Telefonszám: +36 30 68 24 159

9

“Milyen hatással lesznek ránk nézve az új törvényi szabályozások?”

9

“Miben lenne szüksége gyermekemnek támogatásra, és ebben hogyan tudom őt segíteni?”

9

“Mit kellene megtanulnia most, és mi az, ami ráér a suliban?”

9

“Mi alapján mérlegeljem, hogy iskolaérett lesz-e hat éves korára?”

9

“Hogyan tudom valósítani vidám, játékos formában ezt a felkészülést, hogy ne érezze kényszernek, elvárásnak?”

9

“Hogyan tudom segíteni abban, hogy ne izguljon, ne szorongjon majd az iskolában?”

9

“Hogyan őrizhetem meg a gyermekkorát a szeptemberi iskolakezdés után is?”

Szülőként és szakemberként is jól ismerem az óvodától való búcsúzás és az iskolával való ismerkedés csodálatos és egyben nehéz időszakát.

Hat gyermekemmel már végigjártam ezt az utat, gyógypedagógus-logopédusként pedig több száz gyereket segítettem az iskolakezdésben.

Immár negyedik éve online formában is segítem a családokat, hogy az iskolakezdést egy vidám, játékos év előzze meg.

Már csak ennyi ideig érhető el az ajánlat:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

 

Kinek tudok segíteni?

 

Neked is, ha ismerősek ezek a mindennapi bosszankodások!

KÉRDÉSEK, MELYEKRE VÁLASZT KAPSZ A TANFOLYAM SORÁN:

Milyen teszteket használnak a szakemberek az iskolaérettségi vizsgálat során? Hogyan készíthetem fel gyermekemet az iskolaérettségi vizsgálatra?

Milyen iskolát, milyen tanítót válasszak - mi alapján döntsek, milyen szempontokat érdemes mérlegelni?

Milyen képességeit tudom otthon fejleszteni játékos módszerekkel? Mikor célszerű szakmai segítséget kérni?

Hogyan tudom valósítani vidám, játékos formában ezt a felkészülést, hogy ne érezze kényszernek, elvárásnak?

Milyen törvényi változások léptek életbe a nyáron az iskolakezdéssel kapcsolatban? Mit lehet tudni már most, és mi az, ami csak a következő hónapokban fog kiderülni?

Hogyan tudom mentálisan felkészteni az iskolakezdésre: merjen kérdezni, de megtanuljon várni, megfelelően tudja kifejezni az érzelmeit, egyszóval jól érezze majd magát is iskolában!

Ha ezek a kérdések számodra is ismerősek, akkor a legjobb helyen jársz.

Ezek foglalkoztattak engem is, mikor a gyermekeim nagycsoportosak lettek!

A tanfolyam során választ kapsz ezekre és nyugodt, kiszámítható időszakká válik számotokra az iskolakezdés.

Az “Iskolás leszek!” tanfolyamnak épp az a lényege, hogy pontosan látni fogod, hogy mire van szüksége a gyermekednek.

Igazából te fogsz felkészülni, a gyereknek csak egy dolga marad: játszani. 

A program segítségével magabiztos és tájékozott lehetsz az utolsó óvodai évvel kapcsolatban és jobban megismerheted a gyermeked szükségleteit, képességeit. Tudni fogod, miben van szüksége segítségre, és melyek az erősségei!

Az Iskolás leszek! online program során gyermeked képességeit 10 területen mérjük fel, illetve ezen területek otthoni, játékos fejlesztéséhez kapsz azonnal használható játékokat, módszereket, eszközöket.

Melyik ez a 10 terület?

 

 

1. Nagymozgások – ez minden tanulás alapja, ezért is kezdünk ezzel!

2. Testséma – a térirányok (például bal-jobb, alul-felül) érzékelésének alapja. Az írás, olvasás tanulása során nélkülözhetetlen.

3. Finommotorika – nem csupán az íráshoz szükséges, de az önállóság fejlődését is támogatja, ha be tudja kötni a gyermek a cipőjét, begombolja a kabátját!

4. Beszéd, szókincs – a tanfolyamon belül ide tartozik a szótagolás, a hangokra bontás témaköre is, ami rendkívül hatékonyan alapozza meg az olvasási képességeket.

