„A kisgyermek fejlődésének szabadsága…azt jelenti, hogy segítő szeretettel emeljük köré a megfelelő környezetet.

Minél tökéletesebb a környezet, annál kevesebb beavatkozásra van szükség a felnőtt részéről.”

Maria Montessori

Mi jut eszedbe, ha azt mondom, otthon?

Nekem a nyugalom, az érzelmi biztonság és az elfogadás.

Mindannyian azt szeretnénk, ha gyermekünk számára is ezt jelentené az otthon, amit megteremtettünk számára.

Azt szeretnénk, ha az otthon az a hely lenne, ahol

– szabad hibázni,

– gyermekünk biztonságosan próbálkozhat azokkal a dolgokkal, ami még nem megy neki,

– van idő mindenre, ami fontos

– segítséget kérhet és kaphat, amikor elakad valamiben

– nyugalom van.

Ahol gyermekünk szabadon fejlődhet.

De milyen ez az otthon, hogyan kell elképzelni?

Így is rengeteg pénzt költöttünk már rá, most minden bútort le kell majd cserélni?

Ugye nem kell átépíteni, kitapétázni?

Csak azt ne mondd, hogy dobjam ki a tévét…!

Nem, ezekről szó sincs!

A “Montessori az otthonodban” tanfolyamban az otthonod fehér lapjáról lesz szó!

Mindazokról a dolgokról, amelyeket hajlamosak vagyunk észre sem venni az otthonunkban.

Pedig ott vannak, és arra várnak, hogy tudatosan, értéküket felismerve kezdjük használni őket a mindennapok során.

Amint megtalálod az otthonod fehér lapjait, csodálkozni fogsz, mert a gyermeked

– nyugodtabb lesz

– önállóbb lesz

– egyre többször fog elmélyülten játszani

– megtanulja, hogyan tarthat rendet maga körül

A tanfolyam első részében 5 héten keresztül együtt dolgozunk majd azért, hogy felfedezd, mennyi erőforrás van az otthonod fehér lapján, amit minimális befektetéssel tudsz munkára bírni!

A tanfolyam második része 2 hétig tart, ebben olyan Montessori inspirált játékokat mutatok, melyeket te is egyszerűen el tudsz készíteni, gyermeked pedig élvezettel játszik majd velük!

A tanfolyamot korábban elvégzők ezt írták

“A program alapjaiban változtatta meg az elgondolásomat az otthonunkról! Nem dobtam ki semmit, nem kellett új bútorokat vásárolnunk, mégis hétről hétre alakítottam rajta, míg végül sikerült olyan otthont teremtenünk, ahol a kislányom bátran bontogathatja a szárnyait. Rengeteget önállósodott – mindezt abszolut szelíd módszerekkel értük el! Nagyon hasznos volt a tanfolyam nekünk!”

Hollósi Marcsi

Szeged

“Szenzációsan jó volt a tanfolyami anyag, rengeteget tanultam belőle! De külön tetszett, hogy a résztvevők képei is megjelentek, mert ebből látszott igazán, hogy pénz befektetése nélkül, csupán átgondolással mennyi mindent ki lehet hozni a lakásunkból! Rengeteg inspirációt kaptam!”

Hajasné Kiss Katalin

Győr

“Eddig is sokat olvastam már arról, hogy kevesebb játék is elég lenne a kisfiamnak, de nem volt konkrét útmutató, hogyan is álljak ennek neki! Most végre sikerült megvalóstíanom, és valóban sokkal nyugodtabb a kisfiam játéka!”

Tóth Ildikó

Budapest

“Nagyon hasznos tanfolyam volt, azóta minden barátnőmnek ajánlottam! Nekem nagyon skat segítettek a nyomtatható anyagok – szinte azonnal át tudtam ültetni az elméletet a gyakorlatba! Az egész családunk örömmel fogadta az újításokat. Ha még egyszer indul, ismét végigcsinálom!”

Kerekes Évi

Gödöllő

Mit kap gyermeked a program során?

Z

Lépésről lépésre haladunk majd végig az otthonodon! Kezdjük a gyerekszobában! Vajon hogy érzi magát a gyermeked a saját szobájában? Módszereket mutatok, melyek segítségével gyermeked bőrébe bújhatsz, és megtapasztalhatod, hogyan is hat rá a jelenlegi környezet.

