fbpx
Kérdésed van? Írj nekünk!   hello@skillo.hu    +36 30 200 1000

Meséltem már róla korábban, hogy az Anyaparadicsom Webshop-pal közös projektbe fogtunk. Az ott található fantasztikus játékokat szeretném nektek bemutatni szépen sorban 🙂

Amikor a gyerekeim kicsik voltak, sokszor fogalmam sem volt, melyik játékot válasszam egy-egy szülinapra, vagy más jeles alkalomra. Már 20 évvel ezelőtt is hihetetlen dömping volt a játékpiacon.

Hát még most! A helyzet ebből a szempontból még rosszabb lett!

Szerencsére azonban rengeteg színvonalas, kreativitásra ösztönző játék került a polcokra. Kukkants be az Anyaparadicsom Webshopba! 🙂

A SZIVÁRVÁNYÉPÍTŐ

Egyik kedvenc játékom. Na jó, most elszóltam magam, mert valóban én is szeretek vele játszani.

De a gyerekek is nagyon szeretik. A fejlesztőfoglalkozások jellegéből adódóan kevesebb lehetőség van a kreativitás megélésére, nálam inkább a célzott képességfejlesztés kap hangsúlyt. Ez nem azt jelenti, hogy a szabad játéknak nem ismerném, vagy vitatnám a sok-sok előnyét. De amikor egy gyermeknél elmaradásokat tapasztalunk, akkor rendkívül fontos, hogy olyan játéktevékenységeket ajánljak fel neki, amihez kellő motivációt is tud meríteni. 

A szivárványos építő pont ilyen. 

9

A textúrája hívogató, tényleg jó kézbe venni az elemeket. 

9

Megnyugtató színeivel inkább békés játékra hívja a gyerekeket.

9

Különleges formája felfedezésre ösztönzi a gyerekeket, kevesen játszottak még ilyennel otthon, így minden gyerkőc kiváncsian várja, hogy tevékenykedjünk vele!

MIT LEHET VELE JÁTSZANI?

Ebben a posztban egy kifejezetten kedvelt fejlesztőjátékot mutatok, sőt, a játékhoz tartozó kártyákat is letöltheted a hírelvélből. 

Az építőelemekből különböző alakzatokat építek, majd ezeket a gyerkőcök is felépítik. 

Ez fejleszti a téri tájékozódást, az egyensúlyérzéket, a minták másolását, sorrendiséget, vizuális észlelést.

 

Természetesen ha neked éppen nem a fenti színkombinációban van szivárványos építőtök, az sem gond.

Elkészítettük színezhető verzióban is a kártyákat, így tetszőleges színre színezheted a kártyákon lévő elemeket!

Skillo levelek

A gombra kattintással elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot, és hozzájárulok, hogy ingyenes letölthető anyagokat és értékes írásokat tartalmazó hírleveleket kapjak az általam megadott címre.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com