Erre a programra jelenleg nem tudsz jelentkezni.

Sajnálom, ha esetleg lemaradtál. 🙁

Azonban, ha esetleg még nem tetted meg, iratkozz fel a hírlevél listánkra és jelöld be a téged érintő korosztályt: ekkor biztos fogsz majd kapni több értesítést is a legközelebbi csatlakozási lehetőségről!

A hírlevél listára az IDE KATTINTVA megjelenő oldalon tudsz feliratkozni.

9

“Gyermeked már iskolás, de nem tudja, milyen nap van ma?”

9

“Nem sikerül felsorolnia a hónapokat egymás után?”

9

“Már nagycsoportos, de hibásan használja az idővel kapcsolatos kifejezéseket? Pl. tegnapután, holnapelőtt, stb”

9

“Iskolás, és nem tudja leolvasni az óráról a pontos időt?”

Elkészítettem egy online elérhető tanfolyamot, ami abban segít neked, hogy egyszerű játékokkal, néhány hétköznapi tevékenység apró átalakításával hatékonyan segítsd gyermeked időben való tájékozódásának fejlődését!

Az időben való tájékozódás fejlesztése keretében foglalkozunk 

a mozgás,

az emlékezet,

a sorrendiség (szerialitás),

és a nyelvi készségek

fejlesztésével is, hiszen ezen területek a az idővel kapcsolatos tájékozódás fejlődésének szempontjából kiemelt jelentőséggel bírnak.

Mindezt teljesen játékos módszerekkel tesszük, így a gyermeked számára egy jó móka lesz az egész!

Hogyan lehetséges ez?

9

A tanfolyam során csupa olyan játék kerül terítékre, melyeket az 5-8 éves gyerekek örömmel játszanak, így az időben való tájékozódásuk biztos alapokra kerül. Megtanulják a hét napjait, a hónapokat nem csupán felsorolni, hanem értelmezni is. Az idővel kapcsolatos kifejezéseket helyesen használják, és végül az óra leolvasásában is jártasságot szereznek.

9

A programban apró lépésekre bontjuk a fejlődést, ez a sikerének titka is. Napról napra, lépésről lépésre haladunk majd. Megtanulunk mérni, láthatóvá tesszük az elvont foglamakat az idővel kapcsolatban, így válnak egyre érthetőbbé számukra is az idővel kapcsolatos fogalmak.

9

A munkát arról a szintről kezdjük, ahol a gyerekek még jól boldogulnak, sikerélményben van részük és ez nap mint nap arra ösztönzi őket, hogy folytassák a programot.

9

A rendszeres közös játék során egymásra hangolódtok a gyermekeddel és mindkettőtök számára feltöltődést jelentenek majd ezek az alkalmak.

HOGYAN MŰKÖDIK MAJD?

 

A program a Skillo virtuális tanulószobájában zajlik.

Ha csatlakoztál, akkor azonnal eléred a 10 hét programját – olyan tempóban haladtok, ahogyan neked és gyermekednek kényelmes.

A leírások mellett videókon mutatom mit, hogyan csináljatok, hogy játékos örömforrás legyen a gyermeked számára a program.

HOGYAN MÉRJÜK A PROGRAM SORÁN ELÉRT EREDMÉNYT?

A program megkezdése előtt egy játékos teszt vár majd, melyet gyermekeddel együtt elvégzel.

Ne aggódj, csupa-csupa játékos helyzet – és itt most nem lesz osztályzat!

A program végén pedig érdekes lesz újra játszani, és örülni, mennyit fejlődött a gyermeked!

A tanfolyami felületen 2 évig éred el a játékokat, melyeket le tudsz tölteni a saját gépedre is – így a későbbiekben is bármikor elő tudjátok venni őket.

A fejlesztés egyik titka a rendszeresség, a másik a tudatosság, a harmadik a motiváció.

A rendszerességet neked kell biztosítani, a program tudatos tervezése pedig az én
dolgom. A gyermekedet pedig a tevékenységekben elért sikerélmény motiválja majd – és persze téged is ez segít, hogy nap mint nap legyen negyed órád a programra. Azt fogod látni, tapasztalni, hogy gyermeked szívesen vesz részt a veled való közös játékban, és napról napra könnyebben megértitek egymást. A tanulószobába kikerülő anyagban minden érthetően le lesz írva,  fényképekkel, illetve videóval illusztrálva. Ráadásul bármikor kérdezhetsz, segítek. 
A felkészülés nem nagy munka, de esetleg be kell szerezned egy kartondobozt, vagy petpalack kupakját,vagy más hasonló eszközt,  illetve nyomtatnod kell pár oldalt.

Naponta nem több, mint negyed óra időbefektetést igényel részedről.

Azt azonban nem ígérem, hogy a gyermeked is végez negyed óra alatt, ugyanis a gyerekek alig akarják abbahagyni ezeket a tevékenységeket. (Tapasztalat.)

