Köszönöm, hogy letöltötted a Beszédfejlődés ebookot!

GÖRGESS LEJJEBB – VAN ITT MÉG MÁS IS SZÁMODRA!

Perceken belül kapnod kell egy levelet a hello@skillo.hu email címről, benne a legfőbb információkkal!

Ha 15 percen belül nem kapod meg, akkor kérlek, ellenőrizd az alábbiakat:

Ritkán előfordulhat, hogy a levelünk sajnos véletlenül a SPAM mappádba kerül. Ha ez történt nálad, akkor mindenképpen tedd be a biztonságos címek közé a virag.sarosdi@skillo.hu címet, hogy a jövőben is megkapd a programmal kapcsolatos fontos infókat.

Ha gmail-es címet használsz, előfordulhat hogy a levelünk a “Promóciók”, vagy “Közösségi” mappába kerül. Azt javasoljuk, hogy húzd át onnan az elsődleges mappába a levelet, hogy a jövőben is oda érkezzenek és ne maradj le semmiről!

Ha egyik helyen sem találod, az a legtöbb esetben elírás következménye. Ilyenkor kérlek vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal és megoldjuk a problémát!

hello@skillo.hu | +36 30 200 1000

Van itt még valami neked!

Skillo Klub

Azoknak a szülőknek, akik hisznek abban, hogy szülőnek lenni nem stressz, hanem öröm és boldogság.

 

Adj nekem 12 hónapot, és megtapasztalod, hogy családod mindennapjai olyanok lesznek, mint amilyenről mindig is álmodtál!

A Skillo Klubban arra fókuszálunk, hogy az anyaságunkat ne csak túléljük, hanem megéljük.

Mert a boldog családok nem csak úgy lesznek, hanem a családunk boldogságát mi magunk teremtjük meg!

Mit mondanak erről a változásról a Skillo Klub tagjai?

“8 hónapja vagyunk Skillo Klub tagok. Ezalatt az idő alatt jelentősen megnőtt a gyermekekkel együtt töltött minőségi időnk, aminek nem csak mi (apa és anya), de a kicsik is nagyon örülnek. Mióta a Skillo Klubban kapott javaslatok alapján átrendeztük, rendszereztük a gyerekek játékait, azóta szembetűnően többet játszanak egyedül is, jobban feltalálják magukat. “

Major-Kiss Nikolett

Három huncut kisfiú édesanyja

“A Skillo klub nekem egy óriási lelki nyugalmat adott. Az, hogy itt van a többi anyuka is, akikkel ugyanazokkal a hétköznapi problémákkal, nehézségekkel osztozunk, lelkileg sokat segít.

Én Milánnal hatalmas mélységeket és magasságokat élek meg anyaként és ehhez szuper kapaszkodókat, támpontokat, mentőöveket ad Virág és persze a kis csoportunk.”

Kis Gabriella

Egy fantasztikus kisfiú anyukája

“Óvónőként használom a munkámhoz. A játékcsomagokat a foglalkozásokon dolgozzuk fel, a videók pedig a gyerekek neveléséhez nyújtanak részletes és tapasztalt segítséget.

Amikor a gyermekeim kicsik voltak, jó lett volna egy ilyen segítség, csak javasolni tudom a kisgyermekes családoknak is.”

Molnárné Miklán Jolán

Óvónő, 4 felnőtt (2 fiú, 2 lány) anyukája, 5 unokával

“Számomra a gyereknevelés nagyon kimerítő. Rengeteg az egymásnak ellentmondó információ. Anyaként próbálok megfelelni a sokféle elvárásnak. Néha úgy érzem magam, mint egy cirkuszi zsonglőr, aki 6 tányért tart egyszerre a levegőben. A munkahelyem, a gyerekeim, a férjem, a családi menü, a programok, az ünnepek, a reggeli elindulás, a délutáni hazaérkezés, betegségek… és melyik tányért ejtem el?

Hát persze hogy azt, amire már nem figyelek, azaz saját magamat…”

“Ha legalább a gyerekeink elfoglalnák magukat néha!

Ott a sok játék a gyerekszobában! De végig söpört egy hurrikán – a játékok szerteszéjjel, a gyermekeink pedig unatkoznak. A lakásunk már régen nem az a családi szentély, amit a Printeresten megálmodtam.”

“Nagyon akaratos gyerekeim vannak. Nem csak úgy érzem, hogy a fejemre nőttek, hanem ez az igazság.

