Erre a tanfolyamra jelenleg nem tudsz jelentkezni.

Sajnálom, ha esetleg lemaradtál. 🙁

Azonban, ha esetleg még nem tetted meg, iratkozz fel a hírlevél listánkra és jelöld be a téged érintő korosztályt: ekkor biztos fogsz majd kapni több értesítést is a 2022. szeptemberre tervezett csatlakozási lehetőségről!

A hírlevél listára az IDE KATTINTVA megjelenő oldalon tudsz feliratkozni.

Iskolás leszek! – Iskola előkészítő program

Iskolakezdés magabiztosan

Felkészülés játékosan

Folyamatos szakmai támogatás

Átfogó program, egymásra épülő játékokkal

Milyen kérdésekre ad választ az iskola előkészítő programunk?

9

“Milyen hatással lesznek ránk nézve az új törvényi szabályozások?”

9

“Miben lenne szüksége gyermekemnek támogatásra, és ebben hogyan tudom őt segíteni?”

9

“Mit kellene megtanulnia most, és mi az, ami ráér a suliban?”

9

“Mi alapján mérlegeljem, hogy iskolaérett lesz-e hat éves korára?”

9

“Hogyan tudom vidám, játékos formában felkészíteni, hogy ne érezze kényszernek, elvárásnak?”

9

“Hogyan tudom segíteni abban, hogy ne izguljon, ne szorongjon majd az iskolában?”

9

“Hogyan őrizhetem meg a gyermekkorát a szeptemberi iskolakezdés után is?”

Jó helyen jársz, ha:

kérdéseid vannak az előtted álló évvel kapcsolatban

a tudatos tervezés híve vagy, és nem az utolsó pillanatokban akarsz kapkodni, ha fontos döntésekről van szó

a problémák megelőzésére törekszel, és nem utólag töröd a fejed, hogyan korrigálj valamit

100% hatékony iskola előkészítő tanfolyamot keresel

Engedd meg, hogy bemutatkozzak!

Szülőként és szakemberként is jól ismerem az óvodától való búcsúzás és az iskolával való ismerkedés csodálatos és egyben nehéz időszakát.

Hat gyermekemmel már többször végigjártam ezt az utat, gyógypedagógus-logopédusként pedig több száz gyereket segítettem az iskolakezdésben.

Immár ötödik éve online formában is segítem a családokat, hogy az iskolakezdést egy vidám, játékos év előzze meg.

KÉRDÉSEK, MELYEKRE VÁLASZT KAPSZ A TANFOLYAM SORÁN:

Milyen teszteket használnak a szakemberek az iskolaérettségi vizsgálat során? Hogyan készíthetem fel gyermekemet az iskolaérettségi vizsgálatra?

Hogyan tudom vidám, játékos formában felkészíteni, hogy ne érezze kényszernek, elvárásnak?

Milyen iskolát, milyen tanítót válasszak – mi alapján döntsek, milyen szempontokat érdemes mérlegelni?

Milyen törvényi változások léptek életbe a nyáron az iskolakezdéssel kapcsolatban? Mit lehet tudni már most, és mi az, ami csak a következő hónapokban fog kiderülni?

Milyen képességeit tudom otthon fejleszteni játékos módszerekkel? Mikor célszerű szakmai segítséget kérni?

Hogyan tudom mentálisan felkészteni az iskolakezdésre: merjen kérdezni, de megtanuljon várni, megfelelően tudja kifejezni az érzelmeit, egyszóval jól érezze majd magát is iskolában!

Ha ezek a kérdések számodra is ismerősek, akkor a legjobb helyen jársz.

Ezek foglalkoztattak engem is, mikor a gyermekeim nagycsoportosak lettek!

A tanfolyam során választ kapsz ezekre és nyugodt, kiszámítható időszakká válik számotokra az iskolakezdés.

Az “Iskolás leszek! – Iskola előkészítő tanfolyam”-nak épp az a lényege, hogy pontosan látni fogod, hogy mire van szüksége a gyermekednek.

Igazából te fogsz felkészülni, a gyermekednek csak egy dolga marad: játszani (“iskolás leszek feladatok”). 

A program segítségével magabiztos és tájékozott lehetsz az utolsó óvodai évvel kapcsolatban és jobban megismerheted a gyermeked szükségleteit, képességeit. Tudni fogod, miben van szüksége segítségre, és melyek az erősségei!

