Sajnos ehhezez a programhoz most nem tudsz csatlakozni. Várhatóan 2025. évben lesz erre lehetőség.

Ha nem tetted volna eddig meg, iratkozz fel a Skillo levelekre, s akkor biztos értesülni fogsz a legközelebbi lehetőségről!

számvarázs

Online kurzus 3-6 éves ovisoknak

Fedezd fel a számok varázslatos világát! Játszva fejlesztjük gyermeked gondolkodását és matematikai készségeit!

 

Játékos feladatokkal és kreatív megközelítéssel fejlesztjük gyermeked problémamegoldó képességét, logikai gondolkodását és matematikai érzékét. A Számvarázs több, mint matektanulás – ez egy komplex fejlődési élmény!

Te is szeretnéd, hogy

gyermeked játszva tanuljon, és magabiztosan készüljön fel az iskolai kihívásokra?

A Számvarázs segítségével a gyerekek kreatívan fedezik fel a számok és a logikai feladatok világát, miközben fontos készségeket sajátítanak el, amelyek a későbbi tanulmányi sikereik alapjai lesznek.

Csatlakozz most a Számvarázs világához, és biztosítsd gyermeked számára a vidám és eredményes tanulást!

Ideális számodra a kurzus, ha

Még babád van

Már a kezdetektől felismerheted a csecsemőkori reflexeket és megértheted miért van rájuk szükség éppen.

5-10 éves a gyerkőc

A komplex reflexeknek ebben a korban kell leépülniük, így ha gyermeked ebben elmaradást mutat, időben segíthetsz neki!

Szakember vagy

Ha gyerekekkel foglalkozol és szeretnéd bővíteni tudásod a csecsemőkori reflexek terén, várunk téged is!

Miért lesz ez jó nektek?

örökös hozzáférés

A család minden tagjának

Miután egyszer megvásároltad a Számvarázs kurzust, örökre hozzáférsz az összes anyaghoz. Így nem csak a nagyobb gyermeked élvezheti a játékos tanulást, hanem a kisebb testvér is, amikor elérkezik az ideje. Egy befektetés, ami az egész család számára hasznos!

Három szinten játszható

3-tól egészen 6 éves korig

A Számvarázs kurzus játékai és feladatai három különböző nehézségi szinten készültek, így a gyermeked már 3 éves korban elkezdheti, de 6 évesen is kihívást és tanulási élményt nyújt. Sőt, ha az első osztályban lemaradt a tananyagban, a kurzus remek segítség lehet a felzárkózáshoz is.

Több, mint matek

átfogó képességfejlesztés

A Számvarázs nem csupán a matematikai készségeket fejleszti, hanem segít a gondolkodás, finommotorika, emlékezet és figyelem fejlesztésében is. Így gyermeked nemcsak a számok világában lesz magabiztosabb, de az élet minden területén fejlődhet.

Mi nem a Számvarázs?

NEM…

❌ gyakorlás

❌ munkafüzet vagy feladatlap

❌ iskolai tanulás

❌ kötött, unalmas feladatok

❌ passzív figyelem

❌ egyoldalú matektanulás

Mi a Számvarázs?

HANEM

✅  fejlődés és készségfejlesztés

✅  érzékszerveken alapuló, tapasztalati tanulás

✅ valódi élmény, játékos megtapasztalás

✅ szabad, kreatív felfedezés

✅ aktív, közös tevékenység a szülőkkel

✅ átfogó készségfejlesztés (gondolkodás, finommotorika, figyelem)

Kinek nem ajánlom?

A Számvarázs egy olyan program, amely szülők és gyerekek közös játékára és tanulására épít. Éppen ezért azoknak a családoknak ideális, akik szívesen töltenek napi 10-15 percet együtt kreatív feladatokkal, és élvezik a közös felfedezést.

Ha úgy érzed, hogy a hétköznapi teendők után már nem jut elég időd vagy energiád arra, hogy leülj a gyermekeddel játszani, esetleg inkább egy magántanárra bíznád a matek gyakorlását, akkor ez a kurzus talán nem a legmegfelelőbb megoldás számodra. A Számvarázs abban segít, hogy ti magatok váljatok a tanulási folyamat részévé, így ha ez jelenleg nem fér bele a mindennapjaitokba, érdemes lehet más megoldásokat keresni.

Miért készítettem el a Számvarázs kurzust?

A Számvarázs célja, hogy a gyerekek már óvodás korban megszeressék a matematikát, és olyan erős alapokat alakítsunk ki, amelyekre magabiztosan építhetnek az iskolakezdéskor. Sajnos sok gyerek már az első osztályban azt mondja, hogy a matekot utálja a legjobban – ez gyakran az alapok hiányosságaira vezethető vissza.

