fbpx
Kérdésed van? Írj nekünk!   hello@skillo.hu    +36 30 200 1000

Emlékszem amikor a gyerekek kicsik voltak tojásfestéskor rendszerint nem csak a tojás, hanem a gyerekek maguk is festékben úsztak! Ebben a bejegyzésben egy átlagostól eltérő tojásfestési módot szeretnék megmutatni, amitől a tojások gyönyörű márványos színt kapnak!

Mi kell az elkészítéséhez?

9

főtt tojás (fehér héjút használtam, ezen sokkal jobban kijönnek a színek, ITT KAPHATÓ)

9

borotvahab

9

festék különböző színekben

9

konyhai papírtörlő 

9

edény

Hogyan készíthető el a színes tojás?

1. lépés

Főzzük meg keményre annyi tojást, amennyit szeretnénk befesteni!

Egy edénybe vagy dobozba nyomjunk borotvahabot!

2. lépés

A kinyomott borotvahabba nyomjunk festéket (olyan színűeket amilyeneket csak szeretnénk, minél változatosabb annál szebb lesz). Ebben a borotvahabos-ételfestékes masszába helyezzük bele a tojásokat!

3. lépés

A tojásokat vegyük ki a masszából, majd egy konyhai törlőkendő segítségével kezdjük el a kezünkkel maszatolni rajta a festéket. Addig csináljuk ezt a műveletet, amíg el nem érjük a kívánt mintázatot és színt!

4. lépés

Utolsó lépésként egy tojástartóban hagyjuk megszáradni a festékes tojásainkat! 

Szeretnél további játékötleteket húsvét témakörben?

Gyere és csatlakozz a Játékos húsvéti készülődés programunkhoz! Teremtsük meg közösen ezt a vidám hangulatot, készülődjünk együtt! Töltődj fel! Ehhez minden segítséget megkapsz most! KATT IDE a részletekért!

Skillo levelek

A gombra kattintással elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot, és hozzájárulok, hogy ingyenes letölthető anyagokat és értékes írásokat tartalmazó hírleveleket kapjak az általam megadott címre.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com