Nyári csomag (PDF, letölthető)

9 900 Ft

Ebben a csomagban összesen 5 különálló terméket találsz, és most nagyon kedvezményes áron juthatsz hozzá!

A játékok ára külön-külön megvásárolva

12 000 Ft lenne.

Egy csomagban 9900 Ft-ért juthatsz hozzá.

Két perc múlva már az emailjeid között lehet!

Nézzük, mi a csomag tartalma!

Nyár lapbook 5-8 éveseknek (PDF)

Balaton lapbook 5-8 éveseknek (PDF)

Nyári játékcsomag 5-8 éveseknek (PDF)

Nyári lyukas kártyák 5-8 éveseknek (PDF)

Nyári logikai játék CD tokba 5-8 éveseknek (PDF)

A játékokról lejjebb görgetve olvashatsz bővebben!

 

Leírás

Balaton lapbook:

A Balaton lapbook a nagyobb ovis és első-második osztályos korosztály számára készült. A lapbookot két változatban tudod letölteni: színesben és fekete-fehér, színezhető változatban. A lapbook összeállítását egy sablon is segíti, illetve egy videóban is megmutatom, hogyan is néz ki, amikor elkészült.

Nyár lapbook

A Nyár lapbook a nagyobb ovis és első-második osztályos korosztály számára készült. A lapbook elkészítése során a gyermekünk lényegében egy saját könyvet alkot a nyári folyamatokról, változásokról. A lapbookot két változatban tudod letölteni: színesben és fekete-fehér, színezhető változatban. A lapbook összeállítását egy sablon is segíti, illetve egy videóban is megmutatom, hogyan is néz ki, amikor elkészült.

Nyári játékcsomag:

Ebben a játékcsomagban olyan játékot találsz, mellyel összesen hatféleképpen tudtok majd játszani. A játékok az emlékezetet, és a figyelmet fejlesztik. A játék játszható otthon, akár egyszemélyes szituációban, akár családi társasjátékként. Kiscsoportos fejlesztések során oviban, iskolában is kiválóan használható.

Nyári lyukas kártyák

A lyukas kártyák rendkívül sok területet fejlesztenek észrevétlenül, játékosan. Kiemelném ezek közül a finommotorikát, figyelmet, téri tájékozódást, szem-kéz koordinációt. Játék közben számolunk, megállapítjuk, melyik a jobb, melyik a bal oldal, szótagolunk, gyakoroljuk a szövegértést is. Mivel a kérdések rövidek, alkalmas az olvasás gyakorlására is. A kártyát úgy készítettem el, hogy a játék során a gyermek önmaga ellenőrzi a megoldásokat, így Montessori szemléletű oviban, iskolában, családban is használható.

Nyári CD tokba való logikai játék

A játékcsomagban 50 db CD-tokba illő méretben készült kártyát találsz. A kártyák pont beleillenek egy használaton kívüli CD-tokba. A CD tokra fóliára író tollal kell megrajzolni az útvonalat úgy, hogy a vonalak egymást ne keresztezzék, illetve a vonalak csak vízszintesen vagy függőlegesen  haladhatnak, tehát ferdén nem!

A játék fejleszti a logikai gondolkodást, a téri tájékozódási képességeket, valamint a grafomotoros mozgásokat, és a finommotorikát. A játék külön kis kártyákon tartalmazza a megoldásokat is, így a gyermek maga ellenőrizheti, jól dolgozott-e. Használható otthon, fejlesztő foglalkozások alkalmával, valamint óvodai csoportban.

A honlap cookie-kat használ. Részletek

Az adatvédelmi tájékoztató ide kattintva érhető el.

Bezárás