SIKERES MEGRENDELÉS! – KÖSZÖNJÜK!

A megrendeléssel kapcsolatos tudnivalókat elküldtem emailben!

Amennyiben nem találnád meg, kérlek, nézd meg a promóciók és a spam mappában is!

Ha ezekben sincs, írj nekünk a hello@skillo.hu email címre!

FIGYELJ, van itt még számodra egy kivételes lehetőség:

Most soron kívül csatlakozhatsz a Skillo Klubhoz!

Kapcsolódj a gyermeked igényeihez a közös játékon keresztül!

Légy magabiztos és kiegyensúlyozott édesanya, tartozz egy szuper közösséghez!

Szeretettel várlak a Skillo Klubban!

1000+

Játékötlet

100+

Képességfejlesztő videó

100+

Anyatöltő videó

36+

Könyv, termékajánlók, kihívások

Te is megéled ezeket a helyzeteket?

9

Nem tudom, mit játsszunk, ami a kicsinek és a nagyobbnak is megfelelő.

9

Sok játék jön szembe velem, de nem tudom, melyiket válasszam…

9

Ovi, suli után már alig van időnk játszani…

9

Nehéz a gyermekemet egy-egy játékra motiválni…

Tudom, hogy érzed magad….

 

  • Mindennél jobban szeretnéd, ha többet játszhatnál a gyermekeddel, de a háztartás, munkahely, vacsorafőzés mellett erre nem mindig marad már időd.
  • Megtetszik egy-egy játék a Pinterestről, nagy gonddal elkészíted, kinyomtatod, majd a gyermeked faképnél hagy… csalódott leszel, és nem tudod, miért történt így…
  • Már foglalkoztál a gyermekeddel, és egy kis énidőre vágysz, de a gyermeked nem foglalja le magát önálló játékkal, “matricagyerek”

Hidd el, én is ugyanezeket éltem át.

És elkezdődik egy ördögi kör…

Itt az idő, hogy kilépj az ördögi körből, vár a Skillo Klub!

Nézzük, mi vár a Skillo Klubban hónapról hónapra!

Gyors, instant játékötletekkel leszel gazdagabb hónapról hónapra. Munka után is egyszerű előkészíteni, így mindig lesz idő a közös játékra!

Szerepjátékok, közös vidámság, máskor önálló játék, vagy közös móka a tesókkal - mindig találsz az igénynek megfelelő ötletet.

Minden hónapban egy új lapbook, melyet közösen készíthettek el - így a tanulási képességeket is előkészítjük, hogy ne legyen gond az iskolában sem.

Könyvajánlók és könyvnyeremények minden hónapban, így az ajándékozás is egyszerűbbé válik.

Minden hónapban vár egy mini tanfolyam, amelyből megtanulhatod, hogyan tudsz legegyszerűbben kapcsolódni a gyermeked igényeihez!

Komplett fejlesztő tanfolyamok kerülnek fel hónapról hónapra, elsőként a beszéd és a kommunikáció a téma.

Hat gyermek édesanyjaként folyamatosan zsonglőrködtem a szennyeskosár és a mosogató között. Szakemberként pontosan tudtam, mennyire fontos a közös játék, de eleinte fogalmam sem volt, miként tudom ezt a mindennapokban megvalósítani.
 Jól jött volna egy varázspálca, amivel suhintok egyet, és máris ott teremnek előttem azok a játékok, amelyekkel varázslatossá változtatom a délutánokat, estéket, és a közös játékkal egy életre szóló élményt adhatok a gyermekeimnek.
Sajnos varázspálcát nem kaptam, de rengeteg tanulással, olvasással megismertem a gyermekek játékának sajátosságait.
Magabiztos, tudatos anya lettem, majd szakemberként tovább fejlesztettem ezt a tudást, és most itt vagyok, hogy segítsek neked!
A Skillo Klub tartalmait a Montessori szemléletmód és a Pozitív fegyelmezés alapelvei szerint alakítottam ki. A saját gyermekeim nevelése kapcsán azért használtam Montessori módszerét, mert fontosnak tartottam, hogy önállóvá váljanak és kreatívak maradjanak.
Logopédusi munkám során azt tapasztaltam, hogy a Montessori játékok a gyerekek figyelmét ébren tartják, a pozitív nevelés eszközei pedig büntetés és jutalmazás nélkül jutalmazzák a gyerekeket.

