Telefonszám: +36 30 68 24 159

9

“Csak álmodozik a könyv felett!”

9

“Két órája ül az asztalánál, úgy tesz, mint aki tanul”

9

“A lábát rázza, de a lecke még sehol”

9

“Zenét hallgat, ahelyett, hogy tanulna!”

9

“Egyszerűen lusta!”

9

“Csak a ceruzájával babrál! Sose lesz kész a házi!”

Sokszor hallottam már a fenti mondatokat szülőktől, akik megkerestek, hogy segítsek a gyerekeiknek jobb eredményt elérni az iskolában.

Néha kiderült, hogy valamilyen részképesség-zavar gátolja a gyermeket a tanulásban.

Ez azonban eltörpül amellett, amit sokkal több gyereknél tapasztaltam:

Alapvetően minden rendben van a gyermek képességeivel, de nem tanult meg tanulni!

Mert sajnos ez kimaradt az iskolai tanmenetekből.

Legtöbbször pedig mi, szülők sem tanultunk róla.

Egy jól működő, és helyesen felépített tanulási stratégia nélkül lehetetlen helyt állni az iskolában!

 

Szeretnéd, hogy a te gyermeked is elsajátítsa a hatékony tanulás alapjait?

Szeretnéd, hogy ne órákig tartson a leckeírás, hanem maradjon idő játékra és mozgásra is?

Tanítsd meg tanulni!

Megmutatom, hogyan!

Még ennyi időd van jelentkezni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

 Így segítsd a gyermekedet 6 lépésben hatékonyan tanulni!

Rendrakás kívül - ebben a részben a külső környezetet rendszerezzük. Megtanuljuk, hogyan kell rendet tenni - Nem úgy, hogy mindent besöprünk egy fiókba...

Rendrakás belül - egy kis ismerkedés az agyunkkal: miért fontos, hogy tudjuk, hogyan működik? Milyen tanulási stílus az, amivel legkönnyebben tanulunk? Egy egyszerű teszt kitöltésével te is megtudod.

Hogyan hangolódjunk a tanulásra? Hogyan tartsuk frissen az elménket tanulás közben? - Játékos technikákat mutatok!

Tanulókártyák, elmetérképek, jegyzetsablonok - mikor melyiket használjuk? Több, mint 100 azonnal letölthető sablont kapsz a program során.

Tedd játékká a tanulást, és meglátod, könnyebben fog menni! Sok-sok játékötlettel készültem! sokszor elég egy dobókocka, de a társasjátékokhoz letölthető sablonokat is kapsz!

Gyermekeink és az idő - miért megy nehezen az időbeosztás a gyerekeknek? Hogyan fejleszthetjük? Nyomtatható tervezőlapokat, naptárakat készítettem, neked már csak használnod kell!

Ma, amikor az iskolában megtanulandó tananyag mennyisége évről évre növekszik,

egyre kevesebb idő marad a hosszas gyakorlásra,

egyetlen esélye van egy gyermeknek:

meg kell tanulnia tanulni!

Szerencsére ma már ismerünk hatékony tanulási technikákat,

melyek segítségével bárki megtanulhatja, hogyan lesz képes rövid idő alatt, felkészülni a

másnapi órákra!

A gyerekek leggyakrabban alkalmazott tanulási stratégiája az ismétlés, hétköznapi

elnevezéssel a magolás.

Ez egy darabig elég hatékonyan működik, sokaknál kitart még a felsőoktatásban is.

Csakhogy a tananyag növekedésével párhuzamosan ez a módszer egyre időigényesebb.

Módszert váltani azonban nagyon nehéz.

Ezért sokkal előnyösebb, ha már alsó tagozatban is megtapasztalja,

hogy többféle módszer közül választhat, és tudni fogja azt is, mikor melyiket a

legcélszerűbb használnia!

 

A tanfolyamot korábban elvégzők ezt írták

“Nagyon örülök, hogy végigcsináltuk ezt a tanfolyamot! Félévkor el voltam keseredve, mert a harmadikos fiaim több tárgyból hármast kaptak. Tudom, nem a jegy számít, de mindketten szerettek volna javítani, érezték, hogy igenis többet tudnának. Egyiküknek az időbeosztásával volt a legnagyobb problémája, másikuknak a rendszerezéssel, bár a többi rész is nagyon hasznos volt. Év végére egyetlen hármasuk sem volt már, természetismeretből és matematikából mindketten ötösre javítottak! 

