Lapbook suli

A Lapbook suli egy olyan 10 hetes tanfolyam, ahol képernyővideók segítségével neked is megmutatom a lapbook készítés lépéseit, és annyi nyomtatható játékot készíthetsz majd, amennyit csak szeretnél!

 

10 hetes program a saját tempódban

Lapbook készítés lépései egyszerűen

Képernyő videók lépésről lépésre

Mindig lesz mivel játszani!

Milyen az a lapbook-suli?

 

A Lapbook suli egy olyan 10 hetes tanfolyam, ahol a képernyő videók segítségével neked is megmutatom a lapbook készítés lépéseit, és annyi nyomtatható játékot készíthetsz, amennyit csak szeretnél!

Ha már próbáltál lapbook-ot vagy más nyomtatható játékot készítani, akkor tudod, mekkora munka

A megfelelő sablon kiválasztása

Mindig más és más játékot kitlálni egy egy témakörhöz

Annak megtervezése hogyan helyezd el a sablonokat a mappában

A sablon megszerkesztése

Ki vagyok én és kinek tudok segíteni?

Sárosdi Virágnak hívnak, hat gyermekes édesanya vagyok. Gyógypedagógus-logopédusként dolgozom, és közel 10 éve készítek lapbookokat.

Mind a munkám során, mind pedig a saját gyerekeimmel való tanulás során megtapasztaltam, mennyivel hatékonyabb, élvezetesebb lapbook és játékok segítségével elsajátítani az új ismereteket.

A Lapbook suli segítségével már több, mint 500 szülő, pedagógus tanult meg lapbookot készíteni, így biztos lehetsz benne, hogy neked is sikerülni fog! Én mindent megteszek ezért!

A tanfolyam tematikája

 

Ha eddig csak tervezted, hogy lapbookot készítesz, akkor a nehézségekről még fogalmad sincs… Ha elvégzed a tanfolyamot, a nehézségeket elfelejtheted!

Mi a lapbook? Miért könnyebb és élvezetesebb lapbook-kal, vagy játékokkal tanulni, mint tankönyvből? Ismerkedés az alapokkal: mikor milyen játékokat, lapbooksablonokat célszerű használni? Milyen programok segítenek ebben?

Tudod, hogyan keltsd fel gyermeked érdeklődését egy unalmasnak gondolt téma iránt? Motivációs technikák, és az előkészített környezet szerepe.

Hogyan szervezd meg a lapbook elkészítését? Milyen játék fér bele a pörgős hétköznapokba, még iskola, óvoda után? Mutatom, hogyan érdemes megszervezni!

Egyszerű, mégis mutatós lapbook – mappák készítése

Mi kell a lapbookhoz, és hol szerezzem be ezeket az alapanyagokat? Praktikus tanácsok a nyomtatható játékok készítéséhez.

Mikor melyik sablont használjam? Készen kapsz 200 db lapbook sablont, valamint játékokhoz használható képeket kiváló minőségben. (csipeszes játékok, bingó, kártyajáték, dooble, betűs, számos játékokhoz) Képeryővideókon mutatom be, hogyan tudod ezeket a sablonokat, képeket használni.

Állandó elemek egy lapbookban – ezekből bármikor összeállíthatsz egy lapbookot! Sok résztvevő mondta, hogy ez volt a legnagyobb kincs, amit kapott!

Mutatom mindet, képernyő videókon.

Különleges elemek egy lapbookban – mert minden lapbook egy kicsit más! Természetesen ezeket is képernyővideókon mutatom.

Kézműves ötletek, játékok, kísérletek listája leírásokkal – ne csak a papír maradjon meg, hanem az élmény is!

Egy lapbook elkészítése közösen – a folyamat bemutatása az elejétől a végéig.

Már csak eddig érhető el a program

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Mit kapsz a 10 hetes programban? 

A tanfolyam a Skillo.hu tanulószobájában zajlik. Itt találod a videókat, letölthető pdf-ket, melyek segítik a tananyag megértését. Ahol csak lehet, képernyő videókon mutatom meg, mit, hogyan tudsz elkészíteni. Itt éred majd el a minőségi képeket is, melyeket felhasználhatsz a lapbook készítéséhez.

A Lapbook suli során 20 azonnal használható, nyomtatható játékötletet mutatok neked.
Ezeket különböző témákhoz igazíthatod és így igazán gyorsan és egyszerűen készíthetsz el újabb és újabb játékokat!

A tanfolyami anyag részét képezi egy 200 db-os sablon-gyűjtemény, így a lapbookok, és a játékok alapjait nem kell külön elkészítened.
Ez hihetetlenül sok időt spórol neked! A sablonokat tetszés szerint méretezheted, nem fognak torzulni a vonalak!

Ez a tanfolyam nem csupán egy eszközt ad a kezedbe, hanem a megvalósításhoz is konkrét segítséget kapsz hétről hétre.
Lesznek házi feladatok is.
Ezeket természetesen nem kötelező elkészíteni, hiszen felnőttek vagyunk, és nem a jobb jegyre hajtunk, hanem valóban szeretnénk megtanulni valami újat!

A tanfolyam részét képezi a 100 db clipart is, melyet most ajándékba kapsz. A képek témái: színek, állatok, növények, zöldségek-gyümölcsök, emberi test, tavasz, nyár, ősz, tél, és az iskolai eszközök. 

A tanfolyam feldolgozását segíti az is, hogy 2 évig hozzáférsz a leckékhez, így bármikor elakadsz, csak belépsz a felületre, és máris képben leszel!
Így ha éppen lebetegszel, elutazol, vagy más okok miatt csúszol el az anyaggal, semmi gond, később ott folytatod majd, ahol abbahagytad!

