fbpx
Kérdésed van? Írj nekünk!   hello@skillo.hu    +36 30 200 1000

Nem elég, hogy ünnepek előtt rendesen megdolgoztunk azért, hogy valóban szép legyen, és minden a lehető legjobban sikerüljön?

Dehogynem!

Le a kalappal minden családanya előtt!

És most csak annyit kérdezek, kibírnád-e, ha jövőre még kevesebb munkával is előbbre jutnál?

Naugye…

Ha van egy fél órád, már kezdhetjük is! Vegyél elő egy papírt-ceruzát, vagy legjobb, ha kinyitod a naptáradat!

1. Mi sikerült jól?

Írd össze mindazt, ami nagyon jól sikerült idén karácsonykor, szilveszterkor!  A legjobban sikerült mézeskalács receptjét, azt a verset, éneket, ami a legnagyobb sikert aratta, a legtutibb programot, és egyáltalán mindent, amit érdemes lesz jövőre is megismételni!

2. Mi az, ami felesleges volt?

Írd össze azokat a dolgokat is, amit sok munkával összehoztál, de utólag már látod, hogy a kutyát sem érdekelte…nem ette egy vendég sem, unták a gyerekek, a neten szép volt róla a fotó, de a végeredmény…hát siralmas lett…

3. Mely dolgokat szeretnéd jövőre kipróbálni?

Gyűjts össze mindent egy helyre, amit későn láttál meg, és idén nem volt időd kipróbálni, elkészíteni! Egy kalácsreceptet, ami akkor jött szembe veled, amikor a tiéd már hűlt a konyhapulton, a legcukibb képeslapot, amit a gyerekek önállóan is el tudnak készíteni. A leglegleg csomagolást, és bármit, amit idén nem tudtál kipróbálni. Ezeket szépen sorban tesztelheted majd az év során.

4. Készíts összefoglalót!

Írj egy rövid összefoglalót, naplót! Milyen gyerekszájak hangzottak el, milyen volt az idő, esett-e a hó, kitől kaptál képeslapot, váratlan meglepi ajándékot bármit írj le, amiről azt gondolod, semmi jelentősége…mert majd 10 év múlva, amikor ezekért a teljesen lényegtelen apróságokért vérre menő csatádat vívod:  “2001-ben akkora hó volt, hogy sehová nem mertünk elindulni”! Nos, akkor csak előveszed a naplót, és tadamm…mindenki tudni fogja, hogyan is történt a hóesés!

5. Rendezd el a fotókat!

Amit minimum tegyél meg: töröld azokat, amelyek homályosak, nem jól sikerültek! Ezután másold egy külön mappába őket! Persze legjobb, ha most, még melegében előhívatod, albumba teszed, és elküldöd a rokonoknak, ismerősöknek, amelyeket nekik szeretnél adni.

Hidd el, rengeteg időt spórolsz ezzel magadnak a jövő évre. És nem csupán időt spórolsz! Látni fogod, mibe érdemes belevágnod, mi lesz, az, aminek előző években is sikere volt, amit érdemes családi hagyományként is meggyökereztetni!

Skillo levelek

A gombra kattintással elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot, és hozzájárulok, hogy ingyenes letölthető anyagokat és értékes írásokat tartalmazó hírleveleket kapjak az általam megadott címre.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com