Őszi clipart csomag (PDF – letölthető)

5 390 Ft

Ebben a csomagban rengeteg, összesen 29 darab őszi témájú képet találsz, amelyek segítségével összeállíthatsz saját játékokat is! Mint pl. szókincs kártyát, memória játékot, bingót. Nem is kell vele egyedül kísérletezgetned a kivitelezéssel, a csomagban találsz ehhez a 3 játékhoz sablonokat is, így neked már csak el kell dönteni, mely képeket szeretnéd életre kelteni a játékokban! Továbbá ez az összeállítás tartalmaz egy videót is, amiben lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan tudod a képeket a sablonba illeszteni, és nyomtathatóvá alakítani.

Leírás

Ebben a csomagban rengeteg, összesen 29 darab őszi témájú képet találsz, amelyek segítségével összeállíthatsz saját játékokat is! Mint pl. szókincs kártyát, memória játékot, bingót. Nem is kell vele egyedül kísérletezgetned a kivitelezéssel, a csomagban találsz ehhez a 3 játékhoz sablonokat is, így neked már csak el kell dönteni, mely képeket szeretnéd életre kelteni a játékokban!

A csomag tartalma: alma, bagoly, béka, borz, csiga, dió, esernyő, eső, esőkabát, fa, gesztenye, gomba, gumicsizma, levél több színben és formában, makk, medve, mogyoró, mókus, nyúl, őz, pulóver, róka, sün, szarvas, szilva, szőlő, tök, vaddisznó, vadgesztenye

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Őszi clipart csomag (PDF – letölthető)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Captcha loading...

Kihasználtad már?

Többször is felhasználhatod!

A honlap cookie-kat használ. Részletek

Az adatvédelmi tájékoztató ide kattintva érhető el.

Bezárás