Z

A tanfolyam második részében olyan Montessori által inspirált játékokat mutatok be, melyeket te is elkészíthetsz, hiszen kész sablonok, nyomtatható anyagokkal segítem ezt a folyamatot. Ezekhez semmiféle extra alapanyagra nem lesz szükséged, tényleg fillérekből megvalósíthatók, és gyermeked képességeinek fejlődését segítik.

Z

Amikor végignéztük az otthonod helyiségeit, rögtön átváltunk egy másik nézőpontba is! Végignézzük az otthonodat a gyermeked különböző tevékenységeihez kötve is, mint játék, alvás, házimunkák.

Sokféle letölthető, nyomtatható segítséget találsz a tanfolyam anyagában, mely a rendszerezésben, a házimunkák kreatív megszervezésében, és a sokféle otthoni tevékenységben lesz segítségedre.

Z

Kitérünk a fürdőszobára is. Megmutatom, hogy lesz igazán gyerekbarát, és rengeteg új ötlettel gazdagodhatsz mások tapasztalataiból is.

Z

A gyerekszoba után következik a konyha, hiszen itt nagyon sok a kiaknázatlan lehetőség, amire talán még sosem gondoltál! Gyermeked talán itt tanul a legtöbbet az önállósággal kapcsolatban. A konyha különösen fontos terület az otthonunkban, hiszen a családi egységet is jelképezi.

Z

A bemutatott módszerek mind részei  Mária
Montessori által kidolgozott pedagógiai rendszernek, de semmiféle külön eszközt, játékot nem kell beszerezni hozzá. A tanfolyam anyagaihoz hozzáférsz a későbbiekben is, a tanfolyam végeztével.

Az online tanfolyam előnyei

9

A program elején egy egyedi tervezésű mappát visz a futár, melyben a gyermeked a program kinyomtatott lapjait tarthatja.A program végén pedig egy meglepetés-ajándékot kap, mely abban segít, hogy továbbra is motivált maradjon az írásban!

9

Nem kell hozzá kimozdulni a lakásból. Most még hihetetlen, de nemsokára kánikula lesz…a gyakorlatok egy részét akár a strandon is csinálhatjátok!

9

Nem fog elmaradni egyetlen foglalkozás sem értekezlet vagy betegség miatt. Bármikor be tudjátok pótolni a játékot, hiszen korlátlan ideig hozzáférsz az összes tartalomhoz.

9

Nincsenek váratlan költségek, hiszen a játékok mindegyike egyszerűen elkészíthető, nyomtatható, vagy filléres alapanyagokból elkészíthető.

Hogyan zajlik a program?

l

Jelentkezés után egy levél érkezik a jelentkezéskor megadott emailcímre. Ezért fontos, hogy helyesen írd a címet! Kérlek, ellenőrizd, mielőtt elküldöd!

l

A tanfolyam kifizetése után a számla és egy újabb levél érkezik, melyben részletesen leírom, hogyan férsz hozzá a tanfolyam anyagaihoz!

l

A tanfolyamra bejelentkezve megismerkedhetsz a tanfolyami felülettel.

A tanfolyam első blokkja 2019. május 20-án, hétfőn lesz elérhető. Ebben még csak az előkészületeket indítjuk el, hiszen az iskolában tart az évvégi hajrá, így nem terheljük mással a gyerekeket!

l

Május végére megérkezik az egyedi tervezésű mappa, melyben a gyermeked a játékos feladatokat tárolni fogja.

l

2019. június 3-tól hozzáférhetőek léesznek a nyomtatható anyagok és videók a Tanulószoba felületén.

A 10 hetes programot akkor kezded el, amikor nektek kényelmes.

Ha úgy látod, már júniusban nekiláthattok, de ha jobbnak tartod, akkor csak később!

A játékokhoz tartozó videó hetente jelenik majd meg.

A tanfolyam során bármikor kérdezhetsz – ez teljesen természetes.

A játékokhoz korlátlan ideig hozzáférsz, tehát a későbbiekben (pl. kistestvér) is tudod használni ezeket!

l

A program zárásaképpen egy meglepetéscsomag érkezik majd a gyermeked számára, ami segíti őt a motiváció megtartásában!

Mennyibe kerül?

Számomra fontos volt, hogy ez a program azoknak is alternatívát nyújtson, akik akár anyagi okokból, akár időbeosztásuk miatt nem vehetik igénybe külön fejlesztőpedagógus segítségét.

