Erre a tanfolyamra jelenleg nem tudsz jelentkezni.

Sajnálom, ha esetleg lemaradtál. 🙁

Azonban, ha esetleg még nem tetted meg, iratkozz fel a hírlevél listánkra és jelöld be a téged érintő korosztályt: ekkor biztos fogsz majd kapni több értesítést is a legközelebbi csatlakozási lehetőségről!

A hírlevél listára az IDE KATTINTVA megjelenő oldalon tudsz feliratkozni.

9

“Ez milyen betű?”

9

“Mi van ideírva?”

9

“Hogy kell azt leírni, hogy szeretlek, anya?”

9

“Nézd, leírtam a nevemet!”

9

“Most írd ide, hogy ez egy maci!”

9

“Ide azt írtam, hogy…”

MINDEN HÉTRE EGY BETŰ! 

– BETŰTANULÁS JÁTÉKOSAN –

 

Az általam tervezett Minden napra egy betű program a 4-7 éves gyerekek számára készült.

Ebben az életkorban a gyerekek többsége spontán érdeklődik a betűk világa iránt, hiszen azt látják, hogy a szülei mesét olvasnak neki – a könyv pedig telistele van betűkkel, melyek az olvasás során életre kelnek.

Nagy varázslat ez, és a gyerekek szeretik a varázslatokat!

Amikor a gyermek felfedezi a kapcsolatot a betűk és az olvasás között, akkor egészen biztos, hogy is “olvasni” kezd.

Fogja a könyvet, és olvasni kezd – persze nem pont azt, ami oda van írva, hanem ami éppen a fantáziáját foglakoztatja.

Ekkor már elérkezett az idő, hogy kézen fogjuk, és bevezessük őt a betűk világába!

 

 Nézd meg, így épül fel a Minden napra egy betű program!

Az összes betű anyagát azonnal eléred.

Minden betűhöz tartozik egy "munkafüzet", és különböző játékok. Ezeket letöltheted a gépedre, és akkor nyomtatod őket, amikor éppen szükségetek van rá.

Minden egyes betű anyagaihoz találsz egy videót, melyben részletesen, oldalról oldalra megmutatom, hogyan tudtok játszani az adott betűhöz tartozó anyagokkal.

A betűtanuláshoz rengeteg alternatív játékot mutatok, illetve minden betűhöz hozok kézműves ötletet is.

Lesz szó a betűtanulás ajánlott sorrendjéről is, elmondom, mikor, melyik sorrendet érdemes követned!

A játékokhoz nem kell tudnia gyermekednek olvasni! Azonban a játékok segítségével megtanulja a szavakat hangokra bontani, illetve a szavak kezdőhangját megállapítani, és szótagolni.

 

A 4-7 éves gyerekek spontán érdeklődését használhatod ki a program segítségével.

Ez a lehető legjobb alap, amire építeni tudsz!

Így tanulhat a gyermeekd örömmel és természetes módon.

Mivel ezt a szenzitív periódust kevesen használják ki, a gyerekek érdeklődése fokozatosan megszűnik.

Később, az iskolában pár hónap leforgása alatt nem csak a betűket KELL megtanulni, hanem az olvasást, számolást is.

Mindezt gyorsan, egy kívülről erőltetett tempót követve.

A Minden hétre egy betű program azért készült, hogy minden kisgyermeknek legyen lehetősége játékos formában, örömteli módon ismerkedni a betűkkel!

Milyen életkorban, és kinek hatékony segítség a

Minden napra egy betű! program?

A programot úgy dolgoztam ki, hogy már a 4 éves gyerekek számára is segítséget nyújtson. Természetesen 4 éves korban csak akkor ajánlom, ha a gyermek spontán kezd el érdeklődni, például szeretné megtanulni, hogyan kell leírni a nevét.

A program még első osztályban is használható, akár iskolai keretek között, a betűtanítás fázisában, akár olvasási vagy írási problémákkal küzdő gyermekek esetében.

Mit mondanak, akik kipróbálták? 

