fbpx

Érzékeny periódusok

Ingyenes e-book gyermeked legfontosabb fejlődési szakaszairól!

Az érzékeny periódusok azok a fejlődési szakaszok, amelyek során a gyermek különösen fogékony bizonyos képességek és készségek elsajátítására. Ezek az időszakok kritikus ablakot jelentenek bizonyos tanulási és fejlődési lehetőségekre, és alapvetően meghatározzák a gyermek későbbi kognitív, érzelmi és szociális fejlődését.

Az érzékeny periódusok a Montessori pedagógia egyik kulcsfogalma, amely szerint a gyermeknek biztosítani kell a megfelelő környezetet és tevékenységeket ezen időszakok alatt, hogy optimálisan fejlődhessen.

Te is szeretnéd tudni, hogy mikor melyik területen tudod a leginkább segíteni gyermeked egészséges fejlődését?

Ki vagyok & miért tudok segíteni?

Szia! Sárosdi Virág vagyok, 6 – immár felnőtt – gyermek édesanyja, gyógypedagógus-logopédusként dolgozom

Foglalkozásomból adódóan a szakterületem az otthon is használható, egyéni képességekhez igazítható fejlesztőprogramok készítése.

Amikor elkezdtem komolyabban foglalkozni a Montessori módszerrel, rájöttem, milyen sok elemét alkalmaztam a saját családomban is anélkül, hogy tudatában lettem volna! Mivel ezek a módszerek voltak a leginkább hatékonyak nálunk is, szeretném, ha minél több családhoz eljuttathatnám ezeket.

Ezzel az e-bookkal támogatlak abban, hogy reális elvárásokat tudj támasztani a gyermeked képességeit illetően, és segítsen neked abban, mikor, milyen környezetet érdemes alkotnod, hogy a gyermeked legoptimálisabban tudjon fejlődni!

Miért fogod szeretni?

Ingyenes

Segíteni szeretnénk, ezért ez az e-book ajándék neked! Csak kérd az oldal alján található űrlapon, és érkezik hozzád!

Anyabarát

Kényelmesen alkalmazhatod, amikor és ahogy az neked jó! Akár nyomtatva, akár digitálisan is olvashatod!

Egyszerű

Nem akarjuk tovább bonyolítani az életed, egy csettintésre hasznos tippeket és tudást kapsz!

Ragadd meg a lehetőséget!

Ismerkedj meg a Montessori-módszer adta könnyed praktikákkal!

És hogy hogyan is lesz a tiéd az ebook? Semmi könnyebb ennél! Csak add meg itt az e-mailcímedet, és pillanatokon belül küldjük is a letölthető anyagot, amit azonnal el is kezdhetsz használni!

Ha valamiért mégse találnád a postafiókodban, nézd meg a SPAM és Promóciós füleket! Ha itt se találod, akkor írj nekünk a Skillo Ügyfélszolgálatára a hello@skillo.hu címen! 

A gombra kattintással elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot, és hozzájárulok, hogy ingyenes letölthető anyagokat és értékes írásokat tartalmazó hírleveleket kapjak az általam megadott címre.

Együtt játszunk,

együtt fejlődünk!®

Elérhetőség

H-P: 8:00 - 16:00

+36 30 200 1000

hello@skillo.hu

2112 Veresegyház, Sportföld utca 23/i.

                            

skillo levelek

Ha szeretnél értékes anyagokat, érdekes híreket és exklúzív ajánlatokat kapni tőlünk, akkor irítkozz fel a Skillo hírleveleire!

Majd ne felejts el korosztályt jelölni, hogy valóban csak a számodra értékes témákról kapj olvasnivalókat!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com