fbpx

Hogyan mutass példát gyerekednek a pénzügyekben úgy, hogy ne csak megértse, de követni is akarja azt?

…és közben még jól is szórakoztok!

Hogyan mutass példát gyerekednek a pénzügyekben úgy, hogy ne csak megértse, de követni is akarja azt?

…és közben még jól is szórakoztok!

Veled is előfordul?

Nem tudod, hogyan adj zsebpénzt a gyerekednek, de szeretnéd, hogy minél bölcsebben bánjon a pénzzel?

Vagy még nem is kap rendszeresen pénzt, de már most olyan kérdéseket tesz fel neked ezzel kapcsolatban, amikre nem tudsz válaszolni?

Ha próbálod képezni magad, elárasztanak szakszavakkal és elvont, nehezen érthető fogalmakkal?

Minden tanács csak arról szól, hogyan legyél gazdagabb, de számodra nem minden a vagyonszerzés?

Akkor webinárunkon a helyed!

Mikor? 2024. 02. 20. (kedd) 21:00 – 22:00

Foglald le a helyed február 20-i élő, teljesen DÍJMENTES előadásunkra, ahol körbejárjuk, hogy mik lehetnek azok a pénzügyi szokásaid, amivel rossz hozzáállásra neveled gyermeked!  Az előadás végén bátran kérdezhetsz, a webinárt pedig visszanézheted majd!

Eddig jelentkezhetsz!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Amiről beszélni fogunk

Nyíltság

Miért nehéz a pénzről beszélni (nem csak gyerekekkel)?

Példamutatás

Miért fontos, hogy a gyereked tőled (is) tanuljon a pénzről?

Tudatosság

Milyen eszközökkel formálhatod a gyerekeid pénzről alkotott felfogását?

Szia! Sárosdi Zsombor vagyok!

Végzettségem szerint matematikus & közgazdász

Már gyerekkoromban is foglalkoztatott a kérdés: mi is a pénz? A mi kis „grundunkon” próbálkoztam is felnőtt mintára külön valutát bevezetni a gyerekcsapat számára, akikkel egész nyáron együtt játszottunk. Az ott megélt tapasztalatok azóta is hajtanak, hogy jobban megértsem a pénzrendszer működését. Mindez odáig vezetett, hogy pénzügyi területre szakosodtam és 5 évet dolgoztam egy tanácsadó cégnél, ahol bepillantást nyertem számos pénzügyi intézmény és vállalat pénzügyeibe.

Emellett folyamatosan vállaltam tanítványokat elsősorban matematikából. Az órákon gyakran tettünk kitérőt a pénz felé (már csak azért is, mert sok szöveges feladat szól erről, például kamatszámítás) és megdöbbentem azon, hogy egészen egyszerű feladatokat nem tudnak megoldani amiatt, mert alapvető pénzügyi szavakat nem ismernek. Eközben kiderült, hogy ijesztően sok fogalommal találkoznak anélkül, hogy bárki segítene nekik abban, hogy meg is értsék. Sem az iskolában nem segítenek nekik, sem a mindennapi életből nem értik meg, hogy miért van infláció, miért kell kamatot fizetni, miért érdemes (és miért nem) félretenni.

Abban szeretnék segíteni neked, hogy a te gyereked ne maradjon magára egy olyan témában, ami előbb-utóbb napi szinten fogja érinteni.

Csatlakozz te is!

Hogyan jelentkezhetsz? Semmi könnyebb ennél! Csak add meg az űrlapon az e-mail címedet, és pillanatokon belül küldjük is a meghívót a webinárra!

Ha valamiért mégse találnád a postafiókodban, nézd meg a SPAM és Promóciós füleket! Ha itt se találod, akkor írj Orsinak a Skillo Ügyfélszolgálatára a hello@skillo.hu címen! 

A gombra kattintással elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot, és hozzájárulok, hogy ingyenes letölthető anyagokat és értékes írásokat tartalmazó hírleveleket kapjak az általam megadott címre.

Együtt játszunk,

együtt fejlődünk!®

Elérhetőség

H-P: 8:00 - 16:00

+36 30 200 1000

hello@skillo.hu

2112 Veresegyház, Sportföld utca 23/i.

                            

skillo levelek

Ha szeretnél értékes anyagokat, érdekes híreket és exklúzív ajánlatokat kapni tőlünk, akkor irítkozz fel a Skillo hírleveleire!

Majd ne felejts el korosztályt jelölni, hogy valóban csak a számodra értékes témákról kapj olvasnivalókat!

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com