A kedvezményes Skillo Klub éves előfizetésedet itt tudod megújítani éves (ismétlődő) rendszeres bankkártya megbízással.

A sikeres vásárlás esetén a  továbbiakban nem kell az előfizetésed éves megújításával bajlódnod, mert a megbízásod visszavonásig érvényben marad!

A kedvezményed érvényesítéséhez használd az emailben kapott kuponkódodat! 

Tudnivalók:

I

Az első év előfizetése azonnal terhelésre kerül a kártyádon

I

A következő terhelésre egy év múlva került sor

I

A terhelés előtt emailben értesítést fogunk küldeni

I

Az előfizetésedet bármikor lemondhatod, ekkor az évfordulóig férsz hozzá a tartalomhoz, további kártyaterhelésre nem kerül sor

I

Ha nem élsz e kedvezményes lehetőséggel, később az akkor aktuális feltételekkel fogsz tudni majd csatlakozni

I

Bármi kérdésed van, fordulj ügyfélszolgálatunkhoz (hello@skillo.hu; +36 30 200 1000)

Megrendelés

Biztonságos-e bankkártyával vásárolni az Interneten?

A bankkártyás vásárlás aránya az Interneten évről évre nő, ennek ellenére sokan még mindig ódzkodnak az Interneten bankkártyával vásárolni árukat vagy szolgáltatásokat.

Pedig … !

A bankkártyás fizetéskor a vásárlás összege visszahívható

Minden banknak van pénz-visszahívási lehetősége online vásárlások esetén. Így ha nem szándékolt terhelést észlelsz a kártyádon, amit pl. nem hagytál jóvá, akkor a bank ügyfélszolgálatával kapcsolatba lépve, visszaigényelheted a vásárlásod összegét a számládra.

Eladókét nem látjuk a bankkártya adataidat

Amikor vásárolsz, nem látjuk a bankkártya adataidat, azt csak a bankod látja. A bank által a vásárlás eredményéről visszaadott adatok között a bankkártya utolsó 4 karakterét látjuk csak. Ez hasznos információ pl. egy előfizetéses vásárlás esetén az előfizetésre kijelölt kártyád azonosításához a köztünk fennálló levelezésben.

Biztonság, hitelesség és bizalom

Alapvető érdeke minden tisztességes vállalkozásnak, hogy visszatérő ügyfelei, vásárlói legyenek. Hasonlóan, a bankoknak, pénzintézeteknek is elemi érdeke minden ügyfelük biztonsága és bizalmának kiérdemlése, megtartása. A tranzakcióban szereplők folyamatosan komoly erőfeszítéseket tesznek az internetes vásárlás biztonságának növelésére és fenntartására.

Virtuális bankkártya számla

Tudtad? A legtöbb bank ma kedvezményes feltételekkel biztosít ügyfelei számára virtuális bankkártya számlát, amelyen a számlatulajdonos pl. csak az éppen aktuális vásárlásához szükséges mértékig és ideig tart rendelkezésre összeget. Így, ha a bankkártya adatait esetleg mégis valakik valahogyan az Interneten keresztül megszerzik, akkor is kis esélyük van kárt okozni a számlatulajdonosak, mert mind az összeg, mind annak a bankszámlán tartózkodási ideje a feltétlenül szükséges mértékre korlátozható. Az ilyen esetleges kárt is a bankok – számla típusától függetlenül – meg szoktak téríteni.

Ezen szolgáltatással kapcsolatban érdeklődj a bankodnál!