fbpx

Játékvarázsló

Alkoss játékokat varázsütésre!

Neked is megkönnyítené a munkádat vagy a hétköznapokat, ha bármilyen játékot adhatnál a gyerekek elé egy mágikus suhintással?

Nehéz lefoglalni a gyerkőcöt? Most épp csak az érdekli, ha vonatokról, lovacskákról van szó?

Bújod a netet ötletek után a megfelelő témában, de mire odajutsz, már más az izgalmas?

Csatlakozz, válj te is játékvarázslóvá!

Még eddig jelentkezhetsz!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Varázslatos játékok – pont ahogy te szeretnéd

Ha varázspálcát nem is, de könnyű játékkészítési alapokat tudunk neked adni, így garantáltan tudsz majd olyat alkotni, ami nem csak hogy tetszik a gyerkőcöknek, de még a fejlődésükben is segít!

Az elkészítésen túl rengeteg különböző felhasználási ötletet is elsajátíthatsz a kurzuson keresztül! Szakemberként a foglalkozásokhoz szükséges nélkülözhetetlen eszközöket színesebbé és változatosabbá teheted tanítványaid számára! Edukált szülőként pedig minőségi időt tölthetsz együtt gyermekeddel!

 

Amit megtanulhatsz elkészíteni

Kártyás játékok

Mátrixok

szenzoros játékok

Csendeskönyvek

finommotorika játékok

Lapbookok

Figyelmet fejlesztő játékok

Társasok

Kiknek segít a játékvarázsló?

Fejlesztőpedagógusoknak

Tanároknak

Óvónőknek

Gyógypedagógusoknak

Logopédusoknak

“csak” szülőknek

Miből áll a játékvarázsló kurzus?

1. modul

Alapozzunk!

Az online kurzusunk első moduljában izgalmas utazásra hívunk benneteket a technikai alapok világába! Aggodalomra semmi ok, mert lépésről lépésre kalauzolunk titeket az úton, ahol minden kérdésetekre választ kaptok.

Az első állomásunkon részletes képernyővideók segítségével mutatom meg nektek, hogy hogyan birkózzatok meg a technikai részletekkel. Biztos vagyok benne, hogy pillanatok alatt belejöttök majd!

Miután könnyedén átlendültetek ezen a szakaszon, átvezetlek titeket az egyes életkorokhoz kapcsolódó fejlődési fázisok izgalmas világába. Ekkor csak az alapokat érintjük, de ne aggódjatok! Ahogy haladunk előre a kurzus során, minden egyes játéknál alaposan bemutatom nektek, mit kell ezekről tudnotok.

Készüljetek fel egy izgalmas kalandra!

2. modul

Játékmeghívások

A második modulban valami nagyon izgalmas témát veszünk elő:

“Hogyan készítsünk olyan játékokat, amikre a gyerekek lelkesen vetik rá magukat?”

Biztosan ismerős az érzés, amikor órákon át dolgozol egy játékon, vagy éppen megveszed a legújabb, legmenőbb darabot, a gyermeked pedig csak egy pillanatra vet rá egy pillantást, majd unottan odébb löki. Nos, a második modulban erre kínálunk megoldást!

Ebben a modulban megosztjuk veletek a titkos receptet, hogyan készíthettek olyan játékokat a gyermeketeknek, amiket izgalommal és örömmel forgatnak majd! Olyan játékokat, amikkel szívesen játszanak és nem hagyják félbe a legelső percekben.

3. modul

Egyszerű játékok

A harmadik modulban izgalmas utazásunk újabb állomására érkezünk! Ebben a fejezetben olyan egyszerű, de szórakoztató játékok elkészítésének fortélyait sajátítjuk el, amelyekkel garantáltan lekötjük a gyerekek figyelmét.

Ne aggódjatok, nem ugrunk rögtön a mélyvízbe! Először az alapokat vesszük sorra, hogy nektek is az első lépésektől kezdve sikerélményben legyen részetek. Még ha ezek a játékok egyszerűbbnek is tűnnek, higgyétek el, ugyanolyan izgalmas időtöltést biztosítanak a gyerekeknek, mint a később bemutatott ötletek.

A fokozatosság betartásával könnyedén elsajátíthatjátok a játékkészítés alapjait, és gyorsan megtapasztaljátok a boldogságot, amikor a gyerekek lelkesen foglalkoznak az általatok készített játékokkal.

4. modul

Minden ami lapbook

A negyedik modulban egy újabb csodás világba érkezünk: a lapbookok varázslatos világába! Ha még soha nem készítettél lapbookot, itt az ideje, hogy elmerülj ebben a kreatív és sokoldalú módszerben.

