fbpx
Kérdésed van? Írj nekünk!   hello@skillo.hu    +36 30 200 1000

Egyszerű készségfejlesztő játék – akár te is elkészítheted, de a nyomtatható verzióját a Játékos húsvéti készülődés kereteiben hírlevélben is kiküldöm! A tojásokat én színes lapokra nyomtattam, így kicsit könnyebb kirakni a tojásformákat. Ez a játék már három éves kortól is használható, de nagyobb gyerkőc is élvezni fogja, rögtön leírom, hogyan!

Mire jó a puzzle? Mit fejleszt ez a játék? 

N

Logikai képességeket

N

Vizuális észlelést

N

Szem-kéz koordinációt

N

Kreativitást

N

Finommotorikát

Hogyan készíthető el a tojás puzzle?

Először is nyomtasd ki a lapokat! Ha kicsi gyerkőcnek készíted, mindenképpen más színűre nyomtasd, ezzel segíted őt! Nagyobb gyerkőcnek pedig javaslom, egyszínűek legyenek a lapok! Ha már tud rajzolni, színezni, add oda neki, hadd díszítse kedvére a tojásokat! Lehetőség szerint lamináld, így tovább tartós marad! Utána ollóval vágd ki a tojásokat, és a vonalak mentén nyírd szét! Nyugodtan csinálhatja ezt a részt os a gyermeked, mivel ha nem vágja szét pontosan a részeket, attól még illeni fognak egymáshoz! Utána indulhat is a kirakó!

Hogyan tudtok játszani a tojás puzzle-val?

Kisebb gyermek esetében elég, ha kiteszed elé a puzzle részeket, neki pedig ki kell tennie az egész tojásokat!

Ha nagyobb gyerkőccel szeretnéd játszani, a következő módszert javaslom – társasjátéknak sem utolsó! Fogd az összes részt, és tedd egy kalapba! Takard le a kalapot, és sorban egymás után húzzatok egy-egy darabot! Az nyer, aki az első tojást ki tudja rakni, vagy aki a legtöbb tojást ki tudja rakni! Nem olyan egyszerű ám a látásunk kizárásával kitapogatni a formákat!

Szeretnéd megkapni a letölthető tojás puzzle részeket és további játékötleteket húsvét témakörben?

Gyere és csatlakozz a Játékos húsvéti készülődés programunkhoz!

Teremtsük meg közösen ezt a vidám hangulatot, készülődjünk együtt!

Töltődj fel!

Ehhez minden segítséget megkapsz most!

KATT IDE a részletekért!

Skillo levelek

A gombra kattintással elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot, és hozzájárulok, hogy ingyenes letölthető anyagokat és értékes írásokat tartalmazó hírleveleket kapjak az általam megadott címre.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com