Telefonszám: +36 30 68 24 159

9

Sóvárogva nézed a neten fellelhető nyomtatható játékokat? Szeretnél te is hasonlókat készíteni?

 

9

Jó lenne, ha a gyermekednek vagy a csoportodnak, osztályodnak egyénre szabottan tudnál játékokat, feladatlapokat szerkeszteni?

 

9

Örülnél, ha segítenék az elindulásban, és a kivitelezés során fognám a kezed?

 

9

Fogalmad sincs, hogyan kezdj neki egy lapbook készítésének?

 

9

Előfordult már veled, hogy nem volt éppen egy kreatív ötleted sem, de kellett volna egy adott témához illő játékötlet?

 

9

Úgy érzed, nem vagy a technika ördöge, de örömmel megtanulnád, ha valaki megmutatná, hogyan kell ilyen játékokat készíteni?

 

A Lapbook suli egy olyan 10 hetes tanfolyam, ahol képernyővideók segítségével neked is megmutatom a lapbook készítés lépéseit, és annyi nyomtatható játékot készíthetsz majd, amennyit csak szeretnél!

Ígérem, minden témához személyesen tőlem kapsz segítséget, így akár a saját gyermeked számára, akár az ovis csoportodnak, akár az osztályodnak készítesz játékot, mindig lesz mivel játszaniuk!

Ha már megpróbáltál lapbook-ot vagy más nyomtatható játékot készíteni, akkor tudod, mekkora munka
– a megfelelő sablon kiválasztása,
– a sablon megszerkesztése.
– annak megtervezése, hogyan helyezd el a sablonokat a mappában.
– mindig más és más játékot kitalálni egy-egy témakörhöz.
Ha pedig csak tervezed, hogy lapbook-ot készítetek, akkor ezekről a nehézségekről még fogalmad sincs…

A 10 hetes tanfolyam során megmutatom, hogyan egyszerűsítheted a munkát!

Olvass tovább, elmondom, hogyan!

A 10 HETES TANFOLYAM TEMATIKÁJA

Mi a lapbook? Miért könnyebb és élvezetesebb lapbook-kal, vagy játékokkal tanulni, mint tankönyvből? Ismerkedés az alapokkal: mikor milyen játékokat, lapbooksablonokat célszerű használni? Milyen programok segítenek ebben?

Tudod, hogyan keltsd fel gyermeked érdeklődését egy unalmasnak gondolt téma iránt? Motivációs technikák, az előkészített környezet szerepe.

Hogyan szervezd meg a lapbook elkészítését? Milyen játék fér bele egy pörgős hétköznapba, esetleg még iskola, óvoda után?

Egyszerű, mégis mutatós lapbook – mappák készítése

Mi kell a lapbookhoz, és hol szerezzem be ezeket az alapanyagokat? Praktikus tanácsok a nyomtatható játékok készítéséhez.

Mikor melyik sablont használjam? Készen kapsz 200 db lapbook sablont, valamint játékokhoz használható sablonokat 300DPI minőségben. (csipeszes játékok, bingó, kártyajáték, dooble, betűs, számos játékokhoz) Képeryővideókon mutatom be, hogyan tudod ezeket a sablonokat, képeket használni.

Állandó elemek egy lapbookban – ezekből bármikor összeállíthatsz egy lapbook-ot! Mutatom mindet, képernyővideókon.

Különleges elemek egy lapbookban – mert minden lapbook egy kicsit más! Természetesen ezeket is képernyővideókon mutatom.

Kézműves ötletek, játékok, kísérletek listája – ne csak a papír maradjon meg, hanem az élmény is!

Egy lapbook elkészítése – a folyamat bemutatása az elejétől a végéig.

Azt tanítom meg, hogyan tudsz lapbookot vagy más nyomtatható játékot készíteni

bármilyen témakörben, hogy gyermeked naprakész tudásra tegyen szert.

A tanfolyam végére bármilyen témakörben tudsz majd lapbook-ot készíteni, legyen az

kötelező olvasmány, az ókori Róma, vagy a szorzótábla.

A 10 rész során fogom a kezed, és mindenben igyekszem segíteni neked, hogy elérd a célodat: azaz,
megtervezz egy lapbook-ot, vagy más nyomtatható játékot a gyermekednek, ovis vagy iskolai csoportodnak!