 

A Montessori módszer és a pozitív fegyelmezés hatékonyságát számos kutatás igazolta már.
Mindezekről megosztom veled a tudásomat, amit a megtett úton megtanultam!
Neked már nem kell annyi kitérőt tenned, csak követni azokat az egyszerű lépéseket!

Sárosdi Virág

6 gyermek édesanyja

gyógypedagógus logopédus

Mi vár a Skillo Klub tanfolyami felületén?

 

Miért fogod szeretni, hogy a Skillo Klub online elérhető?

Egyszerű

A Skillo Klub összes anyagát a saját tanulói fiókodban bármikor elérheted. 

Alkalmazkodik hozzád

Ha szeretnéd, akár éjjel is barangolhatsz, kérdezhetsz. Ha betegek lesztek, és három napig be sem lépsz, nem fut el semelyik lehetőség, szépen, türelmesen megvár minden. 

Nem kell várnod

Amint tagjává válsz, azonnal hozzáférsz minden anyaghoz. Igen, akár 2 percen belül!

Folyamatos segítséget kapsz

Akár a Fb csoportban teszed fel a kérdésed, akár nekem írsz üzenetet, garantáltan gyorsan választ kapsz a kérdéseidre!

Rugalmas

A felületen található játékokkal, videós anyagokkal akkor és úgy haladhattok, ahogy nektek kényelmes.

Visszanézhető

Egy mini tanfolyamot, vagy workshopot annyiszor nézel vissza, ahányszor csak szeretnéd. 

Mit üzennek neked a Skillo Klub tagok

“Decemberben léptem be a Sklillo klub tagjai közé, és nagyon nagy segítségemre van ez az oldal. Óvónőként dolgozom fél éve, a lányom hívta fel rá a figyelmemet. Az adventi játékokhoz tartozó ingyenes videókat nézve egyszer Virág említette, hogy szerinte, sokkal előnyösebb megoldás, ha valaki belép a Skillo klubba, mert sok-sok anyag, elméleti háttér letölthető, éves előfizetésért, vagy havi díjfizetésért. December hónapban előfizettem, és megnyílt előttem a világ és a Skillo klub.

Szeretném javasolni mindenkinek, aki gondolkodik rajta, hogy ne gondolkodjon sokat, mert azzal, hogy beléptem nem vagyok időhöz kötve az anyagok letöltésével.

Olyan tudásra is szert tettem, ami a munkámat nagyban segíti. A nyomtatott anyagokat fel tudom használni munkámban, nagyon sok ötletet ad az óvodai témakörök feldolgozásához. Az elméleti anyag, pedig a gyerekek fejlődéséhez, neveléséhez nyújt nagyon részletes és tapasztalt segítséget. Amikor a gyermekeim kicsik voltak, jó lett volna egy ilyen segítség, csak javasolni tudom a kisgyermekes családoknak is.”

Molnárné Miklán Jolán

Óvónő, három felnőtt nagylány anyukája

“A Skillo klub nekem egy óriási lelki nyugalmat adott. Az, hogy itt van a többi anyuka is, akikkel ugyanazokkal a hétköznapi problémákkal, nehézségekkel osztozunk lelkileg sokat segít. Tanulhatunk egymástól, ötleteket meríthetünk, erőt adhatunk amikor azt érezzük elveszett minden. Okos, hasznos játékok vannak itt, amikkel tökéletes időtöltést, kapcsolódást teremthetünk a gyermekünkkel.

Én Milánnal hatalmas mélységeket és magasságokat élek meg anyaként és ehhez szuper kapaszkodókat, támpontokat, mentőöveket ad Virág és persze a kis csoportunk.”

