„A kisgyermek fejlődésének szabadsága … azt jelenti, hogy segítő szeretettel emeljük köré a megfelelő környezetet.

Minél tökéletesebb a környezet, annál kevesebb beavatkozásra van szükség a felnőtt részéről.”

Maria Montessori

Mi jut eszedbe, ha azt mondom, otthon?

Nekem ezt jelenti az otthon:

Nyugalom

Érzelmi biztonság

Elfogadás

Szabad hibázni

Van idő mindenre

Segítséget kérünk és kapunk

Egy hely, ahol gyermekünk szabadon fejlődhet

u

De milyen ez az otthon? Hogyan kell elképzelni?

u

Így is rengeteg pénzt költöttünk már rá, most minden bútort le kell majd cserélni?

u

Ugye nem kell átépíteni, kitapétázni?

u

Ügye nem kell kidobni a tévét?

 A “Montessori az otthonodban” tanfolyam során átalakul az otthonod.

Semmit nem kell kidobnod, semmit nem kell vásárolnod.

A “Montessori az otthonodban” tanfolyamban az otthonod fehér lapjáról lesz szó!

Mindazokról a dolgokról, amelyeket hajlamosak vagyunk észre sem venni az otthonunkban.

Pedig ott vannak és arra várnak, hogy tudatosan, értéküket felismerve kezdjük használni őket a mindennapok során.

Amint megtalálod az otthonod fehér lapjait, csodálkozni fogsz, mert a gyermeked

– nyugodtabb lesz

– önállóbb lesz

– egyre többször fog elmélyülten játszani

– megtanulja, hogyan tarthat rendet maga körül

A tanfolyam első részében 5 héten keresztül együtt dolgozunk majd azért, hogy felfedezd, mennyi erőforrás van az otthonod fehér lapján, amit minimális befektetéssel tudsz munkára bírni!

A tanfolyam második része 2 hétig tart, ebben olyan Montessori inspirált játékokat mutatok, melyeket te is egyszerűen el tudsz készíteni, gyermeked pedig élvezettel játszik majd velük!

A tanfolyamot korábban elvégzők ezt írták

“A program alapjaiban változtatta meg az elgondolásomat az otthonunkról! Nem dobtam ki semmit, nem kellett új bútorokat vásárolnunk, mégis hétről hétre alakítottam rajta, míg végül sikerült olyan otthont teremtenünk, ahol a kislányom bátran bontogathatja a szárnyait. Rengeteget önállósodott – mindezt abszolut szelíd módszerekkel értük el! Nagyon hasznos volt a tanfolyam nekünk!”

Kovács Réka

Szeged

“Szenzációsan jó volt a tanfolyami anyag, rengeteget tanultam belőle! De külön tetszett, hogy a résztvevők képei is megjelentek, mert ebből látszott igazán, hogy pénz befektetése nélkül, csupán átgondolással mennyi mindent ki lehet hozni a lakásunkból! Rengeteg inspirációt kaptam!”

Hajasné Kiss Katalin

Győr

“Eddig is sokat olvastam már arról, hogy kevesebb játék is elég lenne a kisfiamnak, de nem volt konkrét útmutató, hogyan is álljak ennek neki! Most végre sikerült megvalóstíanom, és valóban sokkal nyugodtabb a kisfiam játéka!”

Tóth Ildikó

Budapest

“Nagyon hasznos tanfolyam volt, azóta minden barátnőmnek ajánlottam! Nekem nagyon skat segítettek a nyomtatható anyagok – szinte azonnal át tudtam ültetni az elméletet a gyakorlatba! Az egész családunk örömmel fogadta az újításokat. Ha még egyszer indul, ismét végigcsinálom!”

Kerekes Sára

Gárdony

Mit kap a családod a program során?

Lépésről lépésre haladunk majd végig az otthonodon! Kezdjük a gyerekszobában! Vajon hogy érzi magát a gyermeked a saját szobájában? Módszereket mutatok, melyek segítségével gyermeked bőrébe bújhatsz és megtapasztalhatod, hogyan is hat rá a jelenlegi környezet.

A tanfolyam második részében olyan Montessori által inspirált játékokat mutatok be, melyeket te is elkészíthetsz, hiszen kész sablonok, nyomtatható anyagokkal segítem ezt a folyamatot. Ezekhez semmiféle extra alapanyagra nem lesz szükséged, tényleg fillérekből megvalósíthatóak és gyermeked képességeinek fejlődését segítik.

