkészített feliratokat is találtok, de hagytunk üres címkéket is, amire ti írhatjátok fel az élményeiteket!

9

A tavasz végére remélhetőleg sok-sok közös élmény gyűlik össze, és ránézve a tablóra azt láthatjuk, hogy annak ellenére, hogy be voltunk zárva a lakásainkba, mégis ezernyi szépet tapasztaltunk meg a világból!

CSALÁDI ÉLMÉNYTABLÓ TAVASSZAL

Skillo levelek

A gombra kattintással elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot, és hozzájárulok, hogy ingyenes letölthető anyagokat és értékes írásokat tartalmazó hírleveleket kapjak az általam megadott címre.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com