Nyári játékok & ötletek

Megannyi kaland rejlik a nyár minden pillanatában

 A világ végtelen játszótérnek tűnik, ahol minden sarkon újabb felfedezni való vár. Mekkora öröm, hogy mindezt családunkkal oszthatjuk meg! De hová menjünk? Mit csináljunk? Hogy használjuk ki ezt a napfényes időszakot a legteljesebben?

 Erre válasznak született a SKILLO NYÁRI BAKANCSLISTÁJA, amit igazi kincsesládának is nevezhetnénk, tele több mint 100 különleges ötlettel a nyári programokhoz. Vajon ti hányat pipálhattok ki augusztus 31-ig? A családi szervezés nem lesz többé stresszes feladat, hanem egy játékos kihívás, ahol a móka garantált.

 De itt nem álltunk meg! Képzeld el azokat a meleg nyári délutánokat, amikor akkora a hőség, hogy jobb ha a kánikula lecsillapodásáig bent maradunk. Ilyenkor kerül elő a NYÁRI DOBBLE, egy mókás fejlesztőjáték, ami a 3-7 éves gyerkőcök egyik kedvence! A szórakozás és a fejlődés így kéz a kézben jár, a forró délutánokat vidám játékok színesítik.

Kalandra fel, itt a nyár!

Te is szeretnél részt venni családoddal a szórakozásban? Csak kérned kell és azonnal megkaphatod ezeket a szuper nyári kalantervező ajándékokat!

 NYÁRI BAKANCSLISTA 100+ ÖTLETTEL!
– Ti hányat pipálhattok ki augusztus 31-ig?
– Közös családi szervezés játékosan

 +NYÁRI DOBBLE 3-7 ÉVESEKNEK!
– Ha kell egy nyugis program a kánikulában
– A szórakozás mellett nagyszerű fejlesztőjáték is!

Mindez hogyan lehet a tiéd?

Semmi könnyebb ennél! Csak add meg itt az e-mailcímedet, és pillanatokon belül küldjük is a letölthető kincsesládánkat, tele nyári ötletekkel és a Dobble játékkal a postafiókodba. Ne hagyd, hogy a nyár csak úgy elússzon, tervezd meg a kalandokat velünk!

Ha valamiért mégse találnád a postafiókodban, nézd meg a SPAM és Promóciós füleket! Ha itt se találod, akkor írj nekünk a Skillo Ügyfélszolgálatára a hello@skillo.hu címen! 

Optin - Hírlevel

A gombra kattintással elfogadom az Adatkezelési Szabályzatot, és hozzájárulok, hogy ingyenes letölthető anyagokat és értékes írásokat tartalmazó hírleveleket kapjak az általam megadott címre.