Tudtad? A szülők gyakran azt hiszik, hogy ha egy gyermek százig tud számolni, akkor már készen áll az iskolai matekra. Az igazság azonban az, hogy sokkal fontosabb készségeket kell fejlesztenünk, mint a puszta számolás: a kritikus gondolkodás, a kreativitás és a struktúrált gondolkodás mind alapvető fontosságúak.

A Számvarázs kurzus ezekre a készségekre épít, és játékos formában tanítja meg a gyerekeket arra, hogy ne csak számokat lássanak, hanem összefüggéseket, logikai rendszereket és megoldási stratégiákat. Ezáltal nem csak sikeresebbek lesznek a matekórán, de élvezni is fogják a tanulást!

milyen témák kerülnek elő?

A teljeség igénye nélkül a főbb témaköröket mutatom be:

sorozatok , mintázatok

A minták és sorozatok megértése alapvető szerepet játszik az algebrai gondolkodás és a logikai következtetés fejlesztésében. A minták felismerése a szabályszerűségek felfedezésének első lépése.

logikai játékok

A logikai játékok fejlesztik a problémamegoldó és logikai gondolkodást, amely elengedhetetlen a matematikai gondolkodás fejlődéséhez.

csoportosítás, halmazok

A csoportosítás és halmazok alapvető fogalmak a matematikában, amelyek a későbbi halmazelmélet és számítástechnikai fogalmak alapjául szolgálnak.

térbeli tájékozódás

A térbeli tájékozódás segíti a geometriai gondolkodás kialakítását. A térbeli viszonyok felismerése és kezelése fontos készség, amely hozzájárul a geometriai és mérési feladatok megértéséhez a mindennapokban is.

 

Kombinatorika alapjai

Ide tartoznak a véletlen alapú játékok, amit nagyon nem mindegy, hogyan vezetünk be a legkisebbeknél. Sajnos méltatlanul elhanyagolt terület az iskolában, pedig az informatika alapja, amire biztosan szüksége lesz a gyermekednek a későbbiekben.

számok világa

Csak a kurzus végén jutunk el a számok világához, a mennyiségek megnevezéséhez, felismeréséhez és megtanulunk egyszerű műveleteket végezni.

8 reflex, amely terítékre kerül

A 11 csecsemőkori reflexből tipikusan ez a 8 szokott problémát okozni a gyerekek számára az előbb felsorolt területeken!

Moro
reflex

TLR
reflex

Landau
reflex

Szopó-kereső
reflex

ATNR
reflex

Galant
reflex

Markoló
reflex

STNR
reflex

Mire lesz szükséged a Számvarázs kurzus során?

A Számvarázs kurzus egyik nagy előnye, hogy a legtöbb feladathoz nincs szükséged speciális eszközökre – valószínűleg minden megtalálható már otthon! Íme, amiket hasznosíthatsz: építőkockák,  befőttesgumi, ceruzák,  ruhacsipesz, labda, babszem vagy gesztenye,  evőeszközök, tojástartó, muffinsütő, kisautók, evőeszközök, kavicsok – szóval csupa olyan kincsek, ami minden háztartásban van otthon. 

És ha valamit nem tudsz hétköznapi tárgyakkal megoldani? Semmi gond! A kurzushoz készítettünk nyomtatható játékokat, amelyekkel még izgalmasabbá teheted a tanulást.

Miért fogod szeretni, hogy online?

Visszanézhető
bármikor

Közbejött valami? Fáradt voltál? Elbizonytalanodtál? Csak lépj be a felületre és minden anyagot újból átnézhetsz!

Saját ütemedhez
szabhatod

Nem terhelünk túl, az anyagok hétről hétre kerülnek fel a felületre, és akkor nézed meg őket, amikor időd engedi!

Lépésről lépésre
haladunk

Nincs sietség, nem kell egyszerre megértened mindent! Egymásra épülő részeken vezetünk végig a te saját tempódban!

Otthonod
kényelmében

Bárhonnan végezheted, csak ragadj magadhoz egy okos kütyüt internettel – meg egy bögre finom kávét! 🙂

Ismerj meg! – Hogyan támogatom a gyermeked fejlődését?

Szia! Sárosdi Virág vagyok, 6 immár felnőtt – gyermek édesanyja, és gyógypedagógus-logopédus.

A munkám során mindig is kerestem azokat a módszereket, melyek hatékonyan segítik a gyermekek fejlődését. 

