fbpx

Boldog Otthon, Boldog Gyerek

Tedd velünk harmonikusabbá
otthonod 2024-ben!

Fedezd fel a ‘Boldog Otthon, Boldog Gyerek’ videókurzus csomagot, amely utat mutat a mindennapi nevelési kihívásokhoz!

Összegyűjtöttem neked azokat a kurzusokat, melyek a családi élet szempontjából meghatározóak. Lépj velem az örömteli és tudatos nevelés útjára!

 

Különleges ajánlat!

Egyet fizetsz, mindent vihetsz!

Összesen 7 kurzust csomagoltam neked egybe, hogy ne csak egy problémára kapj instant megoldást, hanem egy átfogó nézőpontot tudjak átadni neked!

És még a “Rend a játékospolcon” worksop is a tiéd lehet csaknem 80%-os kedvezménnyel!

84.200 Ft

19.900 Ft

Már csak eddig lehet a tiéd!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Agresszió gyermekkorban

Üt, rúg, csíp, harap?

Mit tehetünk, ha a gyermekünk akár minket, akár a társait bántja?

Ismerd meg, hogyan kezelheted hatékonyan ezeket a kihívásokat a ‘Agresszió a gyermekkorban’ kurzusunkon. Fedezd fel a mögöttes okokat, tanuld meg a megfelelő kommunikációs technikákat és alakítsd át a nehéz helyzeteket tanulási lehetőségekké. Csatlakozz most, és tedd meg az első lépést a megértés és a pozitív változás felé!”

Értéke: 9.900 Ft

Pozitív fegyelmezés

Belefáradtál már az örökös kiabálásba és a folyamatos veszekedésbe minden apróságért?

Ismerd meg a pozitív fegyelmezés erejét a ‘Pozitív Fegyelmezés’ kurzusunkon. Fedezd fel, hogyan alakíthatod át a nevelési kihívásokat építő és ösztönző pillanatokká, miközben erősíted gyermeked önbizalmát és önállóságát. Csatlakozz hozzánk, és tanuld meg, hogyan teremthetsz szeretetteljes, támogató és harmonikus családi környezetet, ahol a fegyelmezés a szeretet és a megértés szolgálatában áll!”

Értéke: 14.900 Ft

Képernyőidő

Élet a digitális eszközök árnyékában

Teremtsd meg az egyensúlyt a digitális eszközök és a valós kapcsolatok között! Tanulj hatékony stratégiákat a képernyőidő csökkentésére, és támogasd gyermeked kreatív fejlődését!

Értéke: 9.900 Ft

Önálló játék: Elmélyült játék

Hogyan fejlesztheted gyermeked önállóságát és kreativitását a játék során?

Fedezd fel az’Önálló Játék: Elmélyült Játék’ kurzusunkat, ahol megtanulhatod, hogyan ösztönözheted gyermekedet az önálló, elmélyült játékra. Ismerd meg azokat a technikákat és környezeti beállításokat, amelyek elősegítik a gyermeki fantázia és problémamegoldó képesség fejlődését. Csatlakozz hozzánk, és segíts gyermekednek felfedezni a játék örömét és a kreativitás végtelen világát!

Értéke: 9.900 Ft

Családi kultúra

Családi értékeink átadása a gyermekeink számára

Szeretnéd megőrizni és továbbadni családi hagyományaidat és értékeidet? A ‘Családi Kultúra: Családi Értékeink Átadása a Gyermekünknek’ kurzusunkon megtanulhatod, hogyan építhetsz erős és tartalmas családi kultúrát. Fedezd fel azokat a módszereket, amelyekkel a generációkon átívelő értékek és hagyományok játékos és érthető formában adhatók át gyermekednek. Csatlakozz hozzánk, és alakítsd ki saját családi örökségedet, miközben megerősíted a családi kötelékeket és a generációk közötti kapcsolatot!”

Értéke: 9.900 Ft

Dackorszak és azon túl

Küzdesz a dackorszak kihívásaival?

Fedezd fel a ‘Dackorszak és azon túl’ kurzusunkat, ahol hatékony technikákat és megértést nyújtunk a gyermeki önállóság és akaraterő fejlődésének ezen kritikus szakaszában. Tanuld meg, hogyan kezelheted ezt az ellenállást pozitív és építő módon, miközben támogatod gyermeked érzelmi és szociális fejlődését. Csatlakozz hozzánk, és fedezd fel, hogyan lehet a dackorszakot együttműködésre és kölcsönös megértésre épülő szakasszá alakítani!”