Már sokmindent kipróbáltam: büntetés, zsarolás, jutalmazás, könyörgés, de semmi nem hatott.

Nagy szükségem lenne olyan módszerekre, amelyek valóban működnek!”

Azt érzed, hogy soha nem vagy elég jó. Már annyi jó tanácsot olvastál az Instagramról, de még egy jó ötletet sem sikerült megvalósítani. Láthatatlannak és magányosnak érzed magad.

Vannak elképzeléseid, hogy milyennek kellene lennie a családi életnek, de óriási a szakadék az álmaid és a valóság között.

Csak azt érzed, nem vagy jó, nem vagy elég.

Belekerülsz egy ördögi körbe…

Mindannyian tudjuk, hogy a gyerekeink egyszer felnőnek és nem szeretnénk azt gondolni – másképp kellett volna…!

Én azt mondom, megérdemled, hogy élvezd a gyereknevelést, élvezd a családoddal töltött időt,
és a gyerekek is megérdemlik, hogy élvezzék a gyerekkorukat!

Van egy jó hírem: nem kell kimerülnöd a gyereknevelésben!

Itt az idő, hogy kilépj az ördögi körből, vár a Skillo Klub!

Olyan eszközöket kapsz a kezedbe, amelyek segítenek olyan anyává válnod, amilyen mindig is szerettél volna lenni.

Hónapról hónapra azon dolgozol majd, hogy kapcsolódj a gyermekeddel. Így a családi életed békésebb lesz, az otthonod pedig játékosabbá válik.

Hogyan működik a Skillo Klub?

Minden hónapban egy témára fókuszálunk. Egyszerre egy kicsit lépünk előre, de ez a kis lépés nagy változásokat hoz majd a mindennapokba. Kézzelfogható változásokat tapasztalsz meg minden egyes hónapban.

És hogyan fogod mindezt elérni?

A LÉPJ! módszerrel!

9

L = Lássuk!

Minden hónap elején egy videó kurzus vár. Ennek segítségével kitűzöd, mi lesz a célod. Segítek kialakítani!

9

É = Én mit tehetek?

Megteszed az egyetlen apró lépést. Ehhez minden eszközt biztosítok neked.

A lépés a te feladatod, az eredményért én vagyok a felelős.

9

P = Problémák átbeszélése

Legyőzöd az akadályokat. Természetes, hogy nem megy minden elsőre. De ne aggódj! A csoportunkban már sokan jártunk ott, ahol most te vagy. Több, mint ezer segítőkész, ítélkezéstől mentes édesanya adja át neked a tapasztalatát.

9

J = Jutalmazzuk meg magunkat!

Megünnepled a sikert. Igen, megcsináltad! Nem csak vállon veregetjük magunkat, hanem ténylegesen észrevesszük és megünnepeljük a változást.

Gondosan megterveztem a témákat – ez szinte minden családnak pozitív változást hoz az életébe

JÚLIUS - Gyerekszoba helyett játéktér

Minden családtag boldogabb, nyugodtabb, ha az otthonunk mindannyiunk számára megfelelően van kialakítva. Megismerkedünk az otthonunk főbb zónáival, azok szerepével és ezek összehangolásával – ne aggódj, nem kell egyetlen új bútort sem venned!

AUGUSZTUS - Önálló játék és közös játékidő megteremtése

Van néhány fő szabály, amit ha figyelembe veszel és rendszeresen alkalmzol, akkor a gyermeked képes lesz arra, hogy gyermeked önállóan elfoglalja magát, ahelyett, hogy folyamatosan neked kelljen szórakoztatnod. Így lesz időd olvasni, vagy nyugodtan meginni a kávédat.

SZEPTEMBER - Együtt a család - családi kultúra

Minden családnak van kultúrája: ahogy kommunikál, ahogy étkezik, amilyen hagyományai, napi rutinja van, ahogyan a családtagok öltözködnek…ez mind meghatározza azt, milyen értékeket adunk át a gyermekeinknek. Ebben a hónapban ezeket vesszük sorra.

OKTÓBER - Napirend tervezése

Átadom mindazt a tapasztalatot, ami segített nyolc tagú családunk napirendjét kialakítani és fenntartani. Megtanulsz előre tervezni, és ez rengeteg stresszt levesz majd a válladról.

