fbpx

Őszi játékkcsomag – 6 termék egy csomagban (PDF-letölthető)

10 890 Ft

Ebben a csomagban összesen 6 különálló terméket találsz, és most nagyon kedvezményes áron juthatsz hozzá!

A játékok ára külön-külön megvásárolva

13 990 Ft lenne.

Ebben a csomagban 9900 Ft-ért juthatsz hozzá.

Két perc múlva már az emailjeid között lehet!

Nézzük, mi a csomag tartalma!

  • Ősz lapbook 5-8 éveseknek (PDF)
  • Mókus lapbook 5-8 éveseknek (PDF)
  • Ősz játékcsomag 5-8 éveseknek (PDF)
  • Őszi lyukas kártyák 5-8 éveseknek (PDF)
  • Őszi logikai játék CD tokba 5-8 éveseknek (PDF)
  • Őszi falevelek játékcsomag 5-8 éveseknek (PDF)

A játékokról lejjebb görgetve olvashatsz bővebben!

Leírás

Nézzük, mit tartalmaz a csomagod!

Ősz lapbook: Az Ősz lapbook a nagyobb ovis és első osztályos korosztály számára készült. A lapbook elkészítése során a gyermekünk lényegében egy saját könyvet alkot az őszi folyamatokról, változásokról. Ebben helyet kapnak az időjárás és a lombkorona változásai, az állatok megváltozott szokásai, – egyszóval minden, amit egy ovis gyerkőcöt érdekelhet az ősszel kapcsolatban. A lapbookot két változatban tudod letölteni: színesben és fekete-fehér, színezhető változatban. A lapbook összeállítását egy sablon is segíti, illetve egy videóban is megmutatom, hogyan is néz ki, amikor elkészült. Így gyerekjáték az elkészítése – ami így hozzájárul ahhoz, hogy még több minőségi időt tölthess a gyermekeddel! A lapbookot PDF formátumban éred el, tehát a nyomtatásáról neked kell gondoskodnod! Vásárlás után azonnal letöltheted, egy percet sem kell várnod rá!

Mókus lapbook: A Mókus lapbook a nagyobb ovis és első osztályos korosztály számára készült. A lapbook elkészítése során a gyermekünk lényegében egy saját könyvet alkot a mókusról. Ebben helyet kapnak a mókus táplálozási szokásai, az életciklus, élőhelye, testfelépítése. A lapbookot két változatban tudod letölteni: színesben és fekete-fehér, színezhető változatban. A lapbook összeállítását egy sablon is segíti, illetve videón és fotókon is megmutatom, hogyan is néz ki, amikor elkészült. Így gyerekjáték az elkészítése – ami így hozzájárul ahhoz, hogy még több minőségi időt tölthess a gyermekeddel! A lapbookot PDF formátumban éred el, tehát a nyomtatásáról neked kell gondoskodnod! Vásárlás után azonnal letöltheted, egy percet sem kell várnod rá! A lapbookot szerzői jog védi, továbbértékesíteni, forgalmazni bármilyen formában tilos, és jogi következményeket von maga után!

Őszi játékcsomag: Ebben a játékcsomagban olyan játékot találsz, mellyel összesen hatféleképpen tudtok majd játszani. A játékok az emlékezetet, és a figyelmet fejlesztik. A játék játszható otthon, akár egyszemélyes szituációban, akár családi társasjátékként. Kiscsoportos fejlesztések során oviban, iskolában is kiválóan használható.

Őszi lyukas kártyák: A lyukas kártyák rendkívül sok területet fejlesztenek észrevétlenül, játékosan. Kiemelném ezek közül a finommotorikát, figyelmet, téri tájékozódást, szem-kéz koordinációt. Játék közben számolunk, megállapítjuk, melyik a jobb, melyik a bal oldal, szótagolunk, gyakoroljuk a szövegértést is. Mivel a kérdések rövidek, alkalmas az olvasás gyakorlására is. A kártyát úgy készítettem el, hogy a játék során a gyermek önmaga ellenőrzi a megoldásokat, így Montessori szemléletű oviban, iskolában, családban is használható.

Őszi CD tokba való logikai játék: A játékcsomagban 50 db CD-tokba illő méretben készült kártyát találsz. A kártyák pont beleillenek egy használaton kívüli CD-tokba. A CD tokra fóliára író tollal kell megrajzolni az útvonalat úgy, hogy a vonalak egymást ne keresztezzék, illetve a vonalak csak vízszintesen vagy függőlegesen  haladhatnak, tehát ferdén nem! A játék fejleszti a logikai gondolkodást, a téri tájékozódási képességeket, valamint a grafomotoros mozgásokat, és a finommotorikát. A játék külön kis kártyákon tartalmazza a megoldásokat is, így a gyermek maga ellenőrizheti, jól dolgozott-e. Használható otthon, fejlesztő foglalkozások alkalmával, valamint óvodai csoportban.

Őszi falevelek játékcsomag: Az őszi falevelek játékcsomag tartalma: 1 nagy fa sablon (A4-es méretben) 60 db kis kártya falevél sablonok A játék szabálya: A nagy fára úgy kell felhelyezni a kis faleveleket, ahogyan a kis kártyán lévő kép mutatja. Megvásárlás után használhatod otthon, a munkád során oviban, fejlesztő foglalkozásokon. A játék fejleszti a finommotorikát, vizuális figyelmet, vizuális észlelést, és differenciálást. Ajánlom középső csoportos és annál nagyobb gyerekeknek. A játék nyomtatásáról, elkészítéséről neked kell gondoskodnod, a megvásárolt játék PDF formátumban érkezik a postafiókodba!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Őszi játékkcsomag – 6 termék egy csomagban (PDF-letölthető)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Captcha loading...