fbpx
Kérdésed van? Írj nekünk!   hello@skillo.hu    +36 30 200 1000

Ha épp nyaralni indultok, jól jöhet egy ilyen szuper kis helyet foglaló, könnyen szállítható játék, amely tankönyvek nélkül, észrevétlenül fejleszti a szókincset, segít gyakorolni a betűket és az olvasást.

Természetesen nem csak nyáron, hanem iskolaidő alatt is hasznos lehet.

Én sokszor használom, ha csoporttal dolgozom, de vannak gyerekek, akik előbb elkészültek már a feladatukkal:kapnak a kezükbe egy-egy ilyen korongot, és indulhat a szókereső!

A differenciálásban is nagy segítség: ha tudom, hogy gyermeknek nem lesz azonnali sikerélménye, mert esetleg éppen a szókincs-fejlesztésben van segítségre szüksége, akkor bizony előre leírok neki szavakat, és ezeket kell kiraknia. A szavak közé csempészek olyat is, amit nem lehet kirakni, így ezt is jelölheti a lapon.

A játék közben a finommozgás, a koordináció is fejlődik, a gyerkőc kedvére “matat” a foglalkozás közben, és tudjuk, ez a figyelmi zavarral küzdő gyermekek számára különösen fontos lehetőség!

Skillo levelek

A gombra kattintással elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot, és hozzájárulok, hogy ingyenes letölthető anyagokat és értékes írásokat tartalmazó hírleveleket kapjak az általam megadott címre.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com