fbpx
Kérdésed van? Írj nekünk!   hello@skillo.hu    +36 30 200 1000

12 mese lapbookcsomag (letölthető, PDF)

24 590 Ft

 

Leírás

Nehezen tudsz választani, mert mesemánia uralkodik nálatok? Akkor kedvezményesen vedd meg mindet! Íme a 12 mese lapbookcsomag!

Ha mindegyik lapbookot megvennéd külön, az 42.960 Ft lenne, de mi most minden meselapbookunkat 50% kedvezménnyel adjuk neked egybe!

Ezek a lapbookok kreatív módon dolgozzák fel az alább felsorolt klasszikus, nép- és láncmeséket! A lapbookok elkészítése sokoldalú elfoglaltságot nyújt egy óvodás gyermek számára, megismerkedhet magukkal a mesékkel, közben pedig a kézügyessége és a figyelme is fejlődik.

Ezek letölthető színes PDF anyagok, amiket neked csak ki kell nyomtatni, az elkészítésük rendkívül egyszerű, útmutatókat is kapsz hozzájuk! Maga a lapbook elkészítése is minőségi együtt töltött idő, valamint szuper lehetőség gyermeked motoros fejlesztésére kézműveskedéssel!

Ne feledd! 1 hónapod van a termékek letöltésére a megvásárlás után, ezalatt a 31 nap alatt 3x töltheted le a webshop fiókodból!

Amit a 12 mese lapbookcsomag tartalmaz:

 

Mi is egy lapbook?

A lapbook egy angol kifejezés, amit lehetetlen magyarra lefordítani. Egy olyan könyvecske, vagy inkább album, amit a gyermeked maga (vagy egy kis szülői segítséggel) készít el – ennek során pedig rengeteget tanul az őt körülvevő világról. A lapbookok csodálatos eszközök, amik nagyban segítenek azoknak a gyerekeknek, akik könnyebben tanulnak vizuális módon!

Lapbookot valóban lehet bármilyen témából összeállítani, így habár az alapjuk közös, nincs két egyforma! Egy téma feldolgozásánál a legnagyobb feladat az lehet, hogy miket tegyünk a lapbookba: mekkora méretek legyenek, mit hogy vágjunk ki, mi az amit valami interaktívabb módon jó lenne beleilleszteni? A Skillo lapbookok ebben szeretnének segíteni nektek!

Lapbookjainkban ezek már ki vannak dolgozva, minden illeszkedik egymáshoz szépen, így rengeteg időt spórolhatsz meg a tervezéssel, csupán a játék és a tanulás marad számotokra!

 

Na de hogyan is fejleszt egy lapbook?
  • a sok vágás (ollóhasználat) a finommotorikát fejleszti
  • a ki-be-jobbra-balra hajtható fülek a térbeli tájékozódásban segítenek
  • a zsebekbe való pakolás, a kártyák kirakása a mozdulatok finomhangolását segítik
  • a sablonok elhelyezése segít integrálni, csoportosítani a megszerzett tudásanyagot
  • a rajzos, kézműves feladatok fejlesztik a kreativitást
  • a lapbook-ok játékai pedig örömtelivé varázsolják a készítést, illetve segítik, hogy a tudásanyag valóban elmélyüljön

 

Megtetszett?

Fedezd fel többi lapbookunkat is!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„12 mese lapbookcsomag (letölthető, PDF)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Captcha loading...

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com