10 terület, amelyet az “Iskolás leszek! – Iskola előkészítő program” fejleszt

Az “Iskolás leszek! – iskola előkészítő program” során gyermeked képességeit 10 területen mérjük fel, illetve ezen területek otthoni, játékos fejlesztéséhez kapsz azonnal használható játékokat, módszereket, eszközöket.

1. Nagymozgások

ez minden tanulás alapja, ezért is kezdünk ezzel!

3. Finommotorika

nem csupán az íráshoz szükséges, de az önállóság fejlődését is támogatja, ha be tudja kötni a gyermek a cipőjét, begombolja a kabátját!

5. Emlékezet

enélkül nincs tanulási folyamat. Külön hangsúlyt fektetek a verbális emlékezet fejlesztésére a tanfolyamon belül, hiszen az iskolai évek alatt erre nagyon nagy szükség lesz, és a mai gyerekek számára ez nehezebb dió, mint a vizuális testvére.

7. Téri tájékozódás

nagyon fontos képesség az írás, olvasás, számolás bűvös hármasához! Természetesen mozgásokon keresztül vezet az út addig, amíg a papíron is elkezdünk dolgozni!

9. Szerialitás

avagy sorrendiség. Nem feledkezhetünk meg erről a képességről sem, hiszen nagy jelentősége van a tanulás során, akár az írás, akár az olvasás vagy a matematika területét nézzük!

2. Beszéd, szókincs

a tanfolyamon belül ide tartozik a szótagolás, a hangokra bontás témaköre is, ami rendkívül hatékonyan alapozza meg az olvasási képességeket.

4. Testséma

a térirányok (például bal-jobb, alul-felül) érzékelésének alapja. Az írás, olvasás tanulása során nélkülözhetetlen.

6. Figyelem

ebben a programban nem unalmas feladatlapokon kell bekarikázni az asztalokat és székeket. A figyelem fejlesztése izgalmas játékokból áll majd!

8. Érzelmek kifejezése, tudatosítása

ezen a területen találkozom a legnagyobb lemaradások egyikével! Az elsős kisgyermekek többsége nem mer kommunikálni a tanítóval, nem tudja, hogyan rendezze a konfliktusait a társaival. Szülőként pedig nem is sejtjük, hogy mindez megtanulható.

10. Logikai gondolkodás

ez az utolsó terület, amivel foglalkozunk, és nem véletlenül! A gyermekek számára különösen nehéz dolog. Még csak gyakorlatban, cselekvéseken keresztül képesek a legtöbb gondolkodási folyamatra, de ezek gyakorlása vezet az elvont gondolkodás megfelelő szintű fejlődéséhez.

Hogyan fogunk haladni?

Iskolás leszek! – Iskola előkészítő program ütemterv

Akik már elvégezték az Iskolás leszek! – Iskola előkészítő tanfolyamot…

“Mi azért csatlakoztunk a programhoz, mert a kisfiam év eleji felmérője nagyon rosszul sikerült. Megijedtem, hogy fogjuk behozni a lemaradásunkat? Lelkiismeretesen csináltuk a programot, minden nap, a kisfiam hétvégén sírt, hogy Virág néni miért nem küldött akkor is játékot! A tavaszi visszamérésen 92%-os lett a tesztünk! Már alig várja a sulit a kisfiam, én pedig teljesen nyugodt vagyok, tudom, hogy minden rendben lesz! A gyereketetős játékokat csak ajánlani tudom, mi mindet szeretjük!”

Homonnay Vera

Eger

“Tanfolyam halmozók vagyunk, középső csoportban már elvégeztük a Finommotorika tanfolyamot. Az óvónénik nem győztek csodálkozni Anna fejlődésén! Ezek után természetesen nem volt kérdés, hogy a sulira is a Gyereketetővel készülünk! Hála Virág gondosságának, időben kiderült minden apró probléma, és szeptemberre szépen fel is hozta magát Anna! Várjuk a sulit, az óvónénik és az ovis fejlesztő szerint Anna a legügyesebb gyerekek közé került! Köszönjük szépen!”

Károly Marcsi

Cegléd

“Október elején majden sokkot kaptam, amikor az iskolaérettségi vizsgálat után Petinek kislétszámú iskolát javasoltak, mert téveszti az irányokat, és a szókincse is elmaradt a korosztályához képest. Virág azonban megnyugtatott, hogy ha minden nap dolgozunk a játékokkal, ez rendeződhet! Így is lett, Peti az egy év készülődés alatt a betűket is megtanulta, természetesen játékosan, soha nem eröltettünk nála semmit. A program során küldött  játékokat egytől egyig élvezte!”