Amikor  iskolákban dolgoztam, gyakran találkoztam azzal a problémával, hogy a gyerekek fele egyszerűen nem értette a szorzótábla logikáját. Rendszeresen vissza kellett lépnünk az alapokhoz, és újraépítenünk a matematikai gondolkodást, amely gyakran már az óvodában hiányzott. Az első osztályosok közül is sokan már azzal az élménnyel kezdték, hogy „utálják” a matekot.

Ez a felismerés fordulópont volt számomra. Miközben óvodásokat mértem fel iskolakezdés előtt, rájöttem, hogy sok gyermeknél éppen azok a készségek hiányosak, amelyekre a matematika később épít. A szorzótábla, az összeadás és a kivonás mögötti logika mind a korai gondolkodási készségek alapjaira épül.

Ezért lett küldetésem, hogy ne csak az iskolásokat támogassam, hanem a szülőket is, még mielőtt gyermekük az iskolába kerülne. A Számvarázs kurzus azért született, hogy játékos módon, gyakorlati feladatokkal építse fel ezeket az alapokat, és megszerettesse a gyerekekkel a matematikát.

Nyomtatásmentes kurzus!

A tanfolyam tudásának elsajátításához és alkalmazásához nincs szükséged nyomtatóra – nincs nyomtatási- és papírköltség, nem kell előkészíteni feladatokat. Csak te kellesz, némi internet és alkalmanként 10-15 perc az idődőből!

Jó ha tudod!

A kurzus NEM formális primitív reflexintegrációs tanterv, és nem tanít reflexvizsgálatot. Nem használható terápia helyettesítésére vagy diagnosztikai eszközként. Ha gyermekednél előrehaladott problémák vannak mindenképp ajánlott a személyes terápia!

Mennyibe kerül a "Számvarázs" online kurzus?

Spórolj most a programunkkal!

Fontos volt számunkra, hogy ez a program azoknak is alternatívát nyújtson, akik akár anyagi okokból, akár időbeosztásuk miatt nem vehetik igénybe külön fejlesztőpedagógus segítségét.

39.900 Ft

24.900 Ft

azaz MOST több, mint 37% kedvezménnyel vásárolhatod meg!
Siess, mert ez a nagyon kedvezményes ajánlat most csak rövid ideig él!

nap
óra
perc
mp

Tagja vagy a Skillo Klubnak?

Akkor neked 5.990 Ft kedvezmény jár!

A kedvezmény érvényesítéséhez jelentkezz be az oldalon!

Sajnos ehhezez a programhoz most nem tudsz csatlakozni. Várhatóan 2025. évben lesz erre lehetőség.

Ha nem tetted volna eddig meg, iratkozz fel a Skillo levelekre, s akkor biztos értesülni fogsz a legközelebbi lehetőségről!

Kérdés merült fel benned?

PERSZE! – A program anyagaihoz digitálisan férsz hozzá, így az országhatárok nem gátolnak semmiben! A fizetést meg tudod oldani paypal fiókkal, vagy bankkártyás fizetéssel, így teljesen ingyenes a pénzmozgás is.

Ez az online kurzus jóval mélyebb tudást ad, mint amit pár posztban össze lehet írni. 

Mindenképpen!

Országszerte több pedagógus, gyógypedagógus használja már a játékaimat a munkája során. Gondolj bele, készen kapsz mindent, neked már csak alkalmazni kell!

Minden modulban könnyen emészthető, rövid videókat találsz, így alkalmanként ha 5-10 percet szánsz a kurzusra, az bőségesen elég! Minden anyagot újranézhetsz, semmiben se vagy korlátozva, időhöz kötve!

Pontosan tudom, hogy bérből és fizetésből élni nem könnyű. Gondolhatod, hat gyermeket neveltünk fel!
Éppen ezért úgy alkottam meg a kurzust, hogy bőven megtérüljön a gyermekedbe fektetett munka!

NEM. – Azzal együtt, hogy nagyon örülünk, ha minél több ember használja az általunk elkészített kurzusokat, egy fizetéssel csak egy személy használhatja a tanulószobai felületet.
Ha a barátnőddel is szeretnéd megosztani ezeket a tartalmakat, akkor saját vásárlással, vagy előfizetéssel kell rendelkeznie.

A bejelentkezéseket a rendszerünk figyeli, így a szerzői jogok esetleges megsértése jogi következményeket von maga után!

Írj a hello@skillo.hu címre, és igyekszem minél hamarabb válaszolni neked!

Nagyon bosszantó, de sajnos néha előfordul, hogy a rendelés, vásárlás rajtunk kívül álló okokból, többszöri próbálkozásra is sikertelen marad.
Ha hosszabb ideig, más helyről és\vagy eszközről próbálva is sikertelen marad a próbálkozásod, kérlek, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal, hogy közösen kereshessünk megoldást:

Email: hello@skillo.hu