Garantálom neked, hogy a nehézségeket elfelejtheted hiszen én most olyan tudást adok át neked, amivel megspórolhatod a kezdeti küzdelmeket!

A LAPBOOK-SULI  egy különleges tanfolyam, máshol nem találsz ilyet, csak a Gyereketetőn!

A tanfolyam elvégzését követően te is tudsz majd lapbookot vagy nyomtatható játékokat, feladatlapokat készíteni!

A tanfolyamot korábban elvégzők ezt írták

“Logopédusként dolgozom, és sokszor találkoztam azzal a problémával, hogy nem volt olyan feladatlap vagy kártya, amire szükségem lett volna egy-egy foglalkozáshoz. Virág nagyon érthetően átadta mindazt a tudást, amivel gyorsan haladva szinte bármilyen segédanyagot el tudok készíteni egy-egy gyermek speciális igényeire szabva. Nekem ez óriási segítség a napi munkámban.”

Kreszti Evelin

Szeged

“Pedagógusként jelentkeztem a programra, mert szerettem volna igazi, profi lapbookot csinálni az osztályommal. A második osztályos nyelvtan anyagot dolgoztuk fel így. Megdöbbentő, hogy egy unalmasnak mondott tantárgy is milyen érdekessé vált a gyerekek számára lapbook, illetve Virágtól tanult nyomtatható játékok segítségével. Több kis tanítványomtól is hallottam, hogy a nyelvtan lett a kedvenc tantárgya.”

Winkler Rozi

Győr

“Bevallom, én még egy lapbookot se készítettem, viszont nyomtatható játékot annál többet! Nagyon élvezem, hogy bármilyen téma tetszik meg a gyerekeimnek, 20 perc alatt készítek nekik egy társasjátékot. A tanfolyamhoz nagyon jól használható sablonokat, képeket kaptunk, ezek nélkül nem boldogultam volna! Mivel a lányok sokszor bevitték a játékokat az oviba is, az óvó néni is sokszor kért már meg, hogy egy-egy témához készítsem el a csoport – játékot. “

Tóth Helga

Budapest

“Szuper tanfolyam volt, rengeteget tanultam arról, hogyan szeretnek tanulni a gyerekek! A nehezebb témákhoz témazáró előtt szoktunk készíteni lapbookot, nyáron pedig a kötelező olvasmányokat dolgozzuk fel lapbook formájában. De készült már újság és társasjáték is a tanfolyamon tanultak segítségével! Minden pedagógusnak, óvó néninek, és szülőnek ajánlom! Használható praktikus tudást kaptam!”

Kerekes Évi

Gödöllő

Mit kap gyermeked a program során?

Z

A tanfolyam a Skillo.hu tanulószobájában zajlik. Itt videókat, letölthető pdf-ket találsz majd, melyek segítik a tananyag megértését. Ahol csak lehet, képernyővideókon mutatom meg, mit, hogyan tudsz elkészíteni. A videókat, képeryővideókat és pdf-ket a gépedre is letöltheted, így bármikor újra meg újra végignézheted ezeket.

Z

A tanfolyam során 20 azonnal használható, nyomtatható játékötletet mutatok neked.

Ezeket különböző témákhoz igazíthatod és így igazán gyorsan és egyszerűen készíthetsz el újabb és újabb játékokat!

Z

A tanfolyami anyag részét képezi egy 200 db-os sablon-gyűjtemény, így a lapbookok, és a játékok alapjait nem kell külön elkészítened.

Ez hihetetlenül sok időt spórol neked! A sablonokat tetszés szerint méretezheted, nem fognak torzulni a vonalak!

 

Z

Ez a tanfolyam nem csupán egy eszközt ad a kezedbe, hanem a megvalósításhoz is konkrét segítséget kapsz hétről hétre.

Lesznek házi feladatok is.

Ezeket természetesen nem kötelező elkészíteni, hiszen felnőttek vagyunk, és nem a jobb jegyre hajtunk, hanem valóban szeretnénk megtanulni valami újat!