Kis Gabriella

Egy fantasztikus kisfiú anykája

“4 hónapja vagyunk Skillo Klub tagok. Ezalatt az idő alatt jelentősen megnőtt a gyermekekkel együtt töltött minőségi időnk, aminek nem csak mi (apa és anya), de a kicsik is nagyon örülnek. Mióta a Skillo Klubban kapott javaslatok alapján átrendeztük, rendszereztük a gyerekek játékait, azóta szembetűnően többet játszanak egyedül is, jobban feltalálják magukat. 

A rengeteg szülőknek szóló tanfolyam pedig segít a mindennapokban és mindig megtalálom a választ, ha esetleg egy-egy gyermekneveléssel vagy gyermek-fejlődéssel kapcsolatos nehézséggel állok szemben. Már most biztosan tudom, hogy az itt található iskolára felkészítő tanfolyamokkal pedig magabiztos lesz a sulikezdés. Ha valami lemaradás van, akkor pedig ott van Virág, aki szintén segít, hogy merre menjünk tovább a sikerért. Számomra a Skillo Klub hatalmas segítség, minden egyes nap izgatottan várom, hogy milyen újdonságok lesznek!”

 

Major-Kiss Nikolett

Három huncut kisfiú édesanyja

“A barátnőmtől kaptam ajándékba a tagságot még tavaly. Amikor lejárt, az első dolgom volt, hogy meghosszabbítsam! A Skillo Klub játékai a mindennapjaink részévé váltak. A kislányom minden nap kéri, hogy játszunk a játékcsomagokkal! Nekem pedig óriási segítséget jelentenek a videó kurzusok! Most éppen a Pozitív fegyelmezésnél tartunk, és a férjemmel együtt nézzük a videókat, és igykeszünk ezen elvek mentén alakítani a nevelési gyakorlatunkat. Már az első héten éreztem, hogy a kislányom sokkal együttműködőbbé vált! A másik nagy kedvenceink a Kreatív naplók, nagy élmény kitölteni őket, és biztos vagyok benne, hogy csodás emlékek lesznek pár év múlva. “

Horváth Emília

egy pajkos kislány édesanyja

Mennyibe kerül a Skillo Klub előfizetés?

A Skillo Klub előfizetéseddel minden egyes hónapban  körülbelül 50 000 Ft értékű tartalomhoz, tudáshoz jutsz hozzá.
Természetes, hogy téged az érdekel most, hogy mennyit kell fizetned ezért az értékért!

A Skillo Klubhoz kétféleképpen tudsz csatlakozni: választhatsz éves vagy havi tagságot!

Jelenleg a havidíj 4990 Ft, és folyamatos előfizetés mellett 2 évig garantáltan nem emelkedik.

Éves díj esetén 2 havi tagdíjat ajándékba kapsz! Így az éves díj: 49 900 Ft.

Most talán nincs időd nyugodtan meginni egy kávét – ha azonban a Skillo Klub sikerútjára lépsz a mindennapjaidban, akkor ígérem, lesz énidőd is, amikor jöhet egy habos capuccino!

 

 

A havi tagdíjjal egy teljes hónapig használhatod a Skillo Klub felületét, letöltheted az összes játékot, megnézheted az összes videót, kérdezhetsz, végigcsinálhatod a játékos kihívásokat!
A havi előfizetést bármikor megszakíthatod, ha tovább nem szeretnéd folytatni a tagságodat.
Ezt követően azonban tovább nem férsz hozzá a felülethez.
Ha később újra szeretnél majd csatlakozni, akkor azt az akkor érvényes feltételek mellett teheted majd meg.

Néhány kérdés, amely talán téged is foglalkoztat – kattints a kérdésre a válaszért!

Nem szeretnék egy évre elköteleződni - nincs havi előfizetés?