Tolnai Péterné Viki

Szolnok

“Az én kislányomnak teljesen jól sikerültek az iskolaérettségi tesztjei, mégis úgy éreztem, hasznos lesz nekünk ez a tanfolyam. Ugyanis nincs az a mennyiségű játékos feladat, ami Hédinek elég! Természetesen ezek a játékok is nagyon tetszettek neki, sokszor a kisebb tesóval együtt játszottuk őket. Ő még csak középső csoportos, de hihetetlenül sokat fejlődött, amire nem is számítottam! Biztos vagyok benne, hogy végigmegyünk újra a tanfolyam anyagán! Köszönöjük szépen, csodálatos volt a készülődés éve számunkra!”

Heves Andi

Budapest

Mit kap gyermeked a program során?

Z

Az Iskolás leszek! – Iskola előkészítő program első “alanya” Te leszel! Részletesen megmutatom neked az iskolaérettségi teszteket. Elmondom, hogyan tudod felkészíteni a gyermekedet a felmérésre, és elmondom azt is, mi az, ami semmiképpen nem szolgálja a gyermeked érdekeit!

Z

Minden hónapban egy-egy képességet veszünk górcső alá. A hónap elején részletesen megmutatom, mit és miért “kell” tudnia egy iskolába készülő gyermeknek, így pontosan fogod tudni, melyik terület igényel megsegítést, és mely terület az, amiben gyermekednek biztos alapjai vannak.

Z

A letölthető játékokon kívül minden részképességhez ajánlok olyan hétköznapi tevékenységet, ami az adott képesség fejlődéséhez segíti hozzá a gyermekedet. Ezeket beillesztheted a mindennapi rutinok közé, így még hatékonyabbá válik a program is.

Z

A program elején gyermekeddel elvégezhetsz egy általam összeállított iskolaérettségi vizsgálatot, melynek kiértékeléséhez minden segítséget megadok majd.

A vizsgálathoz nem szükséges semmilyen szaktudás, részletesen elmondom, melyik rész miért került bele, és miért fontos az iskolakezdés szempontjából!

Z

Az “Iskolás leszek! -Iskola előkészítő programhoz” két évig garantáltan hozzáférsz, így ha mégsem megy gyermeked iskolába, a következő évben újra elkezdhetitek a program játékait! Az anyag feldolgozásával nem kell kapkodnod vagy sietned, a gyermeked fejlődési ütemében tudsz haladni velük!

Miért fogod szeretni az online iskola előkészítő tanfolyamot?

Nem kell hozzá kimozdulni a lakásból. Most még hihetetlen, de jöhet hóvihar, hideg sötét esték, amikor nem lesz kedved elindulni egy fejlesztő órára. Így viszont elég, ha belépsz a tanfolyami felületre.

A jelenlegi bizonytalan helyzetben pedig külön előny, hogy BÁRHOL végezhetőek a gyakorlatok!

Nem fog elmaradni egyetlen foglalkozás sem értekezlet vagy betegség miatt. Bármikor be tudjátok pótolni a játékot, hiszen két évig hozzáférsz az összes tartalomhoz.

Nincsenek váratlan költségek, hiszen a játékok mindegyike egyszerűen elkészíthető, nyomtatható, vagy filléres alapanyagokból elkészíthető.

Hogyan zajlik a program?

l

A jelentkezéshez kérlek, töltsd ki az alább található űrlapot! Figyelj arra, hogy az emailcímedet helyesen add meg!

l

Ha a bankkártyás fizetést választod, akkor a rendszer átirányít a Simple Pay biztonságos fizető oldalára. A tanfolyam kifizetése után perceken belül megérkezik a tanulószobai belépéshez szükséges felhasználónév és jelszó. 

l

Ha a banki átutalást választod, a pénz beérkezése és a banki kimutatás feldolgozása után küldöm a tanfolyami hozzáféréshez szükséges adatokat.

l

A tanfolyamra bejelentkezve megismerkedhetsz a tanfolyami felülettel.

l

A tanfolyam során bármikor kérdezhetsz – ez teljesen természetes.

l

Minden hónapban lesz egy videós workshop, ahol személyesen válaszolok bármilyen kérdésedre a tanfolyami anyaggal kapcsolatban. Így magabiztosan alkalmazhatod a játékokat a gyakorlatban is.

