fbpx
Kérdésed van? Írj nekünk!   hello@skillo.hu    +36 30 200 1000

A kartondobozokból nálunk mindig végeláthatatlan mennyiség állt rendelkezésre, képzelhetitek…

Ha nem is rendeltünk minden héten pizzát, de amikor igen, akkor rögtön kétszer annyit, mint egy átlag család, így hát akadt kartondobozunk bőven.Nem is beszélve a kisebb – nagyobb cipős dobozok, és egyéb csomagok karton csomagolásairól.

Ugyan a papír mehet a szelektív hulladék gyűjtőbe, illetve a gyerekeknek is sokszor volt papírgyűjtés az iskolában, de mégis mindig akkor érzem a legjobban magamat, ha úgy tudom újrahasznosítani a karton dobozokat, ha közben alkotunk is valamit, netán fejlesztünk vele például kreativitást, finommotorikus képességeket, esetleg mind a kettőt.

Csináljatok Ti is gyerkőcötökkel a képhez hasonló alkotásokat a kartondobozokból. Rajzoljatok, amit csak szeretnétek, színezés helyett pedig vágjátok ki a képrészleteket és rakjátok ki színes pompomokkal.

Egy-egy rajzocskát többféleképp is “kiszínezhettek” , hiszen a pompomokat kivehetitek és más színekkel újrarakhatjátok, ha kedvetek tartja.

Skillo levelek

A gombra kattintással elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot, és hozzájárulok, hogy ingyenes letölthető anyagokat és értékes írásokat tartalmazó hírleveleket kapjak az általam megadott címre.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com