5. Emlékezet – enélkül nincs tanulási folyamat. Külön hangsúlyt fektetek a verbális emlékezet fejlesztésére a tanfolyamon belül, hiszen az iskolai évek alatt erre nagyon nagy szükség lesz, és a mai gyerekek számára ez nehezebb dió, mint a vizuális testvére.

6. Figyelem – ebben a programban nem unalmas feladatlapokon kell bekarikázni az asztalokat és székeket. A figyelem fejlesztése izgalmas játékokból áll majd!

7. Téri tájékozódás – nagyon fontos képesség az írás, olvasás, számolás bűvös hármasához! Természetesen mozgásokon keresztül vezet az út addig, amíg a papíron is elkezdünk dolgozni!

8. Érzelmek kifejezése, tudatosítása – ezen a területen találkozom a legnagyobb lemaradások egyikével! Az elsős kisgyermekek többsége nem mer kommunikálni a tanítóval, nem tudja, hogyan rendezze a konfliktusait a társaival. Szülőként pedig nem is sejtjük, hogy mindez megtanulható.

9. Szerialitás – avagy sorrendiség. Nem feledkezhetünk meg erről a képességről sem, hiszen nagy jelentősége van a tanulás során, akár az írás, akár az olvasás vagy a matematika területét nézzük!

10. Logikai gondolkodás – ez az utolsó terület, amivel foglalkozunk, és nem véletlenül! A gyermekek számára különösen nehéz dolog. Még csak gyakorlatban, cselekvéseken keresztül képesek a legtöbb gondolkodási folyamatra, de ezek gyakorlása vezet az elvont gondolkodás megfelelő szintű fejlődéséhez.

Mindeközben játékosan ismerkedünk a betűkkel, számokkal – azonban a programnak nem célja sem az olvasás, sem a számokkal végzett műveletek tanítása!

A tanfolyamot korábban elvégzők ezt írták

 

“Mi azért csatlakoztunk a programhoz, mert a kisfiam év eleji felmérője nagyon rosszul sikerült. Megijedtem, hogy fogjuk behozni a lemaradásunkat? Lelkiismeretesen csináltuk a programot, minden nap, a kisfiam hétvégén sírt, hogy Virág néni miért nem küldött akkor is játékot! A tavaszi visszamérésen 92%-os lett a tesztünk! Már alig várja a sulit a kisfiam, én pedig teljesen nyugodt vagyok, tudom, hogy minden rendben lesz! A gyereketetős játékokat csak ajánlani tudom, mi mindet szeretjük!”

Homonnay Vera

Eger

“Tanfolyam halmozók vagyunk, középső csoportban már elvégeztük a Finommotorika tanfolyamot. Az óvónénik nem győztek csodálkozni Anna fejlődésén! Ezek után természetesen nem volt kérdés, hogy a sulira is a Gyereketetővel készülünk! Hála Virág gondosságának, időben kiderült minden apró probléma, és szeptemberre szépen fel is hozta magát Anna! Várjuk a sulit, az óvónénik és az ovis fejlesztő szerint Anna a legügyesebb gyerekek közé került! Köszönjük szépen!”

Károly Marcsi

Cegléd

“Október elején majden sokkot kaptam, amikor az iskolaérettségi vizsgálat után Petinek kislétszámú iskolát javasoltak, mert téveszti az irányokat, és a szókincse is elmaradt a korosztályához képest. Virág azonban megnyugtatott, hogy ha minden nap dolgozunk a játékokkal, ez rendeződhet! Így is lett, Peti az egy év készülődés alatt a betűket is megtanulta, természetesen játékosan, soha nem eröltettünk nála semmit. A program során küldött  játékokat egytől egyig élvezte!”

Tolnai Péterné Viki

Szolnok

“Az én kislányomnak teljesen jól sikerültek az iskolaérettségi tesztjei, mégis úgy éreztem, hasznos lesz nekünk ez a tanfolyam. Ugyanis nincs az a mennyiségű játékos feladat, ami Hédinek elég! Természetesen ezek a játékok is nagyon tetszettek neki, sokszor a kisebb tesóval együtt játszottuk őket. Ő még csak középső csoportos, de hihetetlenül sokat fejlődött, amire nem is számítottam! Biztos vagyok benne, hogy végigmegyünk újra a tanfolyam anyagán! Köszönöjük szépen, csodálatos volt a készülődés éve számunkra!”

