Tavaszi játékok csomag (letölthető PDF)

14 080 Ft

Ebben a csomagban összesen 6 különálló terméket találsz és most nagyon kedvezményes áron juthatsz hozzá!

A játékok ára külön-külön megvásárolva 17 400 Ft lenne.

Ebben a csomagban 12 800 Ft-ért juthatsz hozzá. Két perc múlva már az emailjeid között lehet!

Nézzük, mi a csomag tartalma!

Tavasz lapbook 5-8 éveseknek (PDF)

Tavaszi játékcsomag 5-8 éveseknek (PDF)

Tavaszi lyukas kártyák 5-8 éveseknek (PDF)

Tavaszi logikai játék CD tokba 5-8 éveseknek (PDF)

Pillangó lapbook 5-8 éveseknek (PDF)

Hernyócska lapbook 5-8 éveseknek (PDF)

A játékokról lejjebb görgetve olvashatsz bővebben!

Leírás

Nézzük, mit tartalmaz a csomagod!

Tavasz lapbook:

A Tavasz lapbook a nagyobb ovis és első osztályos korosztály számára készült. A lapbook elkészítése során a gyermekünk lényegében egy saját könyvet alkot a tavaszi folyamatokról, változásokról. Ebben helyet kapnak a tavaszi virágok, a tavaszi ünnepek, a lombkorona változásai – egyszóval minden, amit egy ovis gyerkőcöt érdekelhet a tavasszal kapcsolatban. A lapbookot két változatban tudod letölteni: színesben és fekete-fehér, színezhető változatban. A lapbook összeállítását egy sablon is segíti, illetve egy videóban is megmutatom, hogyan is néz ki, amikor elkészült. Így gyerekjáték az elkészítése – ami így hozzájárul ahhoz, hogy még több minőségi időt tölthess a gyermekeddel! A lapbookot PDF formátumban éred el, tehát a nyomtatásáról neked kell gondoskodnod! Vásárlás után azonnal letöltheted, egy percet sem kell várnod rá!

Tavaszi játékcsomag:

Ebben a játékcsomagban olyan játékot találsz, mellyel összesen hatféleképpen tudtok majd játszani. A játékok az emlékezetet és a figyelmet fejlesztik. A játék játszható otthon, akár egyszemélyes szituációban, akár családi társasjátékként. Kiscsoportos fejlesztések során oviban, iskolában is kiválóan használható.

Tavaszi lyukas kártyák

A lyukas kártyák rendkívül sok területet fejlesztenek észrevétlenül, játékosan. Kiemelném ezek közül a finommotorikát, figyelmet, téri tájékozódást, szem-kéz koordinációt. Játék közben számolunk, megállapítjuk, melyik a jobb, melyik a bal oldal, szótagolunk, gyakoroljuk a szövegértést is. Mivel a kérdések rövidek, alkalmas az olvasás gyakorlására is. A kártyát úgy készítettem el, hogy a játék során a gyermek önmaga ellenőrzi a megoldásokat, így Montessori szemléletű oviban, iskolában, családban is használható.

Tavaszi CD tokba való logikai játék

A játékcsomagban 50 db CD-tokba illő méretben készült kártyát találsz. A kártyák pont beleillenek egy használaton kívüli CD-tokba. A CD tokra fóliára író tollal kell megrajzolni az útvonalat úgy, hogy a vonalak egymást ne keresztezzék, illetve a vonalak csak vízszintesen vagy függőlegesen  haladhatnak, tehát ferdén nem!

A játék fejleszti a logikai gondolkodást, a téri tájékozódási képességeket, valamint a grafomotoros mozgásokat, és a finommotorikát. A játék külön kis kártyákon tartalmazza a megoldásokat is, így a gyermek maga ellenőrizheti, jól dolgozott-e. Használható otthon, fejlesztő foglalkozások alkalmával, valamint óvodai csoportban.

Pillangó lapbook

A Pillangó lapbook az ovis korosztály számára készült.

A lapbook elkészítése során a gyermekünk lényegében egy saját könyvet alkot a pillangókról.

Ebben helyet kap a pillangó fejlődésétől kezdve a testfelépítése, táplálkozása – egyszóval minden, amit egy ovis gyerkőcöt érdekelhet a pillangókról.

Eközben a finommotorikus képességeket fejlesztjük és a kezdőhangokkal is foglalkozunk.

A lapbookot két változatban tudod letölteni: színesben és fekete-fehér, színezhető változatban.

A lapbook összeállítását egy sablon is segíti, illetve egy videóban is megmutatom, hogyan is néz ki, amikor elkészült.

Így gyerekjáték az elkészítése – ami így hozzájárul ahhoz, hogy még több minőségi időt tölthess a gyermekeddel!

Hernyócska lapbook

A lapbook Eric Carle: Telhetetlen hernyócska című könyvének feldolgozásához nyújt segítséget. A lapbookban a népszerű mesét egészíti ki konkrét tevékenységek: miközben például arról mesélünk, hogy a hernyócska átrágta magát az almán, a gyerekek egy alma képét cipőfűzővel vagy fonallal fűzik körbe, így fejlődnek a finommotorikus képességeik. Játékokon keresztül megismerkednek a színekkel, a hét napjaival, élelmiszerek neveivel, és a lapbook elkészítése során ezek az ismeretek könnyebben rögzülnek bennük. A lapbook 4-7 éves gyerekeknek készült.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Tavaszi játékok csomag (letölthető PDF)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Captcha loading...