NOVEMBER - A közösség ereje

Tudom, hogy olykor elszigetelve, támogatás és segítség nélkül érzed magad. Régen az egész falu nevelte a gyerekeket. Konkrét példákon keresztül megmutatom neked, hogyan tudsz magad köré a “saját faludat” kiépíteni.

DECEMBER - Énidő, önfejlesztés, hobbi

Biztos van olyan dédelgetett vágyad, hogy megtanulj egy új dolgot: horgolás, főzés, egy új nyelv, festés vagy bármi. Gyermeked számára is nagyon erős pozitív példát adsz, ha önfeladás helyett energiát fektetsz vágyad megvalósításába. Elmondom, hogy tudtam egyetemet elvégezni, és megtanulni varrni és hímezni 6 gyerek mellett.

JANUÁR - Rend, rendszerezés
Mondj búcsút a rendetlenségnek! A környezetünk hatással van ránk! Az inspiráló környezet eléréséhez mutatok egyszerű, mindenki számára megvalósítható technikákat. Ne aggódj, semmit nem kell vásárolnod hozzá!
FEBRUÁR - A boldog család
Tudtad, hogy a boldogság tervezhető? Minden családnak vannak értékei, amit fontos megfogalmaznunk, gondoznunk, ápolnunk. Ezek lesznek a kiindulópontjaink a tervezésben. 
MÁRCIUS - Önbizalom

Ami a szülőségünket leginkább képes aláásni, az a gyenge lábakon álló önbizalom, a folyamatos bűntudat. Ebben a hónapban azon fogunk dolgozni, hogy felfedezzük magunkban az erőt, a természetes anyai ösztönök működését. 

ÁPRILIS - Kommunikáció
Hagyd abba a kiabálást, mert van ennél sokkal jobb eszköz a kezedben! Végigvesszük azokat a kommunikációs stratégiákat, melyek segítségedre lesznek ebben!
MÁJUS - Praktikus szülői megoldások

Szülőként teljesen más szerepbe kerülünk, mint amelyekben már otthonosan mozgunk. Voltunk a szüleink gyerekei, a munkahelyünkön a főnökünk beosztottja, a párkapcsolatunkban partnerek, de egyszercsak szükőkké váltunk! Itt az ideje, hogy megtanuljuk, milyen eszközeink vannak ehhez a csodálatos szerephez!

JÚNIUS - Még több energia!

Itt az ideje az erőforrásainkat is számba vennünk! És most nem a még egy csésze kávét fogom ajánlani! Amíg a gyermekeim kicsik voltak, egyáltalán nem ittam kávét. Így vannak sokkal jobb ötleteim!

Szóval, mennyit érne neked, ha az életed ezen területein változtatni tudnál? Engedd, hogy segítsek ebben!

Sárosdi Virág vagyok.

 

Hat gyermekem van, a munkám révén pedig sok száz gyermekkel kerültem kapcsolatba az elmúlt 20 év során.

Azt szeretném, ha te is stressz és bűntudat nélkül nevelnéd a gyermeked és örömforrás lenne számodra a gyermekeddel töltött minden pillanat.
A Skillo Klubban ezen az úton vezetlek végig.
  Sárosdi Virág, a Skillo Klub alapítója
  Q

  Mi nem a Skillo Klub?

  • Nem pszichológiai tanácsadás
  • Nem játékok gyűjteménye
  • Nem képességfejlesztő program

  Kinek nem való a Skillo Klub?

  • Helikopter szülőknek: akik folyton aggódnak a gyerekük miatt és csak a nyakukon lógnak.
  • Nem való tökéletes szülőknek.
  • Nem való azoknak a szülőknek sem, akik feladták a fejlődés és változás lehetőségét.
  R

  Mi a Skillo Klub?

  • Megváltoztatja a családok életét
  • Valódi változást hoz a család mindennapjaiba
  • A Skillo Klub egy maraton, nem pedig egy sprint

  Kinek szól a Skillo Klub?

  • Az elég jó szülőknek, akik a családi élet kihívásaira megoldandó lehetőségként tekintenek.
  • Azoknak a szülőknek, akik örömmel támogatnak másokat és maguk is tudnak segítséget kérni.
  • Akik aktívan tesznek családjuk boldogságáért.
  • Azoknak a szülőknek, akik ha hibáznak, azt tanulási folyamat részeként élik meg.

  A Skillo Klub tagjaként egy elfogadó, sokszínű anyai közösség tagja leszel.