 

Z

A tanfolyami felületen bármikor kérdezhetsz, munkaidőn belül nagyon gyorsan válaszolok.

Bármiben akadsz el, segítek, hogy minél szebb és tartalmasabb játékot vagy lapbookot tudj készíteni.

Z

A tanfolyam feldolgozását segíti az is, hogy 3 évig hozzáférsz a leckékhez, így bármikor elakadsz, csak belépsz a felületre, és máris képben leszel!

Így ha éppen lebetegszel, elutazol, vagy más okok miatt csúszol el az anyaggal, semmi gond, később ott folytatod majd, ahol abbahagytad!

 

Az online tanfolyam előnyei

9

Nem kell kimozdulnod a lakásból. Fáradtan a napi munka után kinek van kedve utazni még egyet? De ha csak a laptop elé kell leülnöd, szinte felüdülés, ha olyasmivel foglalkozhatsz, ami amúgy is érdekel.

9

Nem fog elmaradni egyetlen lecke sem értekezlet vagy betegség miatt. A saját tempódban haladhatsz, ha éppen úgy van kedved, gyorsabban, ha éppen úgy tetszik, lassabban lépkedsz a leckékben. A teljes programhoz hozzáférést kapsz, rajtad múlik, milyen tempóban végzel.

9

Nincsenek váratlan költségek, hiszen a játékok mindegyike egyszerűen elkészíthető, nyomtatható, vagy filléres alapanyagokból elkészíthető.

Hogyan zajlik a program?

l

Jelentkezés után egy levél érkezik a jelentkezéskor megadott emailcímre. Ezért fontos, hogy helyesen írd a címet! Kérlek, ellenőrizd, mielőtt elküldöd!

l

A tanfolyam kifizetése után a számla és egy újabb levél érkezik, melyben részletesen leírom, hogyan férsz hozzá a tanfolyam anyagaihoz!

l

A tanfolyamra bejelentkezve megismerkedhetsz a tanfolyami felülettel.

A tanfolyam 2020. május 18-án, hétfőn indul, ekkor lesz látható az első heti tananyag.

l

A 10 hetes programot akkor kezded el, amikor neked kényelmes, de nagyon örülnék, ha együtt kezdhetnénk, május 18-án. 

A tanfolyam során bármikor kérdezhetsz – ez teljesen természetes.

A tanfolyamhoz 3 évig hozzáférsz, tehát a későbbiekben is tudod használni a felületet.

Hogyan csatlakozhatsz?

Töltsd ki az oldal alján található űrlapot! Kérlek, figyelj arra, hogy az emailcímedet jól írd be! Ha van kuponkódod, feltétlenül írd be! Ha nincs, akkor hagyd üresen ezt a mezőt!

Kattints a “Jelentkezem!” gombra! Ha bankkártyás fizetést választottál, az oldal átirányít az OTP SIMPLE PAY hivatalos oldalára. A kártyaadataid itt teljes biztonságban vannak, illetéktelenek nem férnek hozzá!

Ellenőrizd a postafiókodat, megérkezett-e a visszaigazoló levél! Ha nem találod, ellenőrizd a spam és promóciók mappákat is! Ha nem kaptad meg a visszaigazolást, írj a hello@skillo.hu címre, és segítek!

Jelentkezés

TEENDŐID:

1. LÉPÉS: Válassz fizetési módot!

Lehetőséged van PayPal-lal fizetni, vagy banki átutalással, vagy Bankkártyával, a Simple Pay biztonságos banki felületén keresztül.

2. LÉPÉS: Kapcsolattartáshoz szükséges személyes adatok

Töltsd ki a szükséges mezőket, hogy megfelelően tudjuk tartani veled a kapcsolatot!

3. LÉPÉS: Számlázási adatok

Add meg, hogy milyen adatokkal állíthatjuk ki a számlád!

(Ha cég névre kéred a számlát, kérlek, fokozottan ügyelj az adószám helyes megadására, elkerülendő mindkettőnk többletmunkáját!)

Fizethetsz biztonságosan és kényelmesen is az OTP Simple vagy a PayPal rendszerein keresztül!

 

Sárosdi Virág
+36 30 68 24 159
hello@skillo.hu
Veresegyház, Sportföld utca, 23/i