GRATULÁLOK a döntésedhez, te már biztosítottad a helyed az “Iskolás leszek!” iskolafelkészítő 1+10 hónapos programra!

 

Perceken belül kapnod kell egy levelet a virag.sarosdi@skillo.hu email címről, benne a legfőbb információkkal! Ha 15 percen belül nem kapod meg, akkor kérlek, ellenőrizd az alábbiakat:

DE VAN ITT MÉG NEKED VALAMI ! 

o

Nem gyakori, de ritkán előfordulhat, hogy a levelünk véletlenül a SPAM mappába kerül. Nézd meg a SPAM mappádat is, és ha ez történt nálad, akkor mindenképpen tedd be a biztonságos címek közé a virag.sarosdi@skillo.hu címet, hogy a jövőben is megkapd a programmal kapcsolatos fontos infókat.

Ha gmail-es címet használsz, előfordulhat hogy a levelünk a “Promóciók”, vagy “Közösségi” mappába kerül. Ott könnyebben elvesznek az üzenetek, ezért azt javasoljuk, hogy húzd át onnan az elsődleges mappába a levelet, hogy a jövőben is oda érkezzenek és ne maradj le semmiről!

s

Ha egyik helyen sem találod, az a legtöbb esetben elírás következménye. Ilyenkor kérlek vedd fel a kapcsolatott ügyfélszolgálatunkka és megoldjuk, hogy mindenképpen megkapd a hozzáférést.

Ügyfélszolgálatunk elérhetősége:

hello@skillo.hu

Telefonon: +36 30 200 1000

Továbbá mindenképpen írd be a naptáradba a kezdés időpontját:

2022. szeptember 04. (vasárnap)

Már alig várom, hogy együtt dolgozhassunk!

Szeretettel várlak!

“Luca és Marci iskolába készül”
digitális (PDF) könyv

 

Kinek szól a digitális (PDF) könyv?

A Luca és Marci iskolába készül című könyv azért született meg, hogy magabiztosan és tájékozottan kísérhesd végig a gyermekedet a nagycsoporttól az első iskolai napig.

30 kedves történet, játékötlet, kreatív feladatok – amire egy iskolakezdés előtt álló gyermeknek szüksége van!

Miközben a meséket olvasod a gyermekednek, olyan szituációk, játékötletek, feladatok kerülnek elő, melyek a későbbi, sikeres iskolai tanulást alapozzák meg.

A Luca és Marci iskolába készül című digitális könyvkiadvány (PDF) egyedülálló a magyar könyvpiacon.

A könyv meséi vezérfonalként szolgálnak:

 

Marci és Luca kis kalandjain, valamint a történeteket követő, és azokhoz szervesen kapcsolódó játékos feladatokon keresztül végigjárhatjátok az iskolaérettséghez vezető utat.

A fejezeteket követő gyakorlati feladatlapok és játékok segítségével lépésről-lépésre végighaladtok majd a különböző részképességeken, sorra kerül például a koncentráció, a finommotorika és az egyensúlyérzék fejlesztése.

Ezen felül foglalkoztok majd azzal is, hogy hogyan kell megteríteni vagy bemutatkozni – hiszen ezek a hétköznapi feladatok is hozzátartoznak az iskolára való felkészüléshez.

Így a gyermeked magabiztosabban és könnyebben kezeli majd a változásokat és az új kihívásokat: az iskolakezdés egy izgalmas kaland lesz számára!

Hogyan jutok hozzá a digitális könyvhöz?

A sikeres vásárlás után emailben küldjük neked a linket és a jelszót, amelynek birtokában a digitális könyvet az oldalunkról le tudod tölteni.

A kiadvány csak neked szól, másnak nem adható át!

Megrendelés

TEENDŐID:

1. LÉPÉS: Válassz fizetési módot!

Lehetőséged van bankkártyával, vagy PayPal-lel fizetni, a Simple Pay biztonságos banki felületén keresztül.

2. LÉPÉS: Kapcsolattartáshoz szükséges személyes adatok

Töltsd ki a szükséges mezőket, hogy megfelelően tudjuk tartani veled a kapcsolatot!

3. LÉPÉS: Számlázási adatok

Add meg, hogy milyen adatokkal állíthatjuk ki a számlád!

A honlap cookie-kat használ. Részletek

Az adatvédelmi tájékoztató ide kattintva érhető el.

Bezárás