A tanfolyamot korábban elvégzők ezt írták

“A kisfiam már nagycsoportos volt, de még mindig nem használta helyesen a tegnap, holnap kifejezéseket. Már több tanfolyamot is végeztünk Virágnál, és mindegyik nagyon hatékony volt. Nagyon megörültem, hogy ebben a témában is kapok segítséget, útmutatást. Ádi szülinapja is éppen a tanfolyam idejére esett, így nem volt kérdés, egy kis karórát kapott. Két hét múlva profi módon leolvasta róla, hány óra van, és azt is tudta, hogy mit fogunk akkor csinálni. Hihetetlen, hogy célirányos játékokkal milyen gyorsan el lehet érni egy-egy terület fejlődését! Köszönjük a tanfolyamot! “

Horváth Berni

Szeged

“Nekem a tanító néni ajánlotta a tanfolyamot, mert Briginek nehezen ment az óra leolvasása. Kiderült, hogy a problémák jóval mélyebben kezdődnek, így nagyon hasznos volt, hogy teljesen az alapoktól indult a tanfolyam. Bevallom, az első hét játékainál megkérdeztem magamtól, hogy tényleg jó lesz ez nekünk? De amikor láttam, hogy Briginek még ezek a játékok is gondot jelentenek, akkor megdöbbentem. Nem gondoltam volna, hogy ennyire tudnak kompenzálni a gyerekek. Szerencsére időben kezdtünk el ezen dolgozni, Brigi megértette az óra leolvasását!”

Hammermain Kata

Sopron

“Szuper tanfolyam, sok-sok játékkal. Nekem az tetszett benne a legjobban, hogy a mindennapok rutinjába is beilleszthető ötleteket kaptunk. Tulajdonképpen nem csak az időbeli tájékozódása fejlődött a kislányomnak, hanem kialakítottuk a napirendjét is, így sokkal nyugodtabbá vált, és kopp-kopp, de az esti elalvása is rendeződött, amit én egyértelműen a tanfolyam eredményességének tekintek!”

Németh Anna

Budapest

“Iskolaérettségi vizsgálaton derült ki, hogy a kisfiam nem tudta sorba rendezni az eseményeket. A szakszolgálatnál ajánlották Virág tanfolyamait, és nagyon örültem, hogy találtam olyat is, ami a mi problémánkra megoldás. A tanfolyam végére döbbenetes eredményt értünk el, mert Zsolti megtanulta az órát is, a végén már ő szólt az óvónéniknek, hogy nemsokára dél, jön az ebéd! Köszönjük szépen a lehetőséget, nekünk nagy segtség volt!”

Bán Rita

Gödöllő

Mit kap gyermeked a program során?

Z

A program elején felmérjük gyermeked időbeli tájékozódási képességeit, illetve a területtel kapcsolatos szókincsét. Teljesen játékos módszerekkel fogjuk tenni, nem fogunk tesztet írni!

Z

A program során érintünk sok-sok hétköznapi tevékenységet is, melyekben egyre tájékozottabb lesz, ezáltal a mindennapokban kevesebb lesz a konfliktus.

Z

A 10 hetes program során mindvégig kérdezhetsz tőlem, én 24 órán belül válaszolok a programmal, illetve gyermeked haladásával, fejlődésével kapcsolatos kérdéseidre!

 
Z

Minden heti anyagot részletesen bemutatok videókon, így pontosan fogod tudni, mikor milyen területet fejlesztünk, illetve miért kiemelten fontos az időbeli tájékozódás szempontjából az adott képesség!

Z

Ezt követően hétről hétre elérhető lesz egy 5 napos fejlesztőprogram minden hétköznapra. Ne aggódj, csupa játék!

 
Z

Külön kitérünk majd azokra a területekre, melyek szorosan összefüggenek a beszéd fejlődésével, ilyen például a szerialitás vagy a szókincs és az emlékezet.

 

Az online tanfolyam előnyei

9

Egy online tanfolyam sosem marad el – nincs értekezlet, nem lesz beteg a foglalkozás-vezető, és ha elutazik, vagy te utazol el, a tanfolyam akkor is elérhető. 

9

Nem kell hozzá kimozdulni a lakásból. Ha leesik a hó, akkor sem kell arra várnod, hogy a hókotró beérjen az utcátokba, vagy felsózzák a főutat. Elég, ha csatlakozol a wifire…

9

Ha a gyermeked beteg lesz, semmi gond…van olyan betegség is, amikor simán energikus marad a gyermeked, közösségbe azonban nem viheted… de ezeket a játékokat akkor is elő tudod venni!

9

Abszolút rugalmasan tervezheted a játékokat! Ha egyik nap nem fér bele, mert túl sok programotok volt, semmi gond! Jöhet egy olyan nap is, amikor délelőtt és délután is jól jönne egy játék! Elérsz mindent azonnal, hozzáférsz 2 évig a tanfolyamhoz, így teljesen a te kezedben az ütemezés!

Hogyan zajlik a program?

l

Jelentkezés után egy levél érkezik a jelentkezéskor megadott emailcímre. Ezért fontos, hogy helyesen írd a címet! Kérlek, ellenőrizd, mielőtt elküldöd!

l

A tanfolyam kifizetése után a számla és egy újabb levél érkezik, melyben részletesen leírom, hogyan férsz hozzá a tanfolyam anyagaihoz!

l

A tanfolyamra bejelentkezve megismerkedhetsz a tanfolyami felülettel.

A tanfolyam teljes anyagához azonnal hozzáférsz. Te oszthatod be, milyen tempóban haladtok!

Jelentkezem

Erre a programra jelenleg nem tudsz jelentkezni.

Sajnálom, ha esetleg lemaradtál. 🙁

Azonban, ha esetleg még nem tetted meg, iratkozz fel a hírlevél listánkra és jelöld be a téged érintő korosztályt: ekkor biztos fogsz majd kapni több értesítést is a legközelebbi csatlakozási lehetőségről!

A hírlevél listára az IDE KATTINTVA megjelenő oldalon tudsz feliratkozni.

Sárosdi Virág
+36 30 68 24 159
hello@skillo.hu
Veresegyház, Sportföld utca, 23/i

A honlap cookie-kat használ. Részletek

Az adatvédelmi tájékoztató ide kattintva érhető el.

Bezárás