fbpx

Nyári fagyi akció

Ovis képességfejlesztő kurzusok

Jó lenne gyermekednek valamelyik képességfejlesztő kurzusunk? Most mindegyik a tiéd lehet hatalmas kedvezménnyel – amit megspóroltok, fagyizzátok el a nyáron!;)

 Régóta szemezel már valamelyik kurzusunkkal?
 Esetleg most bukkantál ránk?
 Óvodás korú a gyermeked és úgy érzed bizonyos területeken elmaradásai vannak a kortársaihoz képest?

Szerencséd van, a nyár beköszöntével minden kurzusunk elérhető külön-külön, vagy akár egyben, kedvezményes csomagként is!
Ha úgy érzed programjaink szimpatikusak a számodra és segíthetnek gyermekednek, ne habozz, ez a legjobb ajánlatunk!

Rendkívüli ajánlat!

Komplett Képességfejlesztő Csomag – Együtt olcsóbb!

A tiéd lehet mind a hat ovis korú gyermekeknek szánt képességfejesztő kurzusunk az eredeti áruk töredékéért, egy csomagban!
Eredetileg ennyiért vehetnéd meg a kedvezményes csomagot:

24.900 x 6 = 149.400 Ft

29.900 Ft

TISZTÁN BESZÉLEK

Logopédia online

A Tisztán Beszélek kurzus során játékkal teszünk a helyes kiejtésért és a megfelelő beszédfejlődésért! Ez a tanfolyam kifejezetten a 4 éven felüli gyermekek számára lett kialakítva, tökéletes otthoni kiegészítése egy logopédiai foglalkozásnak. Megannyi szakember használja az ebben található nyomtatható játékokat, és számos szülő jelezte vissza gyermeke kiejtésének javulását pár hét alatt.

24.900 Ft

14.900 Ft

BESZÉDÉRTÉS 3-6 ÉVESEKNEK

Biztos alapok a szövegértéshez

A Beszédértés Fejlesztése tanfolyam során elmélyítjük gyermeked beszédértési és észlelési képességeit! Hogy ez miért nagyon fontos? A későbbi iskolai éveiben ez lesz az alapja számos tananyagnak, és bizony ha ez nincs rendben gond lehet majd szinte mindegyik tárggyal – a nyelvtantól kezdve, a környezetismereten át egészen a matematikáig! Vegyük elejét ennek színtiszta játékkal! 10 hetes fejlesztő elfoglaltság, melyből gyerkőcöd csak a mókát veszi majd észre!

24.900 Ft

14.900 Ft

UGRÓBÉKA

Otthonod lesz a legjobb játszótér!

Az Ugróbéka kurzus elhozza az otthoni mozgás örömét! Tíz izgalmas mesén keresztül végezhettek mókás gyakorlatokat, amikhez nem kell semmilyen plusz eszköz, minden megvan már otthonodban a játékhoz! Gyermeked imádni fogja a történetbe font hancúrozást! Tökéletes választás a sötét, esős napokra, hogy a kicsik a a négy fal köt is levezethessék az energiáikat!

24.900 Ft

14.900 Ft

FINOMMOTORIKA CERUZA NÉLKÜL

Ha gyermeked nem szeret rajzolni, tudunk megoldást!

A Finommotorika Ceruza Nélkül kurzusunkkal számos kreatív módon fejleszthetjük a középső- és nagycsoportos gyermekek kézügyességét! Ceruza megfogása nélkül készjük fel a kicsik ujjait az íráshoz szükséges finommozgásokra! Csupán napi 15 perc játékkal már megannyi szülőnek segítettünk jelentős változásokat elérni! Légy te a következő!:)

24.900 Ft

14.900 Ft

FINOMMOTORIKA CERUZÁVAL

Grafomotorika játékosan

A Finommotorika Ceruzával kurzusunkban a ceruza nem csupán egy eszköz, hanem játéktárs is! Ideális program a következő évben iskolába készülő nagycsoportosoknak! A játékos gyakorlatokkal a helyes ceruzafogás alapjai mellett fejlesztjük az irányérzékelést, a szerialitást és a logikus gondolkodást! Alapozd meg te is gyermeked írástanulását, hogy zökkenőmentesen induljon a suli!