Heves Andi

Budapest

Mit kap gyermeked a program során?

Z

A programot veled kezdjük! Részletesen megmutatom neked az iskolaérettségi teszteket. Elmondom, hogyan tudod felkészíteni a gyermekedet a felmérésre, és elmondom azt is, mi az, ami semmiképpen nem szolgálja a gyermeked érdekeit!

Z

Minden hónapban egy-egy képességet veszünk górcső alá. A hónap elején részletesen megmutatom, mit és miért “kell” tudnia egy iskolába készülő gyermeknek, így pontosan fogod tudni, melyik terület igényel megsegítést, és mely terület az, amiben gyermekednek biztos alapjai vannak.

Z

A program elején gyermekeddel elvégezhetsz egy általam összeállított iskolaérettségi vizsgálatot, melynek kiértékeléséhez minden segítséget megadok majd.

A vizsgálathoz nem szükséges semmilyen szaktudás, részletesen elmondom, melyik rész miért került bele, és miért fontos az iskolakezdés szempontjából!

Z

A kinyomtatott játékok praktikus tárolásához a GLS futára visz egy egyedi tervezésű mappát. Így minden játék egy helyen lesz, nem kallódnak el az apróbb részei. Gyermeked pedig bármikor előveheti és játszhat velük.

Z

Október közepén egy meglepetés csomag is érkezik majd a játéktároló mappával együtt. Ha gondolod, elteheted a karácsonyfa alá is!

Z

A letölthető játékokon kívül minden részképességhez ajánlok olyan hétköznapi tevékenységet, ami az adott képesség fejlődéséhez segíti hozzá a gyermekedet. Ezeket beillesztheted a mindennapi rutinok közé, így még hatékonyabbá válik a program is.

Z

A programhoz két évig garantáltan hozzáférsz, így ha mégsem megy gyermeked iskolába, a következő évben újra elkezdhetitek a program játékait! Az anyag feldolgozásával nem kell kapkodnod vagy sietned, a gyermeked fejlődési ütemében tudsz haladni velük!

Az online tanfolyam előnyei

9

Akkor veszed elő a játékokat, amikor gyermeked kipihent, jókedvű, és jóllakott. Így fog tudni legjobb képességei szerint dolgozni.

9

Nem kell hozzá kimozdulni a lakásból. Most még hihetetlen, de nemsokára itt vannak a hűvös, esős, őszi esték, amit a sötét, fagyos téli délutánok követnek majd.

9

Nem fog elmaradni egyetlen foglalkozás sem értekezlet vagy betegség miatt. Bármikor be tudjátok pótolni a játékot, hiszen két évig garantáltan hozzáférsz az összes tartalomhoz.

9

Nincsenek váratlan költségek, hiszen a játékok mindegyike egyszerűen elkészíthető, nyomtatható, vagy filléres alapanyagokból elkészíthető.

Már csak ennyi ideig érhető el az ajánlat:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Hogyan zajlik a program?

l

A jelentkezéshez kérlek, töltsd ki aaz alább található űrlapot! Figyelj arra, hogy az emailcímedet helyesen add meg!

l

Ha a bankkártyás fizetést választod, akkor a rendszer átirányít a Simple Pay biztonságos fizető oldalára. A tanfolyam kifizetése után perceken belül megérkezik a tanulószobai belépéshez szükséges felhasználónév és jelszó. 

l

Ha a banki átutalást választod, a pénz beérkezése után küldöm a tanfolyami hozzáféréshez szükséges adatokat.

l

A tanfolyamra bejelentkezve megismerkedhetsz a tanfolyami felülettel.

A tanfolyam első blokkja azonnal hozzáférhető. Az első játékcsomagot pedig szeptember 30-án, hétfőn éred el!

l

Október közepén megérkezik az egyedi tervezésű mappa, melyben a gyermeked a játékos feladatokat tárolhatja.

l

Az újabb játékok minden hónap első hetében lesznek elérhetők.