 

“5 éves kisfiam minden nap kérdezgette, melyik milyen betű, így gondoltam, itt az ideje, hogy komolyan vegyem a kérdéseit. Egyedül nem mertem volna belevágni a betűtanításba, mert nem vagyok pedagógus, és féltem, hogy valamit elrontok. Szerencsére Virágtól mindig lehetett kérdezni, szinte azonnal válaszolt. Fél év múlva a kisfiam az összes betűt megismerte, és már rövid szavakat tudott elolvasni. Az iskolában sosem volt gondja az olvasással, most is falja a könyveket! “

Kokas Henriett

Budapest

“A kislányom elsős volt, amikor azt láttam, hogy őrületes tempóban tanulják a betűket egymás után, és egyszerűen nehezen tud lépést tartani ezzel a hajtással. Nem akartam, hogy azzal teljenek a délutánjaink, hogy betűket gyakorlunk. Más megoldást kerestem – így találtam Virág játékos módszerére. A kislányommal ezekkel a lapokkal gyakoroltunk, és amit nem gondoltam volna, hogy eközben a középső csoports kisfiam is megismerte a betűket, és örömmel játszott velünk ő is!”

Kamarásné H. Edina

Szeged

“Tanítónő vagyok, és nagy örömmel használom az osztályomban a program anyagait. Rengeteg játékra ad lehetőséget, amit kiscsoportokban szervezek a gyerekeknek. Kedvencük a betűpuzzle, melyekkel egyszerűen és gyorsan tanítottam meg a hangok leválasztását a szavak elejéről. Sokat használom a színezhető sablonokat, örülök, hogy ebben a formában is tudom használni a lapokat, mert a színes nyomtatást nem egyszerű megoldanom, viszont a színezés első osztályban kimondottan hasznos tevékenység. ”

Makai Ilona

Budapest

“Óvónő vagyok, és a csoportomban sok gyermek van, aki már komolyan érdeklődik a betűk iránt. Ebben a programban sok olyan játékot találtam, amiből nekik tudok válogatni. Ezeket kis dobozokban a csoportszobában megtalálják a gyerekek, és ha éppen csendes kedvük van, akkor leveszik, és játszanak velük. Nekem nagyon tetszik, hogy rengeteg ötletet kaptam Virágtól, hogyan lehet a játékokkal jétszani! Nem gondoltam volna, hogy egyszerű betűkártyákkal 10 féle játékot is játszhatunk!”

Kóczián Éva

Iklad

Mit kap gyermeked a program során?

Z

Először is, nyugalmat és időt, hogy a maga tempójában ismerkedhessen a betűkkel!

Z

Játékos módszereket a tanuláshoz!

 
Z

Kreatív ötleteket, hogy a betűk megismerésén túl más képességei is fejlődjenek!

 
Z

Vidám perceket tölthettek közös játékkal!

Z

Magabiztosságot az első osztályban, hiszen számára nem lesznek ismeretlenek a betűk, számok.

Z

Tudásvágyának megfelelő válaszokat kap játékos formában.

 

Az online tanfolyam előnyei

9

A programot teljesen rugalmasan ütemezheted be a hétköznapjaidba. Akkor dolgozod fel, amikor neked a legjobban megfelel. 

 
9

Nem kell hozzá kimozdulni a lakásból. Odakinn szakadhat az eső, dögöhet az ég, vagy lehet hóvihar is, te hozzáférsz az anyagokhoz bármikor.

9

Nem fog elmaradni egyetlen foglalkozás sem, hiszen a leckéket beidőzítem, és nincs fejfájás vagy fogfájás, ami megakadályozná, hogy megjelenjenek!

9

Nincsenek további váratlan költségek, neked már csak nyomtatnod kell. Azért, hogy ez igazán kültséghatékony legyen, minden anyagot megtalálsz színesben és színezhető verzióban is!

Hogyan zajlik a program?

l

A tanfolyam összes blokkját azonnal eléred

l

Jelentkezés után egy levél érkezik a jelentkezéskor megadott emailcímre. Ezért fontos, hogy helyesen írd a címet! Kérlek, ellenőrizd, mielőtt elküldöd!

l

A tanfolyam kifizetése után a számla és egy újabb levél érkezik, melyben részletesen leírom, hogyan férsz hozzá a tanfolyam anyagaihoz!

l

A tanfolyamra bejelentkezve megismerkedhetsz a tanfolyami felülettel.

l

A tanfolyam anyagához 2 évig folyamatosan hozzáférsz, ezért nem kell sietned az anyagok letöltésével.

Mennyibe kerül?

37 betűt tanulunk meg a program során (LY, X,Y, W betűket nem tanuljuk, ezekkel ráér megismerkedni az iskolában a gyermekünk), kreatív, játékos módszerekkel.

A program ára 34 900 Ft.

Megrendelés

Sárosdi Virág
+36 30 68 24 159
hello@skillo.hu
Veresegyház, Sportföld utca, 23/i

A honlap cookie-kat használ. Részletek

Az adatvédelmi tájékoztató ide kattintva érhető el.

Bezárás