  “A barátnőmtől kaptam ajándékba a tagságot még tavaly. Amikor lejárt, az első dolgom volt, hogy meghosszabbítsam! A Skillo Klub játékai a mindennapjaink részévé váltak. A kislányom minden nap kéri, hogy játszunk a játékcsomagokkal! Nekem pedig óriási segítséget jelentenek a videó kurzusok! Most éppen a Pozitív fegyelmezésnél tartunk, és a férjemmel együtt nézzük a videókat, és igykeszünk ezen elvek mentén alakítani a nevelési gyakorlatunkat. Már az első héten éreztem, hogy a kislányom sokkal együttműködőbbé vált! A másik nagy kedvenceink a Kreatív naplók, nagy élmény kitölteni őket, és biztos vagyok benne, hogy csodás emlékek lesznek pár év múlva. “

  Horváth Emília

  egy pajkos kislány édesanyja

  Nézzük, mi vár a Skillo Klubban hónapról hónapra!

  Minden hónapban vár egy online minikurzus, amelynek témáit fentebb megtalálod.

  Gyors, instant játékötletekkel leszel gazdagabb hónapról hónapra. Munka után is egyszerű előkészíteni, így mindig lesz idő a közös játékra!

  Minden hónapban egy új lapbook, melyet közösen készíthettek el - így a tanulási képességeket is előkészítjük, hogy ne legyen gond az iskolában sem.

  Könyv- és játékajánlók minden hónapban, így az ajándékozás is egyszerűbbé válik.

  Szerepjátékok, közös vidámság, máskor önálló játék, vagy közös móka a tesókkal - mindig találsz az igénynek megfelelő ötletet.

  Komplett fejlesztő tanfolyamok kerülnek fel hónapról hónapra, elsőként a beszéd és a kommunikáció a téma.

  Miért fogod szeretni, hogy a Skillo Klub online elérhető?

  Egyszerű

  A Skillo Klub összes anyagát a saját tanulói fiókodban bármikor elérheted. 

  Alkalmazkodik hozzád

  Ha szeretnéd, akár éjjel is barangolhatsz, kérdezhetsz. Ha betegek lesztek, és három napig be sem lépsz, nem fut el semelyik lehetőség, szépen, türelmesen megvár minden. 

  Nem kell várnod

  Amint tagjává válsz, azonnal hozzáférsz minden anyaghoz. Igen, akár 2 percen belül!

  Folyamatos segítséget kapsz

  Akár a Fb csoportban teszed fel a kérdésed, akár nekem írsz üzenetet, garantáltan gyorsan választ kapsz a kérdéseidre!

  Rugalmas

  A felületen található játékokkal, videós anyagokkal akkor és úgy haladhattok, ahogy nektek kényelmes.

  Visszanézhető

  Egy mini tanfolyamot, vagy workshopot annyiszor nézel vissza, ahányszor csak szeretnéd. 

  Mennyibe kerül a Skillo Klub előfizetés?

  A Skillo Klub előfizetéseddel minden egyes hónapban  körülbelül 50 000 Ft értékű tartalomhoz, tudáshoz jutsz hozzá.
  Természetes, hogy téged az érdekel most, hogy mennyit kell fizetned ezért az értékért!

  A Skillo Klubhoz kétféleképpen tudsz csatlakozni: választhatsz havi vagy éves tagságot!

  A havi előfizetés díja: 5990,- Ft/hó

  Az éves előfizetés díja: 59 900,- Ft/év

  Azaz éves díj esetén 2 havi tagdíjat spórolsz meg!

  Most talán nincs időd nyugodtan meginni egy kávét – ha azonban a Skillo Klub sikerútjára lépsz a mindennapjaidban, akkor ígérem, lesz énidőd is, amikor jöhet egy habos capuccino!

   

   

  A havi tagdíjjal egy teljes hónapig használhatod a Skillo Klub felületét, letöltheted az összes játékot, megnézheted az összes videót, kérdezhetsz, végigcsinálhatod a játékos kihívásokat!
  A havi előfizetést bármikor megszakíthatod, ha tovább nem szeretnéd folytatni a tagságodat.
  Ezt követően azonban tovább nem férsz hozzá a felülethez.
  Ha később újra szeretnél majd csatlakozni, akkor azt az akkor érvényes feltételek mellett teheted majd meg.

  Néhány kérdés, amely talán téged is foglalkoztat – kattints a kérdésre a válaszért!

  Nem szeretnék egy évre elköteleződni - nincs havi előfizetés?