Értéke: 9.900 Ft

Gyerekszoba helyett játéktér

Álmodozol egy olyan játékterületről, ahol gyermeked szabadon fejlesztheti képzeletét és kreativitását?

A ‘Gyerekszoba helyett játéktér’ kurzusunkkal megmutatjuk, hogyan alakíthatsz ki egy inspiráló és biztonságos teret, ami több mint egy gyerekszoba: egy valódi kreatív játéktér. Tanuld meg, hogyan rendezd be és szervezd meg a teret úgy, hogy az ösztönözze a gyermeki felfedezést, tanulást és játékot. Csatlakozz hozzánk, és teremts egy olyan teret, ahol gyermeked minden nap izgalmas kalandokat élhet át!”

Értéke: 9.900 Ft

+ Bónusz!

Rend a játékospolcon

Zűrzavar uralkodik a játékospolcon?

Nem csak ott, hanem az egész gyerekszobában? Fedezd fel a ‘Rend a Játékospolcon’ 3 részes online webinárunkat, amely több ezer családnak segített a játéktárolás és szervezés rejtelmeiben. Ez a népszerű, rögzített felvétel most bónuszként elérhető a kurzuscsomag vásárlói számára. Szakértői tanácsokkal és kreatív ötletekkel lehetsz gazdagabb, hiszen a webinár praktikus megoldásokat kínál a rend és struktúra megteremtéséhez a gyerekszobában. Csatlakozz hozzánk, és alakíts ki egy rendezett, ösztönző játékteret, ahol minden játék a helyén van!

ki vagyok, és miben tudlak támogatni?

Szia, Sárosdi Virág vagyok, hat gyermek édesanyja, a Skillo alapítója, 6 – immár felnőtt – gyermek édesanyja.

Gyógypedagógus-logopédusként tevékenykedem.

A munkám révén több tízezer gyermekkel kerültem kapcsolatba az elmúlt 20 év során, az édesanyákon keresztül. Hat saját gyermekem van, és most, hogy megnőttek, még nagyobb lelkesedéssel készítek játékokat a te gyermekeidnek! Azt szeretném, ha te is stressz és bűntudat nélkül nevelnéd a gyermeked, és örömforrás legyen számodra minden együtt töltött pillanat!

 Gyógypedagógus-logopédusként pontosan tudom, mire van szüksége a gyermekednek az optimális fejlődéshez, anya-coachként pedig téged tudlak kísérni azon az úton, hogy a mindennapok nehézségeit kevesebb indulattal, de több érzelmi energiával legyél képes megoldani.

 A Skilloban egy egész csapattal dolgozunk azért, hogy az ezen vezető úton haladj végig! Nem csak rám számíthattok a kurzusok során, hanem minden csapattag beleteszi a szívét-lelkét, hogy a legjobbat adhassuk nektek!

Miért fogod szeretni anyagainkat?

Minőségi idő

Ezekkel a videósorozatokkal nem újabb elvégzendő feladatot adunk a napi teendőit amúgy is hosszú listájára! A videók során feltöltődhetsz, reflektálhatsz és közösen keresünk apró megoldásokat arra, miként is tehetnéd meghittebbé otthonod!

Anyabarát

Minden videósorozatunk azért van, hogy könnyebbé tegye a te napjaidat! A saját ütemedben haladhatsz, akkor és annyit használsz a tanultakból, ahogy az a legkényelmesebb számodra!

Könnyű megoldások

Ne félj, itt nem azzal fogsz találkozni, hogy vegyél ezer féle új dolgot, alakíts át mindent és alapjaiban forgasd fel a családod életét! Egyszerű, de nagyszerű apró változtatásokkal is érzékelhetően jobbá teheted a hétköznapokat!

Gyere, kezdjük együtt az új, 2024-es évet!

 

Még eddig tudsz éni ezzel a lehetőséggel!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

kedvezményes csomag

A kihagyhatatlan csomagajánlatot szeretném, mind a 7 tanfolyammal és a bónusz workshoppal.

Válogass tanfolyamokat!

Állítsd össze saját csomagod, ahogy kedved tartja. Válogass tanfolyamaink közül kedvedre.

Együtt játszunk,

együtt fejlődünk!®

Elérhetőség

H-P: 8:00 - 16:00

+36 30 200 1000

hello@skillo.hu

2112 Veresegyház, Sportföld utca 23/i.

                            

skillo levelek

Ha szeretnél értékes anyagokat, érdekes híreket és exklúzív ajánlatokat kapni tőlünk, akkor irítkozz fel a Skillo hírleveleire!

Majd ne felejts el korosztályt jelölni, hogy valóban csak a számodra értékes témákról kapj olvasnivalókat!