Bár a negyedik modul hosszabb lesz, mint az előzőek, garantáltan megéri belevágni, hiszen lépésről lépésre haladva együtt dolgozunk majd, és mindig ott leszek melletted a folyamat során. A lapbook egy fantasztikus eszköz, amellyel a gyermeked izgalmasan és szórakoztatóan fedezheti fel az őt körülvevő világot!

A lapbook készítés az én szívem csücske, több mint 100 témában készítettem már lapbookot, és biztos vagyok benne, hogy téged is lenyűgöz majd, hogy nincs olyan téma, amit ne lehetne ezen keresztül feldolgozni!

5. modul

Csendeskönyvek

Az ötödik modulban egy újabb izgalmas témát fedezünk fel: a csendeskönyvek készítésének rejtelmeit. Az a célom, hogy átadjam nektek azt a tudást, amellyel ezeket a bájos könyvecskéket magatok is el tudjátok készíteni a gyermeketeknek.

A Skillo Klub felületén már 10 különböző témában találhattok csendeskönyveket, de előfordulhat, hogy a ti gyermeketeket éppen egy olyan téma érdekli, amiről még nem készült könyv. Nos, itt az idő, hogy meglepd őt a saját készítésű csendeskönyvvel!

Higgyétek el, megéri elsajátítani ezt a kreatív módszert, amellyel a gyermeketek számára egyedi és személyre szabott könyvecskéket készíthettek, amelyekkel fejleszthetitek a képességeiket és hosszú ideig elmerülhetnek a játék örömében.

+ Segítség

Bónuszok

Végül, de nem utolsósorban, izgalmas bónuszokkal szeretnélek megajándékozni benneteket: több mint 200 különböző, a 4 évszak témakörébe tartozó cliparttal és egy lapbook-sablon csomaggal, hogy azonnal belevághassatok a játékkészítésbe!

Minden egyes játékot a 4 évszak témáján keresztül fogok bemutatni nektek, és ehhez nem csak a tudást és a kreativitást adom át, hanem a képecskéket is megkapjátok! Továbbá, további clipartokat vásárolhattok a webshopunkban nagyon kedvezményes áron, ehhez pedig kuponkódokat küldök nektek.

Ezek a clipartok igazi kincset érnek, hiszen téma szerint, valamint a magyar ábécé hangjai szerint csoportosítva találjátok őket a webshopban. Így soha többé nem kell az interneten clipartokat keresgélnetek, mert olyan minőségi képeket kaptok, amelyek nem pixelesek és egységes képi világot biztosítanak a játékoknak.

Mik azok a ClipArtok?

A legtöbb fejlesztő játék egyik alapeleme a vizuális segítség – például egy olvasni még nem tudó kisgyerek csak képek alapján ismer fel dolgokat. Gondolj csak bele, ha szeretnél egy igényesebb játékot megalkotni, ahhoz a gyerekek számára könnyen értelmezhető, jó felbontású, akár több verzióban elérhető képecskék kellenek – ebben szeretnénk segíteni! Minden témában találtok egységes kinézetű, színes, körvonalas és árnyékképes grafikákat!

A kurzus mellé bónusz ajándékok

Tavaszi képek ClipArt csomag

Értéke: 5390 Ft

Téli képek ClipArt csomag

Értéke: 5390 Ft

Nyári képek ClipArt csomag

Értéke: 5390 Ft

Lapbook sablon csomag

Értéke: 9900 Ft

Őszi képek ClipArt csomag

Értéke: 5390 Ft

Játéksablonok csomag

Értéke: 9900 Ft

Az ajándékok értéke összesen

41.360 Ft

Hogyan zajlik a játékvarázsló kurzus?

A játékvarázsló egy teljesen online tanfolyam, csak internetre lesz szükséged a részvételhez!

Minden tananyagot a Skillo felületén találsz majd meg, amihez jelentkezés után pár percen belül meg is kapod a hozzáférést!

A fenti modulokban a haladásodat könnyű lesz követned és akkor lépsz be, amikor csak szeretnél!

Minden héten új anyag válik számodra elérhetővé, így kis adagokban, kényelmesen haladhatsz!

Részt vehetsz az aktuális hét kihívásában is, aminek keretein belül megoszthatjátok egymással is játékötleteiteket! A kurzus tanfolyami felületén bátran kérdezhetsz!

Miért fogod szeretni az online kurzust?

Saját ütemedhez szabhatod

Az aktuális részeket akkor nézed meg, amikor a te időd engedi! Követheted a kurzust hétről-hétre, vagy egyben is elvégezheted!

Részletes magyarázat

Készítenéd a játékot, de elbizonytalanodsz? Mindent alaposan átveszünk videók formájában, így bármit átnézhetsz újból bármikor!