Természetesen havi díjas előfizetést is választhatsz. Akkor szakítod meg, amikor szeretnéd. Ezt követően nem férsz hozzá tovább a felülethez, és ha újra szeretnél csatlakozni, azt az aktuális feltételekkel tudod majd megtenni.

Szeretnék banki átutalással fizetni. Hogy lehetséges ez?

Az előfizetést bankkártyás megbízással tudjuk biztonsággal teljesíteni, ez biztosítja a folyamatos hozzáférést. Ha többszöri próbálkozás ellenére esetleg még sem sikeres a megbízás, akkor kérlek, írj az ügyfélszolgálatunknak, és igyekszünk segíteni (hello@skillo.hu).

Nincs Facebook profilom. Csatlakozhatok enélkül is?

Természetesen! Minden letölthető anyag, minden egyes videókurzus, a kedvezmények, könyv és játékajánló elérhető számodra is! A kérdéseidet is felteheted, a kérdezz-felelek videókhoz is hozzáférsz! A Facebookon zajlanak a kihívások, és a közösségi élet. Ha ebben nem szeretnél részt venni, semmi gond. Dönts, ahogy számodra komfortos!

Nem Magyarországon élek. Részt tudok venni a programban?

A magyar emberek híresek a vendégszeretetükről, így nagy örömmel fogadunk téged is, akárhol is élsz! A Játéktár anyagaihoz digitálisan férsz hozzá, így az országhatárok nem gátolnak semmiben! A fizetést meg tudod oldani paypal fiókkal, vagy bankkártyás fizetéssel, így teljesen ingyenes a pénzmozgás is.

Rengeteg ötletet mentettem már a Skillo hírlevelekből, a FB és IG oldalról. Miben más a Skillo Klub?

A Skillo Klub nem csupán játékok gyűjteménye: a Skillo Klub több, mint játéktár!

Lépésről lépésre kidolgoztam a közös játékfolyamatot a gyermeked számára. Végigvezetlek azokon a lépéseken, amelyeket megtettem, hogy céltudatos játékostárs és magabiztos szülő legyek saját gyermekeim és a tanítványaim számára. Ott leszek melletted, hogy játékötletekkel, mesterkurzus-videókkal, más eszközökkel és gondolkodásmód-váltásokkal támogassalak az egyes szakaszokon keresztül, hogy végigvigyen ezen az úton!

Óvónő vagyok, nincsenek saját gyermekeim. Én is csatlakozhatok?

Óvónőként rengeteg időt spórolhatsz meg azzal, hogy kész tematikus játékcsomagokat találsz a Játéktárban. Ezek a játékcsomagok 70-100 oldalas komplett játékok, leírásokkal, fotókkal. A praktikus tárolási ötletek, a játékszervezéssel kapcsolatos videókurzusok szintén nagyban segítik, egyszerűsítik a munkádat. 

Egyáltalán nem vagyok kreatív! Nekem is hasznos a Skillo Klub?

Jaj, ha tudnád, hányan érezték már ugyanígy magukat! Biztosíthatlak róla, hogy senki sem születik kreatívnak! Ha elkezded megvalósítani a játékötleteket, biztos vagyok benne, hogy pár hét múlva már nem lesz benned kétség! Felébred benned is a kreativitás!

Nincs túl sok időm. Mennyi időt igényelnek a fogalkozások?

Igyekeztem az elfoglalt szülők számára is könnyen feldolgozhatóvá tenni a Skillo Klub anyagait. Egy-egy közös játék a gyermekeddel 20-30 percet igényel, ezt javaslom hetente többször beiktatni a napjaitokba. A videókurzusok kb 10-15 percesek, ezekből havonta 2-5 lesz a felületen. A megvalósításuk egy folyamat része, családonként eltérő lehet.

Mi történik, ha lemondom a tagságomat?

Az éves tagság 12 hónapra szól, de csak 10 hónap díját kell kifizetned. Ezt követően meghosszabbíthatod, és továbbra is hozzáférsz az anyagokhoz. A havi tagság 30 napra szól. Ha a következő hónapot nem fizeted be, nem férsz hozzá a felülethez a továbbiakban. Csatlakozhatsz azonban újra, amikor ismét fogad jelentkezőket a Játéktár, az akkor aktuális feltételekkel.