Horváth Anita

Vác

“Tanítónő vagyok, nekem a legtöbbet az elmetérkép sablonok és a jegyzetlapok segítettek! Két éve szinte minden órán használom ezeket, és a gyerekek dolgozatai azt igazolják vissza, hogy valóban nagy segítséget jelentenek ezek a vizuális segédletek! A szülőknek pedig külön alkalmat tartottam az otthoni megsegítésről, a rendrakás fontosságáról, és az időbeosztás tanításának fontosságáról! Hálásak voltak az ötletekért, és úgy látom, meg is valósítják ezeket! Ajánlom minden kollégának is!”

Kenderesiné Borbála

Ménfőcsanak

“Nagyon elegem volt már abból, hogy a lányom húzza-halasztja a leckeírást. Segíteni szerettem volna, de nemigen tudtam, hogyan. A tanfolyam anyagaival sikerült kialakítanunk egy olyan rendszert, amiben a lányom is látta, mikor, emnnyi időt célszerű elkülöníteni a tanulásra, leckeírásra. Már önállóan készíti el a tanuláshoz a napirendjét, vannak tanulókártyái minden tárgyhoz, és rendszeresen ismétel, így a témazárók sem stresszelik már.”

Tóth Anna

Budapest

“A kisfiam diszlexiás, így neki egész másképpen kell tanulnia. Sajnos az iskolában nem kaptunk ehhez semmilyen segítséget. Virág jegyzetlapjai, elmetérképei azonban vizuálisan segítettek ábrázolni a tananyagot, és ez hatalmas segítség volt. Megtudtuk azt is, hogy a kisfiam elsősorban mozgásos tanulási stílussal rendelkezik, így otthon jobb, ha nem az íróasztalnál ül tanulás közben. Sok kis apróság egy hatalmas lendületet adott nekünk!”

Kertész Anett

Budapest

Még ennyi időd van jelentkezni:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Mit kap gyermeked a Tanulásmódszertan program során?

Z

Megtanulja, hogyan lehet egyszerű technikákkal rendben tartani a környezetét. Vizuális segítséget kap a rendrakás folyamatához. Megtapasztalja, miért fontos, hogy a tanulásnak konkrét helye legyen, illetve képessé válik arra, hogy kiválassza a tanulásra alkalmas helyeket. 

Z

Egy teszt kitöltésével megismeri, milyen tanulási stlus jellemző rá leginkább. Ennek segítségével tudni fogjátok, melyik módszerek azok, amelyekkel sokkal gyorsabban képes tanulni, és sokkal könnyebben rögzülnek a lecke során megtanulandó információk.

Z

Legyen játék a tanulás! A legunalmasabb lecke is játékossá tehető! A negyedik modulban azt mutatom meg, hogyan lehetséges ez! A játékötletek között találsz majd letölthető társasjáték sablonokat, bingó táblát, de több szabadkézzel is könnyen elkészíthető ötletet mutatok.

 
Z

Egyszerű gyakorlatokkal ismerkedik meg, melyek segítik őt abban, hogy ráhangolódjon a tanulásra. Megtanulja felismerni, mikor van szüksége szünetre a tanulás során, és ezeket a szüneteket mivel érdemes tölteni! 

 
Z

Megismerkedik hatékony tanulást segítő technikákkal: tanulókártyával, elmetérképekkel, és megtanul jegyzetet készíteni. Ebben a modulban rengeteg letölthető sablont találsz majd, csak ki kell választani azt, ami az adott leckéhez passzol! Természeetsen ebben is segítek!

 
Z

Az ötödik modulban megtanulja, hogyan gazdálkodjon okosan az idővel! Megtanul tervezni, az idejét okosan beosztani. Ez segíti majd abban, hogy a tanulását is meg tudja tervezni! Így aztán nem fordul elő olyan, hogy elfelejt egy dolgozatra felkészülni!

Az online tanfolyam előnyei

9

Te magad döntöd el, mikor foglalkoztok a program anyagaival! Akár hétköznap délután, akár hétvégén, bármikor eléred a leckéket!

9

Nem kell hozzá kimozdulni a lakásból. Most még hihetetlen, de nemsokára jönnek a ködös reggelek, a nyirkos idő, és a hideg. Amikor mégis süt a nap, inkább kiránduljatok egyet! A tanfolyami leckéket időzítsd azokra a napokra, amikor elromlik az időjárás.

9

Az online tanfolyam során nem fog elmaradni egyetlen foglalkozás sem, nincs értekezlet vagy betegség, ami elhalasztaná az újabb leckéket.

