fbpx
Kérdésed van? Írj nekünk!   hello@skillo.hu    +36 30 200 1000

Összegyűjtöttem néhány ötletet, amivel Anyák napjára tudunk készülődni. találsz itt kézműves ötletet, mini lapbookot, és egy kedves tátikát is. A kézművesek kivételével le is tudod tölteni a sablonokat. 

Anyák napi Mini lapbook

A lapbookot nagyjából egy óra alatt el tudjátok készíteni. Letöltheted színes és színezhető verzióban is.

A színes akkor jó választás, ha a gyermeked nem a ceruza barátja – ezt a lapbookot viszont tényleg csak örömmel és szeretettel érdemes elkészíteni. Így nem most van annak az ideje, hogy a gyerkőc barátságot kössön a színes ceruzákkal. (Arra amúgy a Finommotorika fejlsztése ceruzával című online tanfolyam a jó opció)

Ha azonban örömmel rajzol és színez, akkor mindenképpen a színezhető verziót nyomtasd ki!

A lapbookban helyet kaptak kuponok, társasjáték,  illetve a gyerekek összegyűjthetik azokat az emlékeiket, amelyeket sosem szeretnének elfelejteni: a legviccesebbeket, a legkedvesebbeket, a legkalandosabbakat.

Valamint helyet kap benne egy rajz, és pár soros fogalmazás is. Csongi még nem tud írni, de ragaszkodott hozzá, hogy ő maga töltse ki ezt a részt is.

Anyák napi társasjáték

A kész lapbook eleje

Az Anyák napi tátika szintén letölthető színes és színezhető verzióban is.

A meghajtogatásáról készítettünk egy külön videót is, hátha elfelejtetted már, hogyan is kell hajtogatni.

Kattints a képre, és le tudod tölteni a tátikát!

Végül néhány egyszerű kézműves ötlet

Vidám ünneplést kívánok!

 

Skillo levelek

A gombra kattintással elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot, és hozzájárulok, hogy ingyenes letölthető anyagokat és értékes írásokat tartalmazó hírleveleket kapjak az általam megadott címre.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com