fbpx

LEGO ClipArt csomag

6 900 Ft

Leírás

Nálatok is épp LEGO mánia uralkodik? Akkor a LEGO ClipArt csomaggal szuper fejlesztő anyagokat és játékkártyákat, feladatokat készíthetsz minden építőkocka-szerelmes gyerkőc számára!

9 féle LEGO elemet találsz 10 féle színben, köztük fehér, körvonalas verzióban is, így színezhető feladatokat is tudsz készíteni! Ez összesen 300 féle variáció! A képek mellé kapsz egy LEGO témájú kártyasablont, egy kártyatartó borítéksablont és társasjátéksablonokat is, 3 féle elrendezésben! Az elkészíthető szuper játékok mennyiségének csupán a kreativitásod szabhat határt, engedd szabadjára!:)

Ez egy letölthető .zip fájl, amit a vásárlás után a webshop fiókodból érhetsz el! A .zip fájl kibontása után rendszerezve találhatod meg a PNG-ket, amiket utána az általad választott szerkesztőben használhatsz! Készíts játékcsomagot, kártyákat, társast, vagy akár lapbookot!

Ne feledd! 1 hónapod van a termék letöltésére a megvásárlás után, ezalatt a 31 nap alatt 3x töltheted le a webshop fiókodból!

 

A LEGO ClipArt csomag tartalma

LEGO elemek ( 300 db variáció! )

  • 1×1, 1×2, 1×3, 1×4, 1×5, 2×2, 2×3, 2×4, 2×5
  • lila, kék, zöld, sárga, narancs, piros, barna, fekete, szürke, fehér – körvonalas, színezhető!
  • felülézetben
  • oldalnézetben
  • 3D-s nézetben

Játéksablonok

  • Kártyasablon
  • Kártyatartó boríték sablon
  • Társasjáték alap 3 elrendezésben (körben, kígyózva, spirálban)

 

Mik azok a ClipArtok?

A ClipArtok azok a kis képek, grafikák, amiket szinte mindenhol láthatsz a gyermekeknek szánt feladatlapokon, könyvekben, játékokban! A legtöbb fejlesztő játék egyik alapeleme a vizuális segítség – például egy olvasni még nem tudó kisgyerek csak képek alapján ismer fel dolgokat. Gondolj csak bele, ha szeretnél egy igényesebb játékot megalkotni, ahhoz a gyerekek számára könnyen értelmezhető, jó felbontású, akár több verzióban elérhető képecskék kellenek – ebben szeretnénk segíteni! Rengeteg témában találhattok ClipArt csomagokat a Skillo webshopjában, amelyekben színes, színezhető és árnyékképes verzióban is megkapjátok ugyanazokat a képecskéket, így mg gyorsabb a játékok megtervezése!

 

Megtetszett?

Fedezd fel többi ClipArt csomagunkat is!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„LEGO ClipArt csomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Captcha loading...