fbpx
Kérdésed van? Írj nekünk!   hello@skillo.hu    +36 30 200 1000
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá
Ez a tanfolyam jelenleg zárva van

Szeretettel üdvözöllek az Ugróbéka program résztvevői között!

Ebben a programban 10 héten keresztül játszunk majd együtt, hogy gyermeked nagymozgásai fejlődjenek, ezáltal pedig a figyelme, gondolkodása, és egyéb részképességei majd hatékonyan segítsék őt az iskolai tanulás során is.

A legtöbben ezeket szokták megkérdezni…
Ezen az oldalon az “Ugróbéka program”  anyagával és felületével kapcsolatos, legtöbbször felmerülő  kérdésekre találhatsz választ.

Jó tudni

1. Mikor érem el az új leckéket?

A  tanfolyam 10 egységben, 10 hétig javaslom végezni, minden héten egy újabb hét játékával játszva. De természetesen haladhattok lassabban is!

2. Meddig férek hozzá a tanfolyam anyagaihoz?

A tanfolyamhoz alapesetben 2 évig férsz hozzá.

3. Mennyi időbe telik egy lecke elvégzése?

Arra törekedtem, hogy ne terheljelek túl sem téged, sem a gyermekedet. Ezért naponta 15-20 percnyi játékidőre számoltam. A feladatokat vedd komolyan! Csak akkor válik gyermeked hasznára amit itt találsz, ha aktívan részt vesztek a közös munkában!

4. Elutazunk … betegek a gyerekek … elromlott a gépem … a leggyakrabban előforduló hétközapi problémák szoktak lenni.
Mi lesz, ha kihagyok néhány leckét?

Semmi probléma. Ez  egy online tanfolyam, itt nincs hiányzás, sem igazolatlan óra. Folytassátok ott, ahol abbamaradt! A leckéket érdemes “elvégzettnek” jelölnöd, amennyiben elvégezted őket, így később is tudod majd, hol tartottál!

5. Milyen eszközök szükségesek a tanfolyamhoz?
A tanfolyami felület elérhető okostelefonon, tableten, és  laptopon vagy asztali gépen is!  Szerencsés, ha van nyomtatási lehetőséged is.

6. Szeretném, ha a barátnőm kisfia, szomszédom kislánya is részt vehetne a tanfolyamon!

Fontos kiemelnem, hogy a tanfolyami hozzáférés egy személyre szól! Ha szeretnéd, barátnőddel, testvéreddel, az óvó nénivel, tanító nénivel is megosztani a leckéket, akkor  neki is vásárolj hozzáférést! A tanfolyamot ajándékba is adhatod, többen kapták már így a korábbi tanfolyamokat is!

7. Más kérdésed merült fel?
Írd meg a hello@skillo.hu vagy a virag.sarosdi@skillo.hu emailcímre címezve!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com