  Természetesen havi díjas előfizetést is választhatsz. Akkor szakítod meg, amikor szeretnéd. Ezt követően nem férsz hozzá tovább a felülethez, és ha újra szeretnél csatlakozni, azt az aktuális feltételekkel tudod majd megtenni.

  Szeretnék banki átutalással fizetni. Hogy lehetséges ez?

  Az előfizetést bankkártyás, rendszeres levonási megbízással tudjuk teljesíteni, ez biztosítja a folyamatos hozzáférést. Ha többszöri próbálkozás ellenére esetleg még sem sikeres a megbízás, akkor kérlek, írj az ügyfélszolgálatunknak, és igyekszünk segíteni (hello@skillo.hu).

  A bankkártyás megbízásodat az OTP Simple Pay rendszere kezeli, a bankkártya adataidat mi nem látjuk, az előfizetésedet pedig bármikor megszakíthatod!

  Nincs Facebook profilom. Csatlakozhatok enélkül is?

  Természetesen! Minden letölthető anyag, minden egyes videókurzus, a kedvezmények, könyv és játékajánló elérhető számodra is! A kérdéseidet is felteheted, a kérdezz-felelek videókhoz is hozzáférsz! A Facebookon zajlanak a kihívások, és a közösségi élet. Ha ebben nem szeretnél részt venni, semmi gond. Dönts, ahogy számodra komfortos!

  Nem Magyarországon élek. Részt tudok venni a programban?

  A magyar emberek híresek a vendégszeretetükről, így nagy örömmel fogadunk téged is, akárhol is élsz! A Skillo Klub anyagaihoz digitálisan férsz hozzá, így az országhatárok nem gátolnak semmiben! A fizetést meg tudod oldani paypal fiókkal, vagy bankkártyás fizetéssel, így teljesen ingyenes a pénzmozgás is.

  Rengeteg ötletet mentettem már a Skillo hírlevelekből, a FB és IG oldalról. Miben más a Skillo Klub?

  A Skillo Klub nem csupán játékok gyűjteménye: a Skillo Klub több, mint játéktár!

  Lépésről lépésre kidolgoztam a közös játékfolyamatot a gyermeked számára. Végigvezetlek azokon a lépéseken, amelyeket megtettem, hogy céltudatos játékostárs és magabiztos szülő legyek saját gyermekeim és a tanítványaim számára. Ott leszek melletted, hogy játékötletekkel, mesterkurzus-videókkal, más eszközökkel és gondolkodásmód-váltásokkal támogassalak az egyes szakaszokon keresztül, hogy végigvigyen ezen az úton!

  Óvónő vagyok, nincsenek saját gyermekeim. Én is csatlakozhatok?

  Óvónőként rengeteg időt spórolhatsz meg azzal, hogy kész tematikus játékcsomagokat találsz a Játéktárban. Ezek a játékcsomagok 70-100 oldalas komplett játékok, leírásokkal, fotókkal. A praktikus tárolási ötletek, a játékszervezéssel kapcsolatos videókurzusok szintén nagyban segítik, egyszerűsítik a munkádat.

  Egyáltalán nem vagyok kreatív! Nekem is hasznos a Skillo Klub?

  Jaj, ha tudnád, hányan érezték már ugyanígy magukat! Biztosíthatlak róla, hogy senki sem születik kreatívnak! Ha elkezded megvalósítani a játékötleteket, biztos vagyok benne, hogy pár hét múlva már nem lesz benned kétség! Felébred benned is a kreativitás!

  Nincs túl sok időm. Mennyi időt igényelnek a fogalkozások?

  Igyekeztem az elfoglalt szülők számára is könnyen feldolgozhatóvá tenni a Skillo Klub anyagait. Egy-egy közös játék a gyermekeddel 20-30 percet igényel, ezt javaslom hetente többször beiktatni a napjaitokba. A videókurzusok kb 10-15 percesek, ezekből havonta 2-5 lesz a felületen. A megvalósításuk egy folyamat része, családonként eltérő lehet.

  Hogyan működik az éves és havi tagsági rendszer?

  A havi előfizetéssel járó tagság 30 napra (1 hónapra) szól. A bankkártyád havonta terhelődik a havi előfizetés díjával.

  Az éves előfizetés 12 hónapra szól, 10 hónap díjáért. Az éves fordulónapon a bankkártyád ismét terhelésre kerül és újabb 12 hónappal meghosszabbodik a tagságod.

