Jó tudni

A legtöbben ezeket szokták megkérdezni…
Ezen az oldalon a „Játékos matematika – 1+1-től az 1X1-ig” című online program anyagával és felületével kapcsolatos, legtöbbször felmerülő  kérdésekre találhatsz választ.

1. Mikor érem el az új leckéket?

A  tanfolyam 10 hétig tart, és rögtön hozzáférsz minden hét anyagához itt, a tanfolyami felületen! Javaslom, hogy tartsátok a heti ritmust, inkább lassabban, mint gyorsabban haladjatok – de ez a te megítélésed alá tartozik.

2. Meddig férek hozzá a tanfolyam anyagaihoz?

A tanfolyamhoz alapesetben 2 évig férsz hozzá.

3. Mennyi időbe telik egy lecke elvégzése?

Arra törekedtem, hogy ne terheljelek túl sem téged, sem a gyermekedet. Ezért naponta 15-20 percnyi játékidőre számoltam. A feladatokat vedd komolyan! Csak akkor válik gyermeked hasznára amit itt találsz, ha aktívan részt vesztek a közös munkában!

4. Elutazunk … betegek a gyerekek … elromlott a gépem … a leggyakrabban előforduló hétközapi problémák szoktak lenni.
Mi lesz, ha kihagyok néhány leckét?

Semmi probléma. Ez  egy online tanfolyam, itt nincs hiányzás, sem igazolatlan óra. Folytassátok ott, ahol abbamaradt! A leckéket érdemes “elvégzettnek” jelölnöd, amennyiben elvégezted őket, így később is tudod majd, hol tartottál!

5. Milyen eszközök szükségesek a tanfolyamhoz?
A tanfolyami felület elérhető okostelefonon, tableten, és  laptopon vagy asztali gépen is!  Szerencsés, ha van nyomtatási lehetőséged is.

Amire még szükséged lehet:

petpalack kupak,
csipesz,
parafadugó,
spatula,
cipősdoboz,
gyertya,
tálca,
gombok
színes ceruzák
festék

Ha pedig bármelyik nincs, mindig van ötletem, mivel tudod kiváltani, helyettesíteni! 🙂

6. Szeretném, ha a barátnőm kisfia, szomszédom kislánya is részt vehetne a tanfolyamon!

Fontos kiemelnem, hogy a tanfolyami hozzáférés egy személyre szól! Ha szeretnéd, barátnőddel, testvéreddel, az óvó nénivel, tanító nénivel is megosztani a leckéket, akkor  neki is vásárolj hozzáférést! A tanfolyamot ajándékba is adhatod, többen kapták már így a korábbi tanfolyamokat is!

Jelentkezz IDE KATTINTVA újra, és írd meg nekem a másik befizetéshez tartozó emailcímet! Onnantól kezdve ő is fogja kapni az emaileket, és tud regisztrálni a felületen! Ráadásul egy csinos ajándékkártyát is küldök, melyen keresztül tudathatod a másik féllel, hogy ez a tanfolyam a te ajándékod számára!

7. Mikor érem el az anyagokat?

A tanfolyam első heti anyagát 2020. augusztus 3-án, hétfőn reggel éred el itt, a tanulószobai felületen. Erről külön emailben is értesítést kapsz, majd feliratkozhatsz a további értesítőkre is, ha szeretnél.

8. Más kérdésed merült fel?
Írd meg a hello@skillo.hu emailcímre címezve!

Hozzászólások küldése

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Captcha loading...

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com