A foglalkozások vagy éppen a különböző szakkörök díjának töredékéért tudsz jelentkezni a programra!

Budapesten egy fejlesztőfoglalkozás ára átlagosan 5000 Ft.

A programban nagyjából 25 fejlesztőórát kapsz 3 budapesti fejlesztőóra áráért. És akkor nem beszéltem az egyedi tervezésű mappáról és a meglepetés-ajándékról!

A program teljes ára 14 900 Ft.

N

A programhoz korlátlan ideig hozzáférsz, így akár a kistesó számára sem kell újra kifizetned.

N

A Szebben írok! – Grafomotorika fejlesztő 10 hetes program ára a mappával és a meglepetéssel együtt 14 900 Ft.

N

Ha szakemberhez fordulsz segítségért, egyetlen foglalkozásért többet kell fizetned, mint a program egy hétre szóló játékaiért!

N

A 14 900 Ft befizetése után már semmilyen költséget nem számolunk fel. Az ár magában foglalja a tanulószoba játékaihoz való hozzáférést, a letölthető és nyomtatható anyagokat, az egyedi tervezésű mappát, és ennek kiszállítási költségét, valamint a program végén a meglepetés ajándékot!

És mi van, ha mégsem teszik?

Hát van olyan…hiába igyekeztem pontosan leírni, miről szól a program, esetleg azt gondolod, ez csupán merketing, és te csak a saját szemednek hiszel. Nos, én azt mondom, igen, nézd meg magad, győződj meg róla, hogy tényleg olyan, mint ahogy itt olvasod! Az első két programja után még mindig meggondolhatod magad, és azt mondhatod, köszi, ez nekünk mégsem kell. Én töröllek a programból, és visszautalom a teljes részvételi díjat, amit kifizettél!

Hogyan csatlakozhatsz?

Töltsd ki az oldal alján található űrlapot! Kérlek, figyelj arra, hogy az emailcímedet jól írd be! Ha van kuponkódod, feltétlenül írd be! Ha nincs, akkor hagyd üresen ezt a mezőt!

Kattints a “Jelentkezem!”gombra! Ha bankkártyás fizetést választottál, az oldal átirányít az OTP SIMPLE PAY hivatalos oldalára. A kártyaadataid itt teljes biztonságban vannak, illetéktelenek nem férnek hozzá!

Ellenőrizd a postafiókodat, megérkezett-e a visszaigazoló levél! Ha nem találod, ellenőrizd a spam és promóciók mappákat is! Ha nem kaptad meg a visszaigazolást, írj a gyereketeto@gmail.com címre, és segítek!

Jelentkezés

TEENDŐID:

1. LÉPÉS: Válassz fizetési módot!

Lehetőséged van PayPal-lal fizetni, vagy banki átutalással, vagy Bankkártyával, a Simple Pay biztonságos banki felületén keresztül.

Ha van kupon kódod, akkor váltsd be legelőször azt! 🙂 

2. LÉPÉS: Kapcsolattartáshoz szükséges személyes adatok

Töltsd ki a szükséges mezőket, hogy megfelelően tudjuk tartani veled a kapcsolatot!

3. LÉPÉS: Számlázási adatok

Add meg, hogy milyen adatokkal állíthatjuk ki a számlád!

Fizethetsz biztonságosan és kényelmesen is az OTP Simple vagy a PayPal rendszerein keresztül!

 

 

1. LÉPÉS: Válassz fizetési módot!

Ha van kupon kódod, legelőször azt váltsd be!

Montessori az otthonodban

7 900 Ft
Legalább egy terméket rendelnie kell!
Érvénytelen kupon kód.
Szállítási és fizetési mód
Adja meg a szállítási módot!
Bruttó végösszeg:
0 Ft

2. LÉPÉS: Kapcsolattartáshoz szükséges személyes adatok

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

3. LÉPÉS: Számlázási adatok

Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!
Kérlek, ezt a mezőt is töltsd ki!

A gombra kattintással elfogadod az Adatkezelési tájlkoztatónkat!

 

Sárosdi Virág
+36 30 68 24 159
sarosdi.virag@gyereketeto.hu
Veresegyház, Sportföld utca, 23/i

A honlap cookie-kat használ. Részletek

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close