Amikor végignéztük az otthonod helyiségeit, rögtön átváltunk egy másik nézőpontba is! Végignézzük az otthonodat a gyermeked különböző tevékenységeihez kötve is, mint játék, alvás, házimunkák.

Kitérünk a fürdőszobára is. Megmutatom, hogy lesz igazán gyerekbarát és rengeteg új ötlettel gazdagodhatsz mások tapasztalataiból is.

A gyerekszoba után következik a konyha, hiszen itt nagyon sok a kiaknázatlan lehetőség, amire talán még sosem gondoltál! Gyermeked talán itt tanul a legtöbbet az önállósággal kapcsolatban. A konyha különösen fontos terület az otthonunkban, hiszen a családi egységet is jelképezi.

A bemutatott módszerek mind részei  Mária Montessori által kidolgozott pedagógiai rendszernek, de semmiféle külön eszközt, játékot nem kell beszerezni hozzá. A tanfolyam anyagaihoz hozzáférsz a későbbiekben is, a tanfolyam végeztével.

Sokféle letölthető, nyomtatható segítséget találsz a tanfolyam anyagában, mely a rendszerezésben, a házimunkák kreatív megszervezésében, és a sokféle otthoni tevékenységben lesz segítségedre.

Az online tanfolyam előnyei

9

A tanfolyam elvégzéséhez nem kell sehová elmenned. Nem kell emiatt megoldanod, hogy valaki vigyázzon a gyerekekre. Egyszerűen főzől magadnak egy csésze teát, bekuckózol a kedvenc foteledbe és előveszed a laptopot.

9

Olyan tempóban haladsz, ahogy neked kényelmes. Ha akarod, egy nap alatt átolvasod a teljes anyagot, majd részekre bontva újra meg újra részletesen is kidolgozod. Ha pedig nincs egyszerre ennyi időd, akkor lépésről lépésre haladsz. 

9

A tanfolyamhoz két évig garantáltan hozzáférsz majd, így bőven lesz időd minden egyes leckét átgondolni, megvalósítani, a családod igényeire szabni.

9

A programban közzétett játékok mindegyike egyszerűen elkészíthető, nyomtatható, vagy filléres alapanyagokból elkészíthető, így váratlan költségek nem terhelnek már.

Hogyan zajlik a program?

l

Jelentkezésed után egy levél érkezik a jelentkezéskor megadott emailcímre. Ezért fontos, hogy helyesen írd a címet! Kérlek, ellenőrizd, mielőtt elküldöd!

l

A tanfolyam kifizetése után a számla és egy újabb levél érkezik, melyben részletesen leírom, hogyan férsz hozzá a tanfolyam anyagaihoz!

l

A tanfolyamra bejelentkezve megismerkedhetsz a tanfolyami felülettel.

A tanfolyam összes leckéja azonnal elérhető lesz számodra, így nem kell várnod a kezdésre sem, azonnal neki is láthatsz!

l

A program végén egy tanúsítványt is letölthetsz majd, ha erre szükséged van.

Mennyibe kerül?

A tanfolyam három részből áll.

Elsőként végigmegünk minden egyes helyiségen, és megmutatom azokat a lehetőségeket, melyek segítségével igazi Montessori környezetté tudod alakítani.

Majd a gyermeked egyes tevékenységeit vesszük sorra: ahhoz adok ötleteket, hogyan tudod ezeket a tevékenységeket jobban segíteni.

Majd játékötleteket mutatok, letölthető sablonokat találsz hozzájuk, ezzel segítve gyermeked fejlődését.

A teljes program ára 19 900 Ft.

N

A programhoz két évig garantáltan hozzáférsz, így biztosan lesz időd arra, hogy átgondold és megvalósítsd a tanultakat.

N

A tanfolyami felületen kérdezni tudsz, ha bármi felmerül benned, vagy problémának érzed a megvalósítását.

Jelentkezés

Ez a tanfolyam határozatlan ideig nem elérhető, mert tartalmilag és technikailag átdolgozzuk, hogy még hatékonyabb anyaggal segíthessünk téged és gyermekedet!

EGYÜTT JÁTSZUNK – EGYÜTT FEJLŐDÜNK !

Sárosdi Virág
+36 30 68 24 159
hello@skillo.hu
Veresegyház, Sportföld utca, 23/i

A honlap cookie-kat használ. Részletek

Az adatvédelmi tájékoztató ide kattintva érhető el.

Bezárás