A tanfolyam során bármikor kérdezhetsz – ez teljesen természetes.

Minden hónapban lesz egy videós workshop, ahol személyesen válaszolok bármilyen kérdésedre a tanfolyami anyaggal kapcsolatban. Így magabiztosan alkalmazhatod a játékokat a gyakorlatban is.

Mennyibe kerül?

Számomra fontos volt, hogy ez a program azoknak is alternatívát nyújtson, akik akár anyagi okokból, akár időbeosztásuk miatt nem vehetik igénybe külön fejlesztőpedagógus segítségét.

Magyarországon egyedülállóa program, jelenleg  nincs más ilyen online iskolára felkészítő progra, ami házhoz jön.

Vajon mennyit ér neked az, ha napi szinten tudsz kérdezni tőlem?

Mennyit ér, hogy nem kell órákat/napokat keresgélned a neten játékötletek után? 

Vajon mennyit ér az, hogy pontosan tudod majd, hol tart a gyermeked az iskolába vezető úton?

Ennek a programnak az egy hónapra vetített összértéke majdnem annyi, mint a teljes program ára!

Számold ki!

Mennyit fizetnél egy hónapban 4 iskolaelőkészítő fejlesztő óráért?

Budapesten egy fejlesztőfoglalkozás ára átlagosan 5000 Ft.

 

A program során nagyjából 9X20 fejlesztő foglalkozás tematikáját kapod meg azonnal nyomtatható sablonokkal 5 budapesti fejlesztőóra áráért.

És akkor nem beszéltem az egyedi tervezésű mappáról és a meglepetés-ajándékról!

A program ára 29 900 Ft.

N

A programhoz két évig garantáltad hozzáférsz, így nem kell kapkodnod a feldolgozással!

N

Az Iskolás leszek! program a teljes óvodai éven végigkísér, és bármiben bizonytalan vagy, azonnali választ kaphatsz tőlem!

N

Ha szakemberhez fordulsz segítségért, egyetlen foglalkozásért többet kell fizetned, mint a program egy hónapra szóló játékaiért!

N

A 29 900 Ft befizetése után már semmilyen költséget nem számolunk fel. Az ár magában foglalja a tanulószoba játékaihoz való hozzáférést, a letölthető és nyomtatható anyagokat, az egyedi tervezésű mappát, a meglepetés ajándékot, és ezek szállítási költségét!

Hogyan csatlakozhatsz?

Töltsd ki az oldal alján található űrlapot! Kérlek, figyelj arra, hogy az emailcímedet jól írd be! Ha van kuponkódod, feltétlenül írd be! Ha nincs, akkor hagyd üresen ezt a mezőt!

Kattints a “Jelentkezem!”gombra! Ha bankkártyás fizetést választottál, az oldal átirányít az OTP SIMPLE PAY hivatalos oldalára. A kártyaadataid itt teljes biztonságban vannak, illetéktelenek nem férnek hozzá!

Ellenőrizd a postafiókodat, megérkezett-e a visszaigazoló levél! Ha nem találod, ellenőrizd a spam és promóciók mappákat is! Ha nem kaptad meg a visszaigazolást, írj a hello@skillo.hu címre, és segítek!

Jelentkezés

TEENDŐID:

1. LÉPÉS: Válassz fizetési módot!

Lehetőséged van PayPal-lal fizetni, vagy banki átutalással, vagy Bankkártyával, a Simple Pay biztonságos banki felületén keresztül.

Ha van kupon kódod, akkor váltsd be legelőször azt! 🙂 

2. LÉPÉS: Kapcsolattartáshoz szükséges személyes adatok

Töltsd ki a szükséges mezőket, hogy megfelelően tudjuk tartani veled a kapcsolatot!

3. LÉPÉS: Számlázási adatok

Add meg, hogy milyen adatokkal állíthatjuk ki a számlád!

Fizethetsz biztonságosan és kényelmesen is az OTP Simple vagy a PayPal rendszerein keresztül!

 

Sárosdi Virág
+36 30 68 24 159
hello@skillo.hu
Veresegyház, Sportföld utca, 23/i

A honlap cookie-kat használ. Részletek

Az adatvédelmi tájékoztató ide kattintva érhető el.

Bezárás