fbpx
Kérdésed van? Írj nekünk!   hello@skillo.hu    +36 30 200 1000
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá
Ez a tanfolyam jelenleg zárva van

Szeretettel üdvözöllek a Finommotorika fejlesztése ceruza nélkül (4-5 éveseknek) online tanfolyam résztvevői között!

Ebben a tanfolyamban 10 héten keresztül dolgozunk majd együtt, hogy gyermeked jó barátságban legyen majd a ceruzával, illetve a ceruzával végzett tevékenységei támogatni tudják majd az első osztályos írástanulásban. Most még valószínűleg itt tart a gyermeked – de 10 hét múltán ez megváltozik, ígérem!

A legtöbben ezeket szokták megkérdezni…
Ezen az oldalon a “Finommotorika fejlesztése ceruza nélkül – 4-5 éveseknek”  készült program anyagával és felületével kapcsolatos, legtöbbször felmerülő  kérdésekre találhatsz választ.

1. Mikor érem el az új leckéket?

A  tanfolyam 10 hétig tart, és minden héten egy újabb hét anyaga  válik elérhetővé itt, a tanfolyami felületen!

2. Nem találom az emaileket!

Először is, azt javaslom, hogy vedd fel a címlistádba a virag.sarosdi@skillo.hu emailcímet!

Ha így sem érkeznek az elsődleges mappádba, akkor nézd meg a Promóciók és a Spam mappáidat!

Amennyiben itt találod őket, húzd át az Elsődleges mappába!

A freemail, citromail, vipmail, t-online, hotmail szolgáltatók sajnos elég rossz hatékonysággal kézbesítik a leveleket. A yahoo-s emailek nem megbízhatók, mert a yahoo nem felelt meg több hitelesítési vizsgálat feltételeinek, így ezek helyett a címek helyett érdemes válatni előbb-utóbb…

3. Meddig férek hozzá a tanfolyam anyagaihoz?

A tanfolyamhoz alapesetben 2 évig férsz hozzá.

4. Mennyi időbe telik egy lecke elvégzése?

Arra törekedtem, hogy ne terheljelek túl sem téged, sem a gyermekedet. Ezért naponta 15-20 percnyi játékidőre számoltam. A feladatokat vedd komolyan! Csak akkor válik gyermeked hasznára amit itt találsz, ha aktívan részt vesztek a közös munkában!

5. Elutazunk … betegek a gyerekek … elromlott a gépem … a leggyakrabban előforduló hétközapi problémák szoktak lenni.
Mi lesz, ha kihagyok néhány leckét?

Semmi probléma. Ez  egy online tanfolyam, itt nincs hiányzás, sem igazolatlan óra. Folytassátok ott, ahol abbamaradt! A leckéket érdemes “elvégzettnek” jelölnöd, amennyiben elvégezted őket, így később is tudod majd, hol tartottál!

6. Milyen eszközök szükségesek a tanfolyamhoz?
A tanfolyami felület elérhető okostelefonon, tableten, és  laptopon vagy asztali gépen is!  Szerencsés, ha van nyomtatási lehetőséged is.

Amire még szükséged lesz: színes fotókarton, ruhacsipesz, parafadugó, gombok, térképtű, szemcseppentő, petpalack kupakja, stb – figyeltem arra, hogy minden szükséges eszköz könnyen beszerezhető legyen, és ne terhelje feleslegesen a pénztárcádat. Minden héten elmondom majd, mire lesz szükség a következő héten, illetve mivel tudod helyettesíteni, ha esetleg nincs, és nem szeretnéd beszerezni.

7. Szeretném, ha a barátnőm kisfia, szomszédom kislánya is részt vehetne a tanfolyamon!

Fontos kiemelnem, hogy a tanfolyami hozzáférés egy személyre szól! Ha szeretnéd, barátnőddel, testvéreddel, az óvó nénivel, tanító nénivel is megosztani a leckéket, akkor  neki is vásárolj hozzáférést! A tanfolyamot ajándékba is adhatod, többen kapták már így a korábbi tanfolyamokat is!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com