Megoszthatom-e a tagságomat az ismerőseimmel?

Nem. Azzal együtt, hogy nagyon örülök, ha a férjed, a barátnőd, és az édesanyád is támogat a közös játékban, és a tudatos fejlesztési folyamatban, egy előfizetéssel csak egy személy jelentkezhet a FB csoportba, és egy személy férhet hozzá a tanfolyami felülethez.

Ha a barátnőddel is szeretnéd megosztani ezeket a játékokat, saját előfizetéssel kell rendelkeznie.

Meg kell gondolnom minden fillér kiadást. Mire lesz még szükségem a játékokhoz?

Pontosan tudom, hogy a kisgyermek rengeteg kiadást jelent egy családnak. Gondolhatod, hat gyermeket neveltünk fel! Éppen ezért a programot úgy állítottam össze, hogy lehetőleg az otthoni anyagokat, a meglévő játékaitokat tudd felhasználni. Sőt, partner webshopok is csatlakoztak a Skillo Klubhoz, akiknél folyamatosan kedvezményben részesülhetsz a vásárlások során! Ha még ez sem lenne elég, tagságod ideje alatt a Skillo.hu tanfolyamaiból, játékaiból is kedvezményes áron tudsz vásárolni!

Mi lesz, ha mégsem tetszik?

Annak ellenére, hogy a legnagyobb gondossággal készítem a havi anyagokat, előfordulhat, hogy neked mégsem fog tetszeni. Sajnos a befizetett összeget nem tudom neked visszatéríteni, így arra kérlek, hogy ha még nem ismered a munkámat, akkor várj még a csatlakozással! Iratkozz fel a hírlevelemre, amelyben sokféle ingyenes játékot találsz, és jobban fogod látni, hogy való-e nektek a Skillo Klub!

Hogyan csatlakozhatsz?

Töltsd ki alább azt az űrlapot, amelyik előfizetést választod! Kérlek, figyelj arra, hogy az emailcímedet jól írd be!

Kattints a “Megrendelem!” gombra! Az oldal átirányít a SIMPLE PAY hivatalos oldalára. A kártyaadataid itt teljes biztonságban vannak, illetéktelenek nem férnek hozzá!

Ellenőrizd a postafiókodat, megérkezett-e a visszaigazoló levél! Ha nem találod, ellenőrizd a spam és promóciók mappákat is! A levél kiküldése és megérkezése akár 20 percig is eltarthat, így ennek letelte után, ha addig nem kaptad meg a visszaigazolást, írj a hello@skillo.hu címre, és segítünk!

Jelentkezés

TEENDŐID:

1. LÉPÉS: Válassz előfizetési ciklust!

Az előfizetést a Simple Pay biztonságos banki felületén keresztül, bankkártyád segítségével érvényesítheted.

Ha valamiért többszöri próbálkozásra sem sikerül a megrendelés és vásárlás, kérlek, írj az ügyfélszolgálatunknak (hello@skillo.hu), hogy segíthessünk.

2. LÉPÉS: Kapcsolattartáshoz szükséges személyes adatok

Töltsd ki a szükséges mezőket, hogy megfelelően tudjuk tartani veled a kapcsolatot!

3. LÉPÉS: Számlázási adatok

Add meg, hogy milyen adatokkal állíthatjuk ki a számlád!

(Ha cég névre kéred a számlát, kérlek, fokozottan ügyelj az adószám helyes megadására, elkerülendő mindkettőnk többletmunkáját!)

Biztonságosan és kényelmesen fizethetsz a Simple Pay rendszerén keresztül!

 

Jelentkezés – válassz éves vagy havi előfizetést!

Éves előfizetés:

Havi előfizetés:

A honlap cookie-kat használ. Részletek

Az adatvédelmi tájékoztató ide kattintva érhető el.

Bezárás