  Bármelyik előfizetés esetén a tagdíj változatlan marad, amíg folyamatos az előfizetésed!

  Ha kedvezményesen (kuponkóddal) fizettél elő, akkor a kedvezményes díjon érvényes az előfizetésed, amíg az folyamatos!

  Mi történik, ha lemondom a tagságomat?

  Ha a választott (havi vagy éves) előfizetésedet lemondod, a következő fordulónapkor már nem terhelődik a kártyád, és eddig a napig él a hozzáférésed is a Klub tartalmához.

  Bármelyik előfizetés lemondása után csatlakozhatsz majd újra, amikor ismét fogad jelentkezőket a Skillo Klub, az akkor aktuális feltételekkel.

  Megoszthatom-e a tagságomat az ismerőseimmel?

  Nem. Azzal együtt, hogy nagyon örülök, ha a férjed, a barátnőd, és az édesanyád is támogat a közös játékban, és a tudatos fejlesztési folyamatban, egy előfizetéssel csak egy személy jelentkezhet a FB csoportba, és egy személy férhet hozzá a tanfolyami felülethez.

  Ha a barátnőddel is szeretnéd megosztani ezeket a játékokat, saját előfizetéssel kell rendelkeznie.

  Meg kell gondolnom minden fillér kiadást. Mire lesz még szükségem a játékokhoz?

  Pontosan tudom, hogy a kisgyermek rengeteg kiadást jelent egy családnak. Gondolhatod, hat gyermeket neveltünk fel! Éppen ezért a programot úgy állítottam össze, hogy lehetőleg az otthoni anyagokat, a meglévő játékaitokat tudd felhasználni. Sőt, partner webshopok is csatlakoztak a Skillo Klubhoz, akiknél folyamatosan kedvezményben részesülhetsz a vásárlások során! Ha még ez sem lenne elég, tagságod ideje alatt a Skillo.hu tanfolyamaiból, játékaiból is kedvezményes áron tudsz vásárolni!

  Mi lesz, ha mégsem tetszik?

  Annak ellenére, hogy a legnagyobb gondossággal készítem a havi anyagokat, előfordulhat, hogy neked mégsem fog tetszeni. Sajnos a befizetett összeget nem tudom neked visszatéríteni, így arra kérlek, hogy ha még nem ismered a munkámat, akkor várj még a csatlakozással! Iratkozz fel a hírlevelemre, amelyben sokféle ingyenes játékot találsz, és jobban fogod látni, hogy való-e nektek a Skillo Klub!

  Nem sikerül a kártyás rendelésem - hogy csatlakozhatok?

  Sajnos néha előfordul, hogy a rendelés, vásárlás többszöri próbálkozásra sem sikerül.

  Ha hosszabb ideig, más helyről ésvagy eszközről indítva is sikertelen marad a próbálkozásod, kérlek, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálatunkkal, hogy közösen kereshessünk megoldást:

  Email:  hello@skillo.hu
  Telefon: +36 30 200 1000

  Jelentkezés

  TEENDŐID:

  1. LÉPÉS: Válassz előfizetési ciklust!

  Az előfizetést a Simple Pay biztonságos banki felületén keresztül, bankkártyád segítségével érvényesítheted.

  Ha valamiért többszöri próbálkozásra sem sikerül a megrendelés és vásárlás, kérlek, írj az ügyfélszolgálatunknak (hello@skillo.hu), hogy segíthessünk.

  2. LÉPÉS: Kapcsolattartáshoz szükséges személyes adatok

  Töltsd ki a szükséges mezőket, hogy megfelelően tudjuk tartani veled a kapcsolatot!

  3. LÉPÉS: Számlázási adatok

  Add meg, hogy milyen adatokkal állíthatjuk ki a számlád!

  (Ha cég névre kéred a számlát, kérlek, fokozottan ügyelj az adószám helyes megadására, elkerülendő mindkettőnk többletmunkáját!)

  Biztonságosan és kényelmesen fizethetsz a Simple Pay rendszerén keresztül!

   

  Jelentkezés – válassz havi vagy éves előfizetést!

  Havi előfizetés:

  Éves előfizetés:

  Biztonságos-e bankkártyával vásárolni az Interneten?

  A bankkártyás vásárlás aránya az Interneten évről évre nő, ennek ellenére sokan még mindig ódzkodnak az Interneten bankkártyával vásárolni árukat vagy szolgáltatásokat.