24.900 Ft

14.900 Ft

Másképp érzem!

Szenzoros feldolgozást segítő program

A Másképp Érzem kurzusunk során megismerkedhetünk mélyebben a szenzoros problémákkal, és hogy hogyan segíthetünk ezeken úgynevezett szenzoros diétával! Esetleg azt tapasztalod, hogy gyermeked túlérzékeny, alulérzékeny, koordinációs problémái vannak, vagy a hétköznapi dolgok nehézséget jelentenek, mint az öltözködés? A kurzus segítségével személyre szabott megoldást nyújthatsz neki, hogy a mindennapok könnyedebben és harmónikusabban teljenek számára is!

24.900 Ft

14.900 Ft

SZIA! SÁROSDI VIRÁG VAGYOK,

hat gyermek édesanyja. Az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán szereztem diplomát, mint gyógypedagógus-logopédus.

Több, mint 30 éve dolgozom ezen a területen, és lassan egy évtizedes tapasztalattal rendelkezem online fejlesztő kurzusok készítésében. Az online kurzusokkal az volt a célom, hogy közelebb hozzam egymáshoz a szülőket és a gyermekeiket!
Hiszem, hogy a fejlesztés nem csak a szakemberek feladata. Fontosnak tartom, hogy a szülők is aktív résztvevői legyenek gyermekeik fejlődésének, megélve az együttműködés fontosságát és szépségeit. Célom, hogy a szülők megkapják azt a tudást és eszköztárat, amelyekkel hatékonyan támogathatják gyermekük fejlődését, legyen szó akár beszédfejlesztésről, matematikai készségek erősítéséről, vagy akár a figyelem és összpontosítás javításáról.
A kurzusaimban minden lépés olyan játékos és interaktív módszerekre épül, amelyek nemcsak a gyerekek, hanem a szülők számára is élvezetesek. Büszke vagyok arra, hogy kurzusaimat több ezer óvónő, pedagógus és gyógypedagógus is használja a mindennapi munkájuk során, és hogy a szülők több mint 90%-a eredményesnek érezte ezeket a programokat. A gyerekek szeretettel és lelkesedéssel várnak minden új játékot, ami számomra a legnagyobb elismerés

Köszönöm, hogy megtisztelsz a bizalmaddal, és remélem, hogy a kurzusaim nemcsak a gyermekednek, hanem neked is új perspektívákat és örömteli pillanatokat nyújtanak.

Miért fogod szeretni, hogy online?

Saját ütemedhez szabhatod

Akkor veszitek elő a játékötleteket, amikor azt az időtök és kedvetek engedi, senkihez és semmihez nem vagytok kötve!

Visszanézhető bármikor

Később is használnád? Ennek a minikurzusnak Facebook-csoportjában minden videós anyagot visszanézhetsz, amikor csak szeretnéd!

Inspirálódj másoktól!

A Facebook-csoportba naponta kerülnek ki a videók, megoszthatjátok tapasztalataitokat, ötleteiteket, kérdezhettek is bátran!

Otthonod kényelmében

Bárhonnan megnézheted és hasznosíthatod a videók tartalmát – csak ragadj magadhoz egy okos kütyüt internettel!

Garantált móka és siker!

Az általunk megálmodott játékok és videós anyagok megannyi édesanya mindennapját, és rengeteg szakember munkáját könnyítették már meg! Biztosak vagyunk benne, hogyha csatlakozol te is, kurzusunk segítségével gyerkőcöddel minőségi időt tölthetsz együtt minden játék alkalmával, ami nem csak a kettőtök kapcsolatát mélyíti, de készségeit is nagyban fejleszti!

Ezeket mondták a kurzusokról

Az óvónéni 2 hét múltán megkérdezte, mit csináltam Ádámkával, mert azóta minden nap leül rajzolni a többiekkel. Mit mondtam volna? Hát végezzük a Finommotorika ceruza nélkül kurzusodat!