Kérdések-válaszok

Nincs Facebook profilom. Csatlakozhatok enélkül is?

Természetesen! Minden letölthető anyag, minden egyes videó elérhető számodra is! A kérdéseidet is felteheted, válaszolok majd rájuk. 

Nem Magyarországon élek. Részt tudok venni a programban?

A magyar emberek híresek a vendégszeretetükről, így nagy örömmel fogadunk téged is, akárhol is élsz! A Lapbook suli anyagaihoz digitálisan férsz hozzá, így az országhatárok nem gátolnak semmiben! A fizetést meg tudod oldani paypal fiókkal, vagy bankkártyás fizetéssel, így teljesen ingyenes a pénzmozgás is.

Rengeteg ötletet mentettem már a Skillo hírlevelekből, a FB és IG oldalról. Miben más a Lapbook suli?

A Lapbook suli nem játékok gyűjteménye!

Itt lépésről lépésre megmutatom, hogyan tudsz te magad percek alatt elkészíteni egy játékot, amiben pont azok dolgok kerülnek bele amire a rád bízott gyermekeknek éppen szüksége van.

Rengeteg játéksablont készítettem, melyeket sokrétűen tudsz majd használni, hogy a munkádat te is, és a gyerekek is élvezzék!

Szülő vagyok. Én is csatlakozhatok?

Naná! Ezentúl, ha látsz egy jó játékötletet, csak leülsz a gép elé, és elkészíted. 

Egyáltalán nem vagyok kreatív! Nekem is hasznos a Lapbook suli?

Jaj, ha tudnád, hányan érezték már ugyanígy magukat!

Ha úgy érzed, nem vagy elég kreatív, akkor pontosan itt a helyed!

Biztosíthatlak róla, hogy senki sem születik kreatívnak! Ha elkezded megvalósítani a bemutatott játékokat, biztos vagyok benne, hogy pár hét múlva már nem lesz benned kétség! Felébred benned is a kreativitás!

Nincs túl sok időm. Mennyi időt igényel egy-egy játék összeállítása?

Ezt lehetetlen előre megmondani, de a Lapbook suli egyik célja pont az, hogy időt spóroljon neked!

Nagyjából 5-10 perc alatt össze fogsz rakni egy társasjátékot, hiszen a játéktáblát készen kapod hozzá, és a képeket sem kell a neten vadásznod.

Egy lapbookban átlagosan 6-8 játék kap helyet. Ez azt jelenti, hogy egy teljes lapbookot egy óra alatt tudsz elkészíteni.

Meg kell gondolnom minden fillér kiadást. Mire lesz még szükségem a Lapbookhoz?

Pontosan tudom, hogy bérből és fizetésből élni nem könnyű. Gondolhatod, hat gyermeket neveltünk fel!

Éppen ezért  rengeteg hasznos anyaggal töltöm meg a programjaimat!

Így elsőre rögtön elkészíthetsz majd minimum 10 lapbookot. Gondolj bele, ha ezeket készen vásárolnád, hat számjegyű összeg lenne! Ha te készíted, mindössze 29 000 Ft. (ha van kuponkódod, még kevesebb!)

 

Megoszthatom-e a tagságomat a kollégáimmal?

Nem. Azzal együtt, hogy nagyon örülök, ha minél több ember használja a Lapbook suli anyagait, egy fizetéssel csak egy személy használhatja a tanulószobai felületet, vagy jelentkezhet a FB csoportba.

Ha a barátnőddel is szeretnéd megosztani ezeket a játékokat, saját előfizetéssel kell rendelkeznie.

Megoszthatom-e a szülőkkel az általam készített játékot, lapbookot, feladatlapot?

Természetesen a játékokat, feladatlapokat szabadon megoszthatod a szülőkkel, akár PDF-ben is, hogy ne téged terheljen már a nyomtatás költsége. azonban az interneten nem terjesztheted, nem töltheted fel más Fb csoportokba, sem más fájlmegosztó oldalakra.

Így a saját munkádhoz bátran használhatod!

Mi lesz, ha mégsem tetszik?

Annak ellenére, hogy a legnagyobb gondossággal készítem az online programjaimat, előfordulhat, hogy neked mégsem fog tetszeni. Sajnos a befizetett összeget nem tudom neked visszatéríteni, így arra kérlek, hogy ha még nem ismered a munkámat, akkor várj még a csatlakozással! Iratkozz fel a hírlevelemre, amelyben sokféle ingyenes játékot találsz, és jobban fogod látni, hogy való-e neked a Lapbook suli!

Maradt még kérdésed, amire nem kaptál választ?

Írd meg nekem a virag.sarosdi@skillo.hu címre!

Jelentkezés

TEENDŐID:

1. LÉPÉS: Válassz fizetési módot!

Lehetőséged van PayPal-lal fizetni, vagy Bankkártyával fizetni, a Simple Pay biztonságos banki felületén keresztül.

2. LÉPÉS: Kapcsolattartáshoz szükséges személyes adatok

Töltsd ki a szükséges mezőket, hogy megfelelően tudjuk tartani veled a kapcsolatot!

3. LÉPÉS: Számlázási adatok

Add meg, hogy milyen adatokkal állíthatjuk ki a számlád!

(Ha cég névre kéred a számlát, kérlek, fokozottan ügyelj az adószám helyes megadására, elkerülendő mindkettőnk többletmunkáját!)

Sárosdi Virág
+36 30 68 24 159
hello@skillo.hu
Veresegyház, Sportföld utca, 23/i

A honlap cookie-kat használ. Részletek

Az adatvédelmi tájékoztató ide kattintva érhető el.

Bezárás