  Pedig … !

  A bankkártyás fizetéskor a vásárlás összege visszahívható

  Minden banknak van pénz-visszahívási lehetősége online vásárlások esetén. Így ha nem szándékolt terhelést észlelsz a kártyádon, amit pl. nem hagytál jóvá, akkor a bank ügyfélszolgálatával kapcsolatba lépve, visszaigényelheted a vásárlásod összegét a számládra.

  Eladókét nem látjuk a bankkártya adataidat

  Amikor vásárolsz, nem látjuk a bankkártya adataidat, azt csak a bankod látja. A bank által a vásárlás eredményéről visszaadott adatok között a bankkártya utolsó 4 karakterét látjuk csak. Ez hasznos információ pl. egy előfizetéses vásárlás esetén az előfizetésre kijelölt kártyád azonosításához a köztünk fennálló levelezésben.

  Biztonság, hitelesség és bizalom

  Alapvető érdeke minden tisztességes vállalkozásnak, hogy visszatérő ügyfelei, vásárlói legyenek. Hasonlóan, a bankoknak, pénzintézeteknek is elemi érdeke minden ügyfelük biztonsága és bizalmának kiérdemlése, megtartása. A tranzakcióban szereplők folyamatosan komoly erőfeszítéseket tesznek az internetes vásárlás biztonságának növelésére és fenntartására.

  Virtuális bankkártya számla

  Tudtad? A legtöbb bank ma kedvezményes feltételekkel biztosít ügyfelei számára virtuális bankkártya számlát, amelyen a számlatulajdonos pl. csak az éppen aktuális vásárlásához szükséges mértékig és ideig tart rendelkezésre összeget. Így, ha a bankkártya adatait esetleg mégis valakik valahogyan az Interneten keresztül megszerzik, akkor is kis esélyük van kárt okozni a számlatulajdonosak, mert mind az összeg, mind annak a bankszámlán tartózkodási ideje a feltétlenül szükséges mértékre korlátozható. Az ilyen esetleges kárt is a bankok – számla típusától függetlenül – meg szoktak téríteni.

  Ezen szolgáltatással kapcsolatban érdeklődj a bankodnál!

  Pedig…!

  A bankkártyás fizetéskor a vásárlás összege visszahívható

  Úgy gondolod olyasmit vontak le, amiért te nem akartál fizetni? Ne ijedj meg! Minden banknak van pénz-visszahívási lehetősége online vásárlások esetén. Így ha nem szándékolt terhelést észlelsz a kártyádon, amit pl. nem hagytál jóvá, akkor a bank ügyfélszolgálatával kapcsolatba lépve, visszaigényelheted a vásárlásod összegét a számládra.

  Eladókét nem látjuk a bankkártya adataidat

  Amikor vásárolsz, nem látjuk a bankkártya adataidat, azt csak a bankod látja. A bank által a vásárlás eredményéről visszaadott adatok között a bankkártya utolsó 4 karakterét látjuk csak. Ez hasznos információ pl. egy előfizetéses vásárlás esetén az előfizetésre kijelölt kártyád azonosításához a köztünk fennálló levelezésben.

  Biztonság, hitelesség és bizalom

  Alapvető érdeke minden tisztességes vállalkozásnak, hogy visszatérő ügyfelei, vásárlói legyenek. Hasonlóan, a bankoknak, pénzintézeteknek is elemi érdeke minden ügyfelük biztonsága és bizalmának kiérdemlése, megtartása. A tranzakcióban szereplők folyamatosan komoly erőfeszítéseket tesznek az internetes vásárlás biztonságának növelésére és fenntartására.

  Virtuális bankkártya számla

  Tudtad?

  A legtöbb bank ma kedvezményes feltételekkel biztosít ügyfelei számára virtuális bankkártya számlát, amelyen a számlatulajdonos pl. csak az éppen aktuális vásárlásához szükséges mértékig és ideig tart rendelkezésre összeget. Így, ha a bankkártya adatait esetleg mégis valakik valahogyan az Interneten keresztül megszerzik, akkor is kis esélyük van kárt okozni a számlatulajdonosak, mert mind az összeg, mind annak a bankszámlán tartózkodási ideje a feltétlenül szükséges mértékre korlátozható. Az ilyen esetleges kárt is a bankok – számla típusától függetlenül – meg szoktak téríteni.

  Ezen szolgáltatással kapcsolatban érdeklődj a bankodnál!