9

Nincsenek váratlan költségek, hiszen a játékok mindegyike egyszerűen elkészíthető, nyomtatható, vagy filléres alapanyagokból elkészíthető. 

9

A tanfolyami anyaghoz 6 hónapig hozzáférsz, ennyi idő biztosan elég lesz arra, hogy feldolgozzátok a leckéket!

Hogyan zajlik a program?

l

Először is, kérlek, töltsd ki a jelentkezéshez szükséges űrlapot!

l

A tanfolyamot kifizetheted bankkártyával, banki átutalással és paypal-en keresztül.

Amennyiben bankkártyával vagy paypal-en keresztül fizeted ki a tanfolyam díját, perceken belül hozzáférsz a tanfolyami felülethez, és azonnal kezdheted a leckék feldolgozását!

Banki átutalás esetén az utalás beérkezését követő napon küldjük a regisztrációval kapcsolatos teendőidet! (így leghamarabb 48 órán belül jutsz hozzá a leckékhez).

Neked is kényelmesebb és gyorsabb a bankkártyás, vagy paypal fizetés, így ha lehetőséged van rá, ezt használd!

l

A tanfolyami felületen regisztráció után azonnal hozzáférsz az összes modulhoz!

Mennyibe kerül?

Számomra fontos volt, hogy ez a program azoknak is alternatívát nyújtson, akik akár anyagi okokból, akár időbeosztásuk miatt nem vehetik igénybe magántanár segítségét.

A foglalkozások vagy éppen a különböző szakkörök díjának töredékéért tudsz jelentkezni a programra!

Budapesten egy fejlesztőfoglalkozás ára átlagosan 5000 Ft.

A programban egy teljesen személyre szabható rendszert kapsz 2 budapesti fejlesztőóra áráért.

És akkor nem beszéltem a sok-sok letölthető sablonról, amit a program tartalmaz!

A program teljes ára 9 900 Ft.

N

A programhoz 6 hónapig férsz hozzá, így nem kell sietned, vagy kapkodnod a feldolgozással.

N

A Tanulj meg tanulni! – online tanulásmódszertan tanfolyam ára 9900 Ft.

N

Bankkártyás fizetés esetén perceken belül hozzáférsz a teljes anyaghoz!

N

A fizetés a Simple Pay rendszerén keresztül történik, ami az egyik legbiztonságosabb fizetést teszi lehetővé!

Hogyan csatlakozhatsz?

Töltsd ki az oldal alján található űrlapot! Kérlek, figyelj arra, hogy az emailcímedet jól írd be! Ha van kuponkódod, feltétlenül írd be! Ha nincs, akkor hagyd üresen ezt a mezőt!

Kattints a “Jelentkezem!”gombra! Ha bankkártyás fizetést választottál, az oldal átirányít az OTP SIMPLE PAY hivatalos oldalára. A kártyaadataid itt teljes biztonságban vannak, illetéktelenek nem férnek hozzá!

Ellenőrizd a postafiókodat, megérkezett-e a visszaigazoló levél! Ha nem találod, ellenőrizd a spam és promóciók mappákat is! Ha nem kaptad meg a visszaigazolást, írj a hello@skillo.hu címre, és segítek!

A visszaigazoló levélben megtalálod a további teendőidet! Sikeres bankkártyás fizetés esetén azonnal megkapod a belépési adatokat a Skillo-tanulószobába. Banki átutalás esetén pedig az utalási adatok érkeznek meg.

Jelentkezés

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezt a programot most +5000 Ft adminisztrációs költség ellenében tudod megvásárolni!

TEENDŐID:

1. LÉPÉS: Válassz fizetési módot!

Lehetőséged van PayPal-lal fizetni, vagy banki átutalással, vagy Bankkártyával, a Simple Pay biztonságos banki felületén keresztül.

Ha van kupon kódod, akkor váltsd be legelőször azt! 🙂 

2. LÉPÉS: Kapcsolattartáshoz szükséges személyes adatok

Töltsd ki a szükséges mezőket, hogy megfelelően tudjuk tartani veled a kapcsolatot!

3. LÉPÉS: Számlázási adatok

Add meg, hogy milyen adatokkal állíthatjuk ki a számlád!

Fizethetsz biztonságosan és kényelmesen is az OTP Simple vagy a PayPal rendszerein keresztül!

 

Sárosdi Virág
+36 30 68 24 159
hello@skillo.hu
Veresegyház, Sportföld utca, 23/i

A honlap cookie-kat használ. Részletek

Az adatvédelmi tájékoztató ide kattintva érhető el.

Bezárás