Mennyibe kerül az Iskolás leszek! – Iskola előkészítő online program?

Számomra fontos volt, hogy ez a program azoknak is alternatívát nyújtson, akik akár anyagi okokból, akár időbeosztásuk miatt nem vehetik igénybe külön fejlesztőpedagógus segítségét.

Vajon mennyit ér neked az, ha napi szinten tudsz kérdezni tőlem?

Mennyit ér, hogy nem kell órákat/napokat keresgélned a neten játékötletek után?

Vajon mennyit ér az, hogy pontosan tudod majd, hol tart a gyermeked az iskolába vezető úton?

Ennek a programnak az egy hónapra vetített összértéke majdnem annyi, mint a teljes program ára!

Számold ki!

Mennyit fizetnél egy hónapban 8 iskolaelőkészítő fejlesztő óráért?

Budapesten egy fejlesztőfoglalkozás ára átlagosan 5000 Ft.

Spórolj százezreket az iskolaelőkészítő tanfolyammal!


A program során nagyjából 10×20 fejlesztő foglalkozás tematikáját kapod meg nyomtatható sablonokkal 8 budapesti fejlesztőóra áráért.

 A program ára 49 900 Ft.

A programhoz két évig garantáltad hozzáférsz, így nem kell kapkodnod a feldolgozással!

Ha szakemberhez fordulsz segítségért, egyetlen foglalkozásért többet kell fizetned, mint a program egy hónapra szóló játékaiért!

A 49 900 Ft befizetése után már semmilyen költségre nem kell számítanod. Az ár magában foglalja a tanulószoba játékaihoz való hozzáférést, a letölthető és nyomtatható anyagokat.

Az Iskolás leszek! program a teljes óvodai éven végigkísér, és bármiben bizonytalan vagy, azonnali választ kaphatsz tőlem!

Bónuszok

Iskolás lapbook

Értéke: 3190 Ft

Az Iskolás leszek! lapbook az iskolába készülő, illetve első osztályos gyerekek számára készült.

A lapbookot két változatban tudod letölteni: színesben és fekete-fehér, színezhető változatban.

A lapbook összeállítását egy sablon is segíti, illetve egy videóban is megmutatom, hogyan is néz ki, amikor elkészült.

Tolltartó bigyók

Értéke: 2900 Ft

Segítséget nyújtanak egy-egy új anyag elsajátítása során, régen még puskának hívtuk volna. Tartalmaz tolltartóba tehető számegyenest, ABC-t, irányokat, formákat. A tolltartóbigyók másik előnye a véletlen tanulás jelenségében rejlik. Tehát ha egy gyerek előtt folyamatosan ott vannak ezek az okos tolltartóbigyók, egyszerűen meg fogja jegyezni mindazt, ami rá van írva/rajzolva.

88 db Napirend kártya

Értéke: 5390 Ft

A napirend kártyák segítenek keretet adni a napotoknak. Sokkal könnyebben kialakulnak azok a rutinok, amelyek megmentenek a kapkodástól, ezáltal pedig sok-sok feszültség és veszekedés forrásától.
A kártyák egészen a kisiskolás kor végéig jó szolgálatot tesznek majd.

Folyamatábrák

 

Értéke: 3190 Ft

Hogyan pakoljuk össze az iskolatáskát? Hogyan mossunk fogat? Milyen sorrendben vegyük fel a ruhaneműket? Hogyan készítsük el a szendvicset?

Megannyi kérdés, ami a gyerekeknek cseppet sem egyszerű! Segítsünk nekik, hogy önállóan végezhessék!

Mozgáskártyák

Értéke: 3190 Ft

Amikor azt tapasztalod, hogy gyermeked elfáradt, nem képes figyelni, segíthet néhány egyszerű mozgásgyakorlat. Csak válasszátok ki a megfelelő kártyát, és pár perc alatt felfrissül! (Te is használhatod, meglátod, mennyire hasznos!)

ABC puzzle

Értéke: 8690 Ft

A betű puzzle Magyarországon egyedülálló játék, amely segíti a betű és hang összekapcsolását. Több játékot is tudunk vele játszani, fejleszti a fonológiai tudatosságot, a beszédészlelést és a beszédértést.

A kártyákkal kiegészítve még több játékra ad lehetőséget!

Nem Magyarországon élek. Részt tudok venni az iskola előkészítő programban?