Ivett

Fantasztikus a kurzus! Csenge ma elpityeredett, amikor mondtam neki, hogy hétvégére nincs új játék. Azért sikerült megvigasztalnom, elővettük a heti kedvenceket újra!

Ditta

Az Ugróbéka a világ legjobb kurzusa! Imádja mind a három gyerek, a férjemmel csinálják, én meg addig elvonultam fürdeni! Köszönöm! Még énidőt is kaptam, nem csak egy gyerekfejlesztőt!

Évi

VÁLOGASS KEDVEDRE, VAGY VEDD CSOMAGBAN!

Lehetőséged van csak a neked szükséges kurzusokat kiválogatnod az ajánlatban szereplő 6 akciós tanfolyamunk közül, de ha már csak 2 kurzusunk is érdekel, jobban jársz a csomagajánlatunkkal!

Nincs is más dolgod, katt a gombra és zsebeld be a nyári fagyis akció kedvezményét!

Klubtagként további kedvezmény jár neked! Keresd a kódot a levelekben!

Kérdés merült fel benned?

Nincs túl sok időm. Mennyi időt igényel a program elvégzése?

Ez csak rajtatok múlik! A programok kényelmesen 5-15 hét alatt könnyen elvégezhetők, de nem is kell pontról pontra haladni: ami könnyen megy, azt ugorhatjátok is! A kurzusokhoz a vásárlástól számított 2 évig férsz hozzá.

Nem Magyarországon élek. Részt tudok venni a programban?

PERSZE! – A program anyagaihoz digitálisan férsz hozzá, így az országhatárok nem gátolnak semmiben! A fizetést meg tudod oldani paypal fiókkal, vagy bankkártyás fizetéssel, így teljesen ingyenes a pénzmozgás is.

Szakember (óvoda pedagógus, gyógypedagógus) vagyok - csatlakozhatok én is?

TERMÉSZETESEN! –  A kurzust használhatod a praxisodban, csoportodban is, de csak ott: szülők, másik csoport, másik intézmény nem! Ha ilyen igény merül fel, kérlek, írj ügyfélszoglálatunkra, hogy megkeressük a mindannyiunk számára megfelelő legláis megoldást! 

Megoszthatom a tagságom másokkal?

NEM. – Azzal együtt, hogy nagyon örülünk, ha minél több ember használja az általunk elkészített kurzusokat, egy fizetéssel csak egy személy használhatja a tanulószobai felületet. 

Ha a barátnőddel is szeretnéd megosztani ezeket az anyagokat, saját fiókkal és vásárlással kell rendelkeznie.

A bejelentkezéseket a rendszerünk figyeli, így a szerzői jogok esetleges megsértése jogi következményeket von maga után!

Mi lesz, ha mégsem tetszik?

Annak ellenére, hogy a legnagyobb gondossággal készítjük el online kurzusainkat, előfordulhat, hogy neked mégsem fog tetszeni. Sajnos a befizetett összeget nem tudjuk neked visszatéríteni, így arra kérünk, hogy ha még nem ismered a Skillot, akkor várj még a csatlakozással! Iratkozz fel a levelekre, kövesd az Instagram oldalunkat, és jobban fogod látni, hogy való-e neked a program.

Maradt még kérdésed, amire nem kaptál választ?

Írj nekünk a hello@skillo.hu címre, vagy keress minket H-P. 8:00 – 16:00 között a +36 30 200 1000 telefonszámon!

Együtt játszunk,

együtt fejlődünk!®

Elérhetőség

H-P: 8:00 - 16:00

+36 30 200 1000

hello@skillo.hu

2112 Veresegyház, Sportföld utca 23/i.

                            

skillo levelek

Ha szeretnél értékes anyagokat, érdekes híreket és exklúzív ajánlatokat kapni tőlünk, akkor irítkozz fel a Skillo hírleveleire!

Majd ne felejts el korosztályt jelölni, hogy valóban csak a számodra értékes témákról kapj olvasnivalókat!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com