Lépésről lépésre haladunk

Nincs időlimit, sietség, nem kell egyszerre megértened mindent! Egymásra épülő modulokban vezetünk végig a saját tempódban!

Több korosztály számára megoldás

Minden játék alakítható úgy, hogy kisebbek és nagyobbak számára egyaránt szórakozást nyújtson – mutatjuk, hogy hogyan!

Garantált móka és siker!

Az általunk megálmodott játéksablonok megannyi édesanya mindennapját, és rengeteg szakember munkáját könnyítették már meg! Biztosak vagyunk benne, hogyha elsajátítod ezek elkészítésének csínját-bínját, minden gyerkőc számára minőségi szórakozást és fejlődési segítséget nyújthatsz!

Mit tudunk a játékokról?

Szia! Sárosdi Virág vagyok, 6 -immár felnőtt – gyermek édesanyja, és gyógypedagógus-logopédusként tevékenykedem

A szakmai tapasztalataim során meggyőződtem arról, hogy a gyermekek fejlesztése során a játékos lehetőségek biztosítása kulcsfontosságú. Nálam nincsenek munkafüzetek, hanem kizárólag játékos módszerekkel dolgozom!

Az elmúlt 10 évben a Skillonál több ezer játékot készítettünk, amelyek során számos témát dolgoztunk fel különböző módszerekkel. Ezeket a játékokat több tízezer szakember és édesanya használta és használja ma is! Sok-sok lapbookot, csendeskönyvet, társasjátékot, és más fejlesztő játékot tölthettetek már le a hírleveinkből. Most itt az idő, hogy te is megtanuld, hogyan készítheted el azokat a játékokat, lapbookokat, vagy éppen csendeskönyveket, amelyekre épp a te gyermekednek van szüksége!

Mennyibe kerül a kurzus?

A kurzus 5 modulja, és a több mint 40.000 Ft értékű a 4 ClipArt csomag több mint 200 képe, plusz a lapbook- és játéksablonok együttes ára:

39.900 Ft

Még eddig jelentkezhetsz!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Gyakori kérdések

Nincs túl sok időm. Mennyi időt igényel a program elvégzése?

Ez csak rajtad múlik! Nekem szenvedélyemmé vált a játékok készítése, sokszor kikapcsolódásnak élem meg, nem pedig munkának. Ha napi 15 percet rá tudsz szánni a kurzusra, pár hét alatt vérbeli játékvarázsló lesz belőled!

Nem Magyarországon élek. Részt tudok venni a programban?

PERSZE! – A program anyagaihoz digitálisan férsz hozzá, így az országhatárok nem gátolnak semmiben! A fizetést meg tudod oldani paypal fiókkal, vagy bankkártyás fizetéssel, így teljesen ingyenes a pénzmozgás is.

Magánember, lelkes szülő vagyok - csatlakozhatok én is?

TERMÉSZETESEN! –  A kurzusból ugyanúgy profitálhatsz kreatív édesanyaként, mint lelkes, tanulni vágyó szakemberként!

Megoszthatom-e a tagságomat másokkal?

NEM. – Azzal együtt, hogy nagyon örülünk, ha minél több ember használja az általunk elkészített kurzusokat, egy fizetéssel csak egy személy használhatja a tanulószobai felületet. 

Ha a barátnőddel is szeretnéd megosztani ezeket az anyagokat, saját előfizetéssel kell rendelkeznie.

A bejelentkezéseket a rendszerünk figyeli, így a szerzői jogok esetleges megsértése jogi következményeket von maga után!

Mi lesz, ha mégsem tetszik?

Annak ellenére, hogy a legnagyobb gondossággal készítjük el online kurzusainkat, előfordulhat, hogy neked mégsem fog tetszeni. Sajnos a befizetett összeget nem tudjuk neked visszatéríteni, így arra kérünk, hogy ha még nem ismered a Skillot, akkor várj még a csatlakozással! Iratkozz fel a levelekre, kövesd az Instagram oldalunkat, és jobban fogod látni, hogy való-e neked a program.

Maradt még kérdésed, amire nem kaptál választ?

Írj Orsinak a hello@skillo.hu címre, vagy keress minket H-P. 8:00 – 16:00 között a +36 30 200 1000 telefonszámon!

Együtt játszunk,

együtt fejlődünk!®

Elérhetőség

H-P: 8:00 - 16:00

+36 30 200 1000

hello@skillo.hu

2112 Veresegyház, Sportföld utca 23/i.

                            

skillo levelek

Ha szeretnél értékes anyagokat, érdekes híreket és exklúzív ajánlatokat kapni tőlünk, akkor irítkozz fel a Skillo hírleveleire!

Majd ne felejts el korosztályt jelölni, hogy valóban csak a számodra értékes témákról kapj olvasnivalókat!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com