A magyar emberek híresek a vendégszeretetükről, így nagy örömmel fogadunk téged is, akárhol is élsz! Az Iskolás lezsek! program anyagaihoz digitálisan férsz hozzá, így az országhatárok nem gátolnak semmiben! A fizetést meg tudod oldani paypal fiókkal, vagy bankkártyás fizetéssel, így teljesen ingyenes a pénzmozgás is.

Rengeteg ötletet mentettem már a Skillo hírlevelekből, a FB és IG oldalról. Miben más ez a program?

Az Iskolás leszek! – Iskola előkésztő program nem csupán játékok gyűjteménye!

Lépésről lépésre haladunk, az egészen egyszerű játékoktól eljutunk az iskolaérettség szintjéig.

10 hónapon keresztül csak játszunk, játszunk, játszunk, emögött a játék mögött azonban ott a tudatos készülődés!

Pedagógusként csatlakoznék az iskola előkészítő programhoz. Hasznos lesz számomra is?

Mindenképpen! A magyar oktatási rendszerben nincs kellően kidolgozott átmenet az óvoda és az iskola között. Ezek a játékok kiválóan beépíthetők  az óvodai programokba, fejlesztőórák tematikájába.

Nincs túl sok időm. Mennyi időt igényel egy-egy játék összeállítása?

A játékokat teljesen előkészítettük neked! Csak nyomtatod, és kész! 

Meg kell gondolnom minden fillér kiadást. Mire lesz még szükségem a játékokhoz?

Pontosan tudom, hogy bérből és fizetésből élni nem könnyű. Gondolhatod, hat gyermeket neveltünk fel!

Éppen ezért  úgy alkottam meg a játékokat, hogy szinte semmi másra nem lesz már szükséged! Esetleg jól jön majd tojástartó, vagy más filléres eszköz, ami a legtöbb háztartásban megtalálható.

Megoszthatom-e a hozzáférésemet másokkal?

Nem. Azzal együtt, hogy nagyon örülök, ha minél többen használjátok a játékokat, egy befizetéssel csak egy személy használhatja a tanulószobai felületet.

Ha a barátnőddel/rokonoddal/kollégáddal is szeretnéd megosztani ezeket a játékokat, saját előfizetéssel kell rendelkeznie.

Mi lesz, ha mégsem tetszik?

Annak ellenére, hogy a legnagyobb gondossággal készítem a játékokat, előfordulhat, hogy neked mégsem fog tetszeni az Iskolás leszek! – Iskola előkészítő program. Sajnos a befizetett összeget nem tudom neked visszatéríteni, így arra kérlek, hogy ha még nem ismered a munkámat, akkor várj még a csatlakozással! Iratkozz fel a hírlevelemre, amelyben sokféle ingyenes játékot találsz, és jobban fogod látni, hogy való-e neked az Iskolás leszek! program.

Maradt még kérdésed, amire nem kaptál választ?

Írd meg nekem a virag.sarosdi@skillo.hu címre, vagy keress az oldal tetején látható telefonszámon!

Hogyan csatlakozhatsz?

Töltsd ki az oldal alján található űrlapot! Kérlek, figyelj arra, hogy az email címedet jól írd be!

Kattints a “Jelentkezem!” gombra! Ha bankkártyás fizetést választottál, az oldal átirányít az OTP SIMPLE PAY hivatalos oldalára. A kártyaadataid itt teljes biztonságban vannak, illetéktelenek nem férnek hozzá!

Ellenőrizd a postafiókodat, megérkezett-e a visszaigazoló levél! Ha nem találod, ellenőrizd a spam és promóciók mappákat is! Ha nem kaptad meg a visszaigazolást, írj a hello@skillo.hu címre, és segítünk!

Jelentkezés

Erre a tanfolyamra jelenleg nem tudsz jelentkezni.

Sajnálom, ha esetleg lemaradtál. 🙁

Azonban, ha esetleg még nem tetted meg, iratkozz fel a hírlevél listánkra és jelöld be a téged érintő korosztályt: ekkor biztos fogsz majd kapni több értesítést is a 2022. szeptemberre tervezett csatlakozási lehetőségről!

A hírlevél listára az IDE KATTINTVA megjelenő oldalon tudsz feliratkozni.

Sárosdi Virág
+36 30 68 24 159
hello@skillo.hu
Veresegyház, Sportföld utca, 23/i

Kihasználtad már?

Többször is felhasználhatod!

A honlap cookie-kat használ. Részletek

Az adatvédelmi tájékoztató ide kattintva érhető el.

Bezárás