Nyári játékok & ötletek

Meglepetés ajándékkal készültünk nektek!

Nyár… Megannyi kaland rejlik minden pillanatában!

A világ végtelen játszótérnek tűnik, ahol minden sarkon újabb felfedezni való vár. Mekkora öröm, hogy mindezt családunkkal oszthatjuk meg! De hová menjünk? Mit csináljunk? Hogy használjuk ki ezt a napfényes időszakot a legteljesebben?

Erre válasznak született a SKILLO NYÁRI BAKANCSLISTÁJA, amit igazi kincsesládának is nevezhetnénk, tele több mint 100 különleges ötlettel a nyári programokhoz. Vajon ti hányat pipálhattok ki augusztus 31-ig? A családi szervezés nem lesz többé stresszes feladat, hanem egy játékos kihívás, ahol a móka garantált.

De itt nem álltunk meg! Képzeld el azokat a meleg nyári délutánokat, amikor akkora a hőség, hogy jobb ha a kánikula lecsillapodásáig bent maradunk. Ilyenkor kerül elő a NYÁRI DOBBLE, egy mókás fejlesztőjáték, ami a 3-7 éves gyerkőcök egyik kedvence! A szórakozás és a fejlődés így kéz a kézben jár, a forró délutánokat vidám játékok színesítik.

Kalandra fel, itt a nyár!

Te is szeretnél részt venni családoddal a szórakozásban? Csak kérned kell és azonnal megkaphatod ezeket a szuper nyári kalantervező ajándékokat!

 

Nyári bakancslista 100+ ötlettel!

– Ti hányat pipálhattok ki augusztus 31-ig?
– Közös családi szervezés játékosan

+Nyári dobble 3-7 éveseknek!

– Ha kell egy nyugis program a kánikulában
– A szórakozás mellett nagyszerű fejlesztőjáték is!

és hogy hogyan lehet mindez a tiéd?

Semmi könnyebb ennél! Csak add meg itt az e-mailcímedet, és pillanatokon belül küldjük is a letölthető kincsesládánkat, tele nyári ötletekkel és a Dobble játékkal a postafiókodba. Ne hagyd, hogy a nyár csak úgy elússzon, tervezd meg a kalandokat velünk!

Ha valamiért mégse találnád a postafiókodban, nézd meg a SPAM és Promóciós füleket! Ha itt se találod, akkor írj Orsinak a Skillo Ügyfélszolgálatára a hello@skillo.hu címen!

Együtt játszunk,

együtt fejlődünk!®

Elérhetőség

H-P: 8:00 - 16:00

+36 30 200 1000

hello@skillo.hu

2112 Veresegyház, Sportföld utca 23/i.

                            

skillo levelek

Ha szeretnél értékes anyagokat, érdekes híreket és exklúzív ajánlatokat kapni tőlünk, akkor irítkozz fel a Skillo hírleveleire!

Majd ne felejts el korosztályt jelölni, hogy valóban csak a számodra értékes témákról kapj olvasnivalókat!