fbpx

Luca és Marci könyv és Lyukas kártyák – iskolás leszek csomag

8 800 Ft

 

Ez a csomag tartalmaz egy “Luca és Marci iskolába készül” című könyvet, és egy Lyukas kártyák iskolás leszek csomagot. Mindkét termék a gyermekek iskolába való felkészülését segíti elő, így tökéletes kiegészítői egymásnak!

 

Elfogyott

Leírás

Ez a csomag tartalmaz egy “Luca és Marci iskolába készül” című könyvet, és egy Lyukas kártyák iskolás leszek csomagot. Mindkét termék a gyermekek iskolába való felkészülését segíti elő, így tökéletes kiegészítői egymásnak!

A Luca és Marci iskolába készül című könyv azért született meg, hogy magabiztosan és tájékozottan kísérhesd végig a gyermekedet a nagycsoporttól az első iskolai napig. 30 kedves történet, játékötlet, kreatív feladatot tartalmaz – amire egy iskolakezdés előtt álló gyermeknek szüksége van! Marci és Luca kis kalandjain, valamint a történeteket követő, és azokhoz szervesen kapcsolódó játékos feladatokon keresztül végigjárhatjátok az iskolaérettséghez vezető utat. Ezek a feladatok lépésről-lépésre végighaladnak több különböző részképességen, amikre az iskolában szüksége van egy gyermeknek. Sorra kerül például a koncentráció, a finommotorika és az egyensúlyérzék fejlesztése. Ezen felül foglalkoztok majd azzal is, hogy hogyan kell megteríteni vagy bemutatkozni – hiszen ezek a hétköznapi feladatok is hozzátartoznak az iskolára való felkészüléshez. Így a gyermeked magabiztosabban és könnyebben kezeli majd a változásokat és az új kihívásokat: az iskolakezdés egy izgalmas kaland lesz számára!

A kártyákon kérdések találhatóak, amelyek az iskolai tanulási képességeket fejlesztik: számlálás, fonetikai tudatosság, téri tájékozódás, beszédészlelés, szókincs. Mindemellett fejleszti a finommotorikus képességeket és a szem-kéz koordinációt is. Továbbá a kártyák jellege miatt a gyermek nem csupán válaszol a kérdésre, hanem aktívan közreműködik a helyes válasz megtalálásában. A kártyákon lévő kérdésekre adott válasz helyességét ő maga tudja ellenőrizni, így nem kívülről kap értékelést, hanem ő maga szembesül azzal, ha nem jó választ adott. A kisebbeknek még a szülő, illetve a vele játszó felnőtt olvassa fel a kérdéseket, az iskolások már önállóan olvashatják. Mivel a kérdések rövidek, alkalmas az olvasás gyakorlására is.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Luca és Marci könyv és Lyukas kártyák – iskolás leszek csomